Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Головите на Јесил во натпреварот против Стерлинг :P.

Статистиката на Јесил е импресивна :vozbud:
Yesil scored 57 goals in 71 matches at the Bayer Leverkusen youth teams.
german u16s - 2 apps - 3 goals
german u17 - 21 apps - 20 goals
german u19 - 2 apps - 2 goals.
Статистикава е импресивна, без разлика што се работи за натпревари за резервниот тим, и за помладите категории на Германија

S

Stivie G

Гостин
Статистикава е импресивна, без разлика што се работи за натпревари за резервниот тим, и за помладите категории на Германија
Грабеж е направен за само 1 милион за ваков играч со ваква статистика. И после пак зборувајте дека тајно не се работело :rolleyes:. Талентите и тоа како тајно се носат ;).

Г

Гучи

Гостин
Ако идеш на концертот на Филип II шо ќе биде за 20 денари, онда ова е ненормална коинциденција. Ја славам роденден у парк (пред стадионот) таа вечер, па моеш да наминеш на некое пивце :D
Ке ти наминеме сите бе, шо се секираш :icon_lol:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Шо ли ќе помислат луѓето коа ќе видат 10 души у дресови од Ливерпул како шетаат низ парк и бараат некој :pos:

S

Stivie G

Гостин
Да сака некој од другите фанови да ја чита темата има да дознае многу новости поврзани со Ливерпул :icon_mrgr:. Интересни дискусии се водат :нинџ:.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Да сака некој од другите фанови да ја чита темата има да дознае многу новости поврзани со Ливерпул :icon_mrgr:. Интересни дискусии се водат :нинџ:.
Да да, во последниве 5 страни еден поим од Фудбалскиот Клуб Ливерпул нема, небаре сме во тема за општи дискусии

S

Stivie G

Гостин
Мене ми е интересно а верувам и на другите :свиркам:. А и немаме натпревари, нема шо да се дискутира.....

Kajgana Shop

На врв Bottom