Што мислите за невини дечки и девојки од 21+ години?

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Не, сигурно кријат некоја мрачна тајна.
Фросе, не мора да значи. Еве имам другар 20 години има и досега немал женска,што е најбитно не е хомо, туку е срамежлив и за да не го покаже тоа се прави незаинтересиран. Во женско друштво растура со муабети, ги смее, си прави најнормално муабет ама кога ке дојде за нешто повеќе почнува да се поти.
Дека таквите кријат мрачна тајна како што викаш не би рекол. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Фросе, не мора да значи. Еве имам другар 20 години има и досега немал женска,што е најбитно не е хомо, туку е срамежлив и за да не го покаже тоа се прави незаинтересиран. Во женско друштво растура со муабети, ги смее, си прави најнормално муабет ама кога ке дојде за нешто повеќе почнува да се поти.
Дека таквите кријат мрачна тајна како што викаш не би рекол. :)
Хахахаа абе се шалев не ме сфати :)

Очигчедно дечково има изгубено самодоверба. Јас би му рекла да не се секира, најмал проблем за кога ќе било прв пат, на некого му се дешава порано, на некого подоцна. Најбитно е да ти е супер тебе кога ќе се деси тоа ;) Уживај другар не се напињај :)

@0@

Член од
8 септември 2012
Мислења
37
Поени од реакции
12
Imam 21 godina sega ke napolnam 22 za eden mesec pa pomisliv da napisam SpaceBoy22 neznam dali mozam da go smenam posle.;)
--- надополнето: 8 септември 2012 во 19:26 ---
Nov sum na kajgana.;)

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Хахахаа абе се шалев не ме сфати :)

Очигчедно дечково има изгубено самодоверба. Јас би му рекла да не се секира, најмал проблем за кога ќе било прв пат, на некого му се дешава порано, на некого подоцна. Најбитно е да ти е супер тебе кога ќе се деси тоа ;) Уживај другар не се напињај :)
Оххх :)
Немаше ни смајли ни никаков друг знак за да претпоставам дека се шалиш.
А самодовербата е ку*ва. Кога ке ти е најпотребна ке те изневери. Таков е другаров. Цело време вака ке напраам, така ке напраам и на крај вика: Јбг не сум роден јас за тоа...одма сам се потценува.
Ај да не ја затупуваме уште работата...иначе не се напињам :P

L

.Lost Angel.

Гостин
Секој со свој живот и секој со своја навика инаку и на вас не може да се најде крај :cautious: Ако почнеш со односи на 15 год. Абе не сте нормално уште не испилен види го е*е или пак за девојка абе види ја курва уште на 15 се дуп* а ако има некој ваков кој сеуште немал однос леле затуцан абе ајде :tapp: Секој со свое право и кога сака ќе има односи. Не можете некого да го осудувате зошто немал односи до сега или пак сл.
Во денешно време ако спомнеш дека си немал однос асоцира на затуцан абе ајде крајот ама баш дефинитивно не може да ви се најде.

SpaceBoy22 Ти си знаеш најубаво ако мислиш дека време ти е за односи имај си :) а ако не чекај си некоја иста како тебе па ќе си бидете таман и 2 невини (y)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Изменете ги насловот кај невини девојки ставете испод 12 години...
Кој најде у Македонијава невина на 21+ ќе го частим :icon_lol:

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Изменете ги насловот кај невини девојки ставете испод 12 години...
Кој најде у Македонијава невина на 21+ ќе го частим :icon_lol:
Дај ми бројче у пп ако најдам ме частиш пиво!

Член од
3 септември 2012
Мислења
127
Поени од реакции
117
Me interesirat mislenja za nevini decki i devojki okolu 21 godina.Jas imam 21 i seuste sum nevin,dali bi sakale da imate vrska so takvi decki ili devojki ili ne i sto mislite? ;)
Шо се секираш, ти па мислиш овие што ти се смеат поарни се... 90% лажат за возраста кога изгубиле невиност.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.927
Поени од реакции
12.494
Не е лошо наскоро да го имаш првиот секс па ако треба и плати го. Сега поретко има невини на 21/22 (иначе не поштовам невини) па тешко дека ќе најдеш таква (доколку туи е битно и бараш таква) а кога ќе ти каже дека се е*ела пред тебе фрустрирачки е (повеќе фрустрира не тоа дека таа се е*ела, туку ти не си) и создава чир на желудник.

Kajgana Shop

На врв Bottom