- Член од
- 2 мај 2006
- Мислења
- 133
- Поени од реакции
- 83
Значи делата се на мојот татко...А цените се некаде од 50 до 100 евра...значи зависи од големината на сликата...Црта исто така по порачки...Во Куманово има продадено многу негови слики...исто така носи и во некои галерии,па тие му зимаат 30% од неговата цена кога ќе ја продадат....Отприлика која цена ти се движат?
хехе Па не,тој си има талент за цртање...не е академски сликар...туку самоук...јас се бавам со графика,фотошоп,илустратор...Па што не земеш и ти да се научиш?
Или теле се учи, вол не, м?
Патем, убави дела, секоја чест!
Да да секако...имам пуштено на наши а и на странски страници...Пробај да ги продаваш на интернет. Доста понуди има. Пазар 3 ваму таму. Не сум секако јас менаџер али ...
Да одеше на пр. Охрид , Дојран, Црна Гора на штанд 100 % ке ги продадеше! Инаку убави дела!
На кои странски страници ги имаш изложено делата?Да да секако...имам пуштено на наши а и на странски страници...
Па колку успеав да изгуглам за најдобри страници...На кои странски страници ги имаш изложено делата?
а како оди плаќањето?Па колку успеав да изгуглам за најдобри страници...
artwanted...artweb...yessy...
Па уште нема никој купено слика....Иначе некои ми се дог.преко мејл,а на некои преку банков пат...а како оди плаќањето?
А јас те прашувам од кога сликаш, профи или аматерски... тоа уствари на татко ти...Значи делата се на мојот татко...А цените се некаде од 50 до 100 евра...значи зависи од големината на сликата...Црта исто така по порачки...Во Куманово има продадено многу негови слики...исто така носи и во некои галерии,па тие му зимаат 30% од неговата цена кога ќе ја продадат....