Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Пак ќе ви кажем, не са криви играчите. Под голем притисок са верујте, и немаа излез. Главните кривци са тиа у управа, не сакам да ги именуем. А дур не замина они, мие неможемо ништо.
Zosto ne gi brkate ? Ako sami ne prezemate nesto vaka isto ke vi se desi.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.289
Поени од реакции
3.322
^ Koj saka neka bide u Teteks be druze ...Mora da izleza koj i da e ...Ako treba neka ne se otkaze Teteks od 1 liga i sluzbeno neka si zemaa bodooj odkolku vake...Rekov koj saka neka e u Teteks sigurno majka im i tatko im ne go stvorile brendot Teteks za oni da si igraa so nego ! Ako smo tolku jaki neka izleza da ni kaza kakov plan imaa ili nemora da izlagaa so nikakva izjava Vojvodi da se sobera i da prezema svoi reakcie !
--- надополнето: 3 септември 2012 во 20:25 ---
^ Koj saka neka bide u Teteks be druze ...Mora da izleza koj i da e ...Ako treba neka se otkaze Teteks od 1 liga i sluzbeno neka si zemaa bodooj odkolku vake...Rekov koj saka neka e u Teteks sigurno majka im i tatko im ne go stvorile brendot Teteks za oni da si igraa so nego ! Ako smo tolku jaki neka izleza da ni kaza kakov plan imaa ili nemora da izlagaa so nikakva izjava Vojvodi da se sobera i da prezema svoi reakcie !

Член од
11 мај 2011
Мислења
393
Поени од реакции
96
Не е више Тетекс што бил, некој ќе се нервира, а некој ќе става пари во џеб :mad:
На тие главните што се во Тетекс све живо да им ебам !!!

ТЕТЕКС ВО СРЦЕ !!!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Koj saka neka bide u Teteks be druze ...Mora da izleza koj i da e ...Ako treba neka ne se otkaze Teteks od 1 liga i sluzbeno neka si zemaa bodooj odkolku vake...Rekov koj saka neka e u Teteks sigurno majka im i tatko im ne go stvorile brendot Teteks za oni da si igraa so nego ! Ako smo tolku jaki neka izleza da ni kaza kakov plan imaa ili nemora da izlagaa so nikakva izjava Vojvodi da se sobera i da prezema svoi reakcie !
Брат, играч ми кажа дека моментално никој ништо не им може. Повржани са со многу људи и дека и они немаа избор освен да играа ка што им свира тиа од управа. Џабе е веруј ми.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.289
Поени од реакции
3.322
Брат, играч ми кажа дека моментално никој ништо не им може. Повржани са со многу људи и дека и они немаа избор освен да играа ка што им свира тиа од управа. Џабе е веруј ми.
Istoto i mene mi go rekle ...Ne se krivi igracite znam...Treba nie da prevzememo nesto..sto vake brat kazi mi ?? da gledam Teteks koj tone ? Ebate Vojvodi sve toa sto idea od interes na stadion...2 liga sum idel do den deneska i srce me boli,ama ovja sto se praa jaki a sea koga e najtesko nikogo nema da go napravi 1 cekor...Porano i sostanoci imavmo kade mozese sve da se kaze a sega kur ne mu cue na nikogo...Se drobimo ja i ti koj smo idele odamna na stadion ...Kasno e vise za spas...Ama barem dostojno ili neka se otkaze Teteks od 1 liga !

Член од
11 мај 2011
Мислења
393
Поени од реакции
96
Јас лично зборам за мене, јас да сум фудбалер на Тетеке не би играл во вакви услови некој да ми кажуваа како да играам - фудбалерите наши се за нив роботи, мора сите како лани Охрид кога излезе со маици Управа оди си мора нешто да се прави они вака ќе си тераат по нивно, а клубот ни тоне само :(

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^^ Курво ( :D ), ваљда ти станаја појасни некои работе сега, затоа и го зборим ова цело време. Тоа е тоа, за жал...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ја уште помалку (а и не веруем дека има таков што му е свеедно (нормално за тиа што го сакаа Тетекс)). Ама нема излез од гомнава, ќе го славим денот ка ќе замина.

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Од муабети што кружа низ град овја местачиве заминуаа после двомечот со Локомотива у Купот, дај боже да е вистина ова пошо ваке ја мислим дека до крај сезона ќе освоимо 10 бода и ќе бидемо ка лани што беше 11 Октомври.

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Браќа ја бев вчера у кратово случајно и ја глеав утакмицата, не ми изгледаше толку наместена колку што вашиот напад не беше функционален.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.289
Поени од реакции
3.322
Од муабети што кружа низ град овја местачиве заминуаа после двомечот со Локомотива у Купот, дај боже да е вистина ова пошо ваке ја мислим дека до крај сезона ќе освоимо 10 бода и ќе бидемо ка лани што беше 11 Октомври.
Barem da gi projdemo Lokomotiva u kupot...Ama kojznae posledniot udar toa ce im bide kojznae kako i kolku ce ja gaza u Azija :confused: I posle koj ce bide u Teteks ako navistina si zamina ? Samo Braco neka dojde drug ne ni treba :)

DUKESSINCE1988

THE DUKE LORD
Член од
20 јануари 2011
Мислења
260
Поени од реакции
46
vcera mi kazaa deka smo go zele andonov od renova ako e tocno ova ne mi e jasno sto nosa uste igraci kogaj gi namestija sve utakmiceve.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Не ти е јасно зош го донеле Андонов?? Мене кристално ми е јасно. Поголем местач од овја нема, затоа и го избркаја од Бугарија после само 1 недела. Аххх бее....

Kajgana Shop

На врв Bottom