Пијан багерист претепан

• Креатор на темата Креатор на темата BloodyJesus
  • Време на започнување Време на започнување
Леле леле хахаха како му завлезе оној првиот партал го направи :pos:

Багеристот сеуште е во затвор (колку што знам) ама што фајде од тоа.
е така е де, само овие големи демократи ( во стварност само изиграваат демократи на форумов) тешко тоа да го сватат.

Си штедел пари за кола пола живот за еден ден некој сељак пијандура да ти ја собере со багер? И нема да го истепаш?:)
Не би го ни удрил жими све не зборувам за инат него би пријавил во полиција и пријателчево ќе си плати и оро ќе игра.

Пијан или не, би го послал наземја и ке му ги скршам рацете, да не му текне друг пат кола да запали.
И не, не се правам мажиште. Не возам кога сум пијан!

Не би го ни удрил жими све не зборувам за инат него би пријавил во полиција и пријателчево ќе си плати и оро ќе игра.

Дај да ти ја изгазам колата со багер....после да видиме дали така ќе зборуваш ;)

Абе ќе најдам некое Yugo од 300 евра или колку се продават ќе му однесам нека крши шо сака нека прави :D
Да и после тужи го, ќе извадиш за 100 југовци, згора на тоа ако се пожалиш дека нешо врат ова она те боли. Ауууу :icon_lol:

Да и после тужи го, ќе извадиш за 100 југовци, згора на тоа ако се пожалиш дека нешо врат ова она те боли. Ауууу :icon_lol:

Како можи врат да го боли коа колата ќе ја паркира -.-

btw оштета за југо највише шо моеш да земеш се околу 250 евра.... :)

Барем ќе си ја исплатам колата хахахаха 50 евра у загуба јебига... :)

Ајде прајме бизнис? хахахахаха:tapp:

:pos::pos::pos:

Мене да ми ја собере вака колата, има забите да си ги собира со багер од земја.
Да бе ова форум ти е па ке го банираш, башка ако те тужи златни ке му ставиш 24 карата :pos:
Осигурање за џабе ли плакаш ?

Кој му дал багер да вози на човеков,али веќе кога земал да вози и да бев на негово место така пијан,зашематен и истормозен од фраерите што убаво одозгора би им го исповратил пиењето бреееееее мераци

Back
На врв Bottom