Друже ова е напишано од еден член погоре, ако не си го видел еве го повторно.Ај нек ми кажит некој,зш ко ќе се изјаснам дека иам деловна етика изборен предмет 1 година 1 семестар,сите ми викет : Кај го одбра,кај се запусти ?![]()
Еквивалентен на мене,ќе неам гајлеДруже ова е напишано од еден член погоре, ако не си го видел еве го повторно.
Стандард изборни што се земаат се ТРГОВСКИ ПРАВО или АНГЛИСКИ ЈАЗИК 1. И двата се многу лесни големи шанси со малку учење да извадиш 9 или 10 (за положување само нема проблем).
ДЕЛОВНА ЕТИКА -убер досаден , напамет учење не се разбира ништо ама пак имаш малку материјал .
ОСНОВИ НА Е-БИЗНИС- доста интересен предмет , имаш вежби секоја недела кои се интересни и плус пола оценка ти е од нив. Матрејалот е многу лесен и не е многу обемен , е сеа дали ти оде англиски...
ДЕМОГРАФИЈА-исто така многу лесен , 70 страни колоквиум, само мислам дека за да имаш добра оценка по овој предмет треба да си редовен на предевања.
ЕКОЛОШКИ МЕНАЏМЕНТ-иако го сметаат за лесен имам колеги кои ептен заглавија со него и им беше доста тежок за разлика од другиве изборни кои без проблем им беа положени.
Углавном тоа е тоа.
Лани ги земавме на 15.Здраво дечки имам јас едно прашање
Имено, сакам да ве прашам кога ги даваат индексите ?
Средив се и ми дадоа бројче, е сега ми рекоа ќе бидете навремено известени, но само сакам да знам ако може некој од вас да ми каже минатата година кој период ги земавте вие ?
Благодарам однапред.
Незнам ништо во врска со тоа :/@Epics
Индексите најверојатно ќе ги добиеме на 17-ти. Него што е во врска со книгите, кога ќе ни кажат авторите или од каде треба да се купат, и дали сите книги треба да бидат нови. Поздрав.
Јас го имав Германски 2 пред две години и ми беше прелесно. Значи предавањата се како да одиш на курс, најмногу до десет студенти, професорката е супер, се договараш како ќе биде тестот и кои задачи ќе бидат составени, се полага тест кој го составува проф. без шифрарник, има читање на час и решавање вежби. Воглавно многу лесно и се добиваат одлични оценки.Германски 1 како е ?