Фан Клуб: Јувентус

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
Интер осудени поради шпиунажата на Виери,ќе треба да платата 1 милион евра,стварно биле чесни ... и со пасошите беа најчесни.
е така е. допрва следи судењето за триплета сезоната,нечесно освоена. јавна тајна е дека Морати ги прислушкувал и снимал разговорите на Меси со швалерката, и на Ибрахимовиќ со Пике.
Тие уценети да не смеат да дадат гол, и така е освоена ЛШ. слично и е со титулите во серија а,купот, па дури и интерконтиненталниот куп. Чуда прави Морати со тоа телефоните

G

grande-juve

Гостин
е така е. допрва следи судењето за триплета сезоната,нечесно освоена. јавна тајна е дека Морати ги прислушкувал и снимал разговорите на Меси со швалерката, и на Ибрахимовиќ со Пике.
Тие уценети да не смеат да дадат гол, и така е освоена ЛШ. слично и е со титулите во серија а,купот, па дури и интерконтиненталниот куп. Чуда прави Морати со тоа телефоните
Заедно со другар му Тронкети од Телеком Италија, баш чуда направија...

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Тоа е јавна тајна дека е така http://www.sportske.net/vest/dzet-set/presudjeno-inter-spijunirao-vijerija-94313.html?fb_comment_id=fbc_464991006868289_87017596_464995736867816#fe974925
--- надополнето: 3 септември 2012 во 23:12 ---

ако не се лажам тоа беше за Круз и за Рекоба ?
за рекоба беше тоа ... ама тогаш ги казнија играчите ако ме служи меморија добро а не клубовите. имаше уште 5-6 играчи од други клубови. со интер беше поврзан и ериберто/лусијано ама он веќе играше во киево претходно и оба мартинс ама за него никад немало пресуда.
иако интер излезе наводно "чист" од тој скандал јавна тајна беше дека оријали имал умешано прсти во ова

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Дечки има некој искуство со купување од JuveStore ? Плаќам провизија ако некој ми заврши работа , сакам да порачам некој нешта ...

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Дечки има некој искуство со купување од JuveStore ? Плаќам провизија ако некој ми заврши работа , сакам да порачам некој нешта ...
лесно е за купување, лоша работа е тоа што треба да платиш 30 евра поштарина за до Македонија. Кога веќе планираш да купуваш преку интернет според мене подобра опција ти е ebay.

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
Повеќе од 7мил. Италијани го изгласаа Дел Пиеро за најомилен спортист на Апенините.Освоил дупло повеќе гласови од Валентино Роси.По се изгледа Дел Пиеро потпиша за Сиднеј и штета е што нема често да го гледаме.Со среќа нека му е па еден ден да го видиме на некоја функција во Јуве.

http://www.sportske.net/vest/transferi/del-pjero-najvoljeniji-australija-sledeca-stanica-94366.html

А еве и нешто за Љоренте:

http://www.juvenews.eu/news/la-squadra/2012/09/04/JUVENTUS-CALCIOMERCATO-Llorente-a-gennaio-per-la-Champions/25034/

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Повеќе од 7мил. Италијани го изгласаа Дел Пиеро за најомилен спортист на Апенините.Освоил дупло повеќе гласови од Валентино Роси.По се изгледа Дел Пиеро потпиша за Сиднеј и штета е што нема често да го гледаме.Со среќа нека му е па еден ден да го видиме на некоја функција во Јуве.

http://www.sportske.net/vest/transferi/del-pjero-najvoljeniji-australija-sledeca-stanica-94366.html

А еве и нешто за Љоренте:

http://www.juvenews.eu/news/la-squadra/2012/09/04/JUVENTUS-CALCIOMERCATO-Llorente-a-gennaio-per-la-Champions/25034/
Матри АУТ тогаш :)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Да не му дајш на дете лижавче на гла ќе ти се качи со него. Ова како специјалните емисии шо ги гледам на тв за ц.ѕвезда ќе почни како легенда да се прераскажва, или пак легендарните титули на про версели.
--- надополнето: 4 септември 2012 во 18:58 ---
за рекоба беше тоа ... ама тогаш ги казнија играчите ако ме служи меморија добро а не клубовите. имаше уште 5-6 играчи од други клубови. со интер беше поврзан и ериберто/лусијано ама он веќе играше во киево претходно и оба мартинс ама за него никад немало пресуда.
иако интер излезе наводно "чист" од тој скандал јавна тајна беше дека оријали имал умешано прсти во ова
Ако убо се сеќавам лани Сион дебело го крка за слични далавери околу регистрирање на нелегални играчи, дури и уефа ја притисна швајцарија за санкционирање на сион. Али за интер се гледа низ прсти.
--- надополнето: 4 септември 2012 во 19:00 ---
лесно е за купување, лоша работа е тоа што треба да платиш 30 евра поштарина за до Македонија. Кога веќе планираш да купуваш преку интернет според мене подобра опција ти е ebay.
Кога го освоивме суперкупот имаше фри шипинг. Ако ти брка работа можи да начекаш на ваков момент. Е сега како ќе те штават цариниве наши ...

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Да не му дајш на дете лижавче на гла ќе ти се качи со него. Ова како специјалните емисии шо ги гледам на тв за ц.ѕвезда ќе почни како легенда да се прераскажва, или пак легендарните титули на про версели.

Ако убо се сеќавам лани Сион дебело го крка за слични далавери околу регистрирање на нелегални играчи, дури и уефа ја притисна швајцарија за санкционирање на сион. Али за интер се гледа низ прсти.
--- надополнето: 4 септември 2012 во 19:00 ---

Кога го освоивме суперкупот имаше фри шипинг. Ако ти брка работа можи да начекаш на ваков момент. Е сега како ќе те штават цариниве наши ...
сион беше казнет за дека потпишал со 6 играчи иако веќе биле казнети ... тоа може евентуално на некој од рома или челзи да им контрираш они имаа слични казни или беа пред таква казна.

Член од
11 ноември 2008
Мислења
40
Поени од реакции
5
Здраво,
Јас после освојувањето на Суперкупот ја искористив понудата да се нарача без да се плати поштарина ( ако исносот е поголем од 80 евра) и купив дрес и плус некои други работи со вкупна вредност од 125 евра.Робата преку UPS стигна во Скопје,кога им се јавив да видам кога ќе ми ја достават на домашна адреса ми рекоа дека робата е на аеродром и дека ќе треба да се царини поради тоа што фактурата била поголема од 45 евра.Ми рекоа дека на тие 125 евра треба да платам царина 15%,ДДВ 18%,лежарина 1200 денари и шпедитерска услуга 1300 денари или севкупно требаше да платам 5200 денари.Откако ги платив тие 5200 денари ми ја испорачаа робата.Тоа беше мојот случај, е сега за тебе поради тоа што помина промотивниот период за бесплатна поштарина, ќе треба да платиш и поштарина и ќе ти искочи многу скапо.Доколку пак купуваш поефтини работи да не надминат 45 евра тогаш не ти се исплати да плаќаш поштарина од 30 евра.Моја препорака ти е резервирај карти преку Wizzair и на шопинг во Торино.Поздрав

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
Па вие тоа го повтарате, да не бил судот ова-она, не би освоиле ништо. а за прва триплета у италија и редно би било да се сними емисија, зашто не. Сите титули што ги имате вие ги имаме и ние,и не сме ги освоиле пред децении па да не споредуваш со звезда.
што се однесува до европа,каде што малку потешко се мести титула вака стоиме=
Juventus -European Champions' Cup / UEFA Champions League: 2
Inter -European Champions' Cup / UEFA Champions League: 3

Точно е, ни фали трофејот освоена Серија Б, но не значи дека сме заслужиле до толку да не потценувате

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
Па вие тоа го повтарате, да не бил судот ова-она, не би освоиле ништо. а за прва триплета у италија и редно би било да се сними емисија, зашто не. Сите титули што ги имате вие ги имаме и ние,и не сме ги освоиле пред децении па да не споредуваш со звезда.
што се однесува до европа,каде што малку потешко се мести титула вака стоиме=
Juventus -European Champions' Cup / UEFA Champions League: 2
Inter -European Champions' Cup / UEFA Champions League: 3

Точно е, ни фали трофејот освоена Серија Б, но не значи дека сме заслужиле до толку да не потценувате
само ние ги имаме во поголем број

Kajgana Shop

На врв Bottom