- Член од
- 20 август 2012
- Мислења
- 1.426
- Поени од реакции
- 448
Според моју информацију коју гу имам,Куманово заврши сас купување на играчи за овој лето,а сигурно е дека ни фали још едн висок играч и још едн бек.
Амбицие су ни плејоф. Ја мислу дека сас овуј слабу конкуренцију и овој тимче што га имамо шансе су ни изгледни. Ја па чу шпекулацију дека сга кд ќе идев у Србију на пријателски можно е да се доведе некој Србин. Али све остануе да се види што како.Според моју информацију коју гу имам,Куманово заврши сас купување на играчи за овој лето,а сигурно е дека ни фали још едн висок играч и још едн бек.
и мене ме интересира ... читам делии ( околу ) 20-ет души нападнале 3-ца млади Кумани ... кои пи*карии се .... се прашувам да не имаат и по некој ген од албанците ... нели албанците нападаат 10в1Каква била тај тепачка Кумани - КУЦЗ? Сга читам на интернет. Не сам запознаен.
25-6 душе сас палке и разни ствари нападнале 3деца од Кумани од кои едно потешко повредено.Каква била тај тепачка Кумани - КУЦЗ? Сга читам на интернет. Не сам запознаен.
Што е причината за тепачкиве?25-6 душе сас палке и разни ствари нападнале 3деца од Кумани од кои едно потешко повредено.
Лично јас сум најанти Куцз и србоманството во Куманово.Педерите 2009 година беа дел од Кумани. Откако Кумани почнаа да зазимаат анти-српско Куманово став тогаш со буљашиве почна конфликт на интереси. Секогаш кога гостува скопска екипа во Куманово се дува тоа некое си ривалство. И тогаш се зазема став анти-Скопје ... па колку и да се хејтаат одредени членови меѓу себе на двете групи се иде анти СкопјеШто е причината за тепачкиве?
Слушнав дека сте се карале за шкртања на графити или нешто слично...
Од член на форумов разбрав дека според нивната страна од приказната тепачката била 12 на 8. Е сега кој што користел и каква била возраста на сите кои учестувале тоа незнам.
Требаше одамна да ги пресечете, не беше толку одамна кога ги подржавте кога бараа фајт со нас на ракометната утакмица Куманово-Вардар
Незнам само со кој памет се закануваа тогаш, али тоа што не ми се допадна беше што поголемиот дел од салата ги подржа па и Кумани не заостануваа, иако беа многу повеќе, сепак место да ги размаваат само дојдоа до нив, направија муабет и ги оставија да скандираат Србија Србија, по што цела сала почна да пее албанско Скопје.
Најавено е дека у петак и суботу ке се одржи турнир куде нас,Раднички Крагујевац сигуран е учесник,исто такој и МЗТ за четврту екипу несам сигуран,беше планиран Сплит па ке видимо.Много јак ке е турнир и ке видимо каква ни е реална слика против појаки противници од нас.