B_O_K_I
RACING maniac
- Член од
- 30 април 2008
- Мислења
- 1.931
- Поени од реакции
- 725
Екстра е задоволен сум како работи за разлика од стариот што го имав . Само еден проблем стаив напред механичка шепа и ич не ми е по мерак се спремам хидраулика да лупнам напред и позади и ке биде екстра ама сезонава ке пројде и вака.Боки, не се пофали ништо околу амортизерот, те служи или не ???
--- надополнето: 8 септември 2012 во 18:06 ---
Прво и основно каков бандаж имаш моментално ако не ти се со дупли ѕидови моја препорака и двата да ги смениш. Е сеа второ какви главини имаш ако се некој обични ја би идел со комплет бандаж и главина најевтините од 1200-300 па нагоре бандаж. А ако имаш добри главини од 400-500 денари па нагоре идат обрачи и плус преплетување одприлика 300-400 ден од бандаж.Ај да ве прашам вас поискусните каде може да се најде тука во Ск добри бандаши за точак ама да бидат со солидна цена не да бидат преку 100 е бидејќи мојот малце предниот ми е искриврен бев на мајстор и ептен малце само се исправи и пак е малце крив не дека фаќа на кочницата и сл. ама се познава а мамицата негова не го возев нешто по тумби румби патеки па да биде таков. само 4-5 пати го возев на водно спуст од Крст до клинички и после тоа почна да јавува знаци на искреност.