Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.289
Поени од реакции
3.322
Brodot potona nemam drugo sto da kazem..Se cuda ka majmuni pred soblekualna ...pederi ebani za 100 evra :mad:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Нека им биде опомена ова што се деси пред соблекуална, зош нареден пут нема да пројда ваке лесно.

А иначе газдеве ако не са тиа истите што го држеа ФК Скопје, ја го сечем! Случајно или не, денеска низ град ги видов истите тиа што фрлаа со столице по нас у Битола за баражот.

Иначе вреди да се напомене дека од вчера се суспендирани: Ристо Митрески, Петковски и десниот бек што дојде од Миравци ми се чини. Ваљда не сакале да учествуаа у овја срамоте.

И еден респект за ЈОРДЕ, се покажа дека покрај све е чуек на место!!! БРАВО!

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.289
Поени од реакции
3.322
^ Da de kopcarot neli ? i brat veruj nisto nema da im se desi ....nisto ne praemo !!! projde vozot vise kasno e ;)

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.289
Поени од реакции
3.322
Нека им биде опомена ова што се деси пред соблекуална, зош нареден пут нема да пројда ваке лесно.

А иначе газдеве ако не са тиа истите што го држеа ФК Скопје, ја го сечем! Случајно или не, денеска низ град ги видов истите тиа што фрлаа со столице по нас у Битола за баражот.

Иначе вреди да се напомене дека од вчера се суспендирани: Ристо Митрески, Петковски и десниот бек што дојде од Миравци ми се чини. Ваљда не сакале да учествуаа у овја срамоте.

И еден респект за ЈОРДЕ, се покажа дека покрај све е чуек на место!!! БРАВО!
ne deka ne sakale da ucestvuvaa u ovja rabote tuku tia ne praa muabet so cela ekipa...Toj Borce Ristovski so svite se iskaral posledno so Jorde na trrening...Skopski pedercinja a za Petkovski - Geleto nema koj ne znae deka e najgolem shitkac;)

DUKESSINCE1988

THE DUKE LORD
Член од
20 јануари 2011
Мислења
260
Поени од реакции
46
trebase pred soblekuvalna da jada po nekoj kamen ama premnogu policija imase,kako da igravmo so skendija a ne so nekoj eban tim od selo.i da napraes nesto ce izedes i cutek od policija i ce jades prijava.ne znaem sto bi mozelo da se naprae a da se podobri situacijava.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Едно прашање до Војводи: Бојкотирате или? (не е провокација)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Едно прашање до Војводи: Бојкотирате или? (не е провокација)
Не бојкотирамо, ама со оглед на тоа шт осе дешава више втора сезона у клубов, и ова е премија.

Иначе точно било тоа што го реков, истите тиа што фрљаја со столице по нас у Битола, сега са газде на Тетекс. Господ нека ни е на помош и на нас, и на клубов.

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Тие што мислиш дека ви се газди се ставени од спонзорот Спорт Лајф. А во битола беа кримоси и локални силеџии дојдени по наредба за да си искочи утакмицата како што си била договорена, не дека имале они нешто против вас.
--- надополнето: 31 август 2012 во 11:19 ---
Тие што мислиш дека ви се газди се ставени од спонзорот Спорт Лајф. А во битола беа кримоси и локални силеџии дојдени по наредба за да си искочи утакмицата како што си била договорена, не дека имале они нешто против вас.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.412
Поени од реакции
16.680
Тие што мислиш дека ви се газди се ставени од спонзорот Спорт Лајф. А во битола беа кримоси и локални силеџии дојдени по наредба за да си искочи утакмицата како што си била договорена, не дека имале они нешто против вас./quote]

Истите кои наредија Тетекс да прими гол у полуфинале на купот против Скопје.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
--- надополнето: 31 август 2012 во 11:19 ---
Незнам што е и како е, само знаeм дека на Тетекс црно му се пишуе. Добро ги знаете и вие, а и ја добро ги знаем кој са и како са.
И играчите не са криви, у тиа услови што “работаа“ моментално немаа друга опција.

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Значи упте една драма изрежирана у Кратово, излезе вистина прогнозата цел град што ја збореше 1 и 3+. Незнам само до кога мислат да го закопуаа Тетекс. Нека замина подобор барем со срце ќе играа Тетовчаните а не ваке да ни се смее цела Македонија. Го пљукавмо Брацо лоша екипа смо имале тогаш, таја екипа за овја глумциве денеска е измислена.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Значи упте една драма изрежирана у Кратово, излезе вистина прогнозата цел град што ја збореше 1 и 3+. Незнам само до кога мислат да го закопуаа Тетекс. Нека замина подобор барем со срце ќе играа Тетовчаните а не ваке да ни се смее цела Македонија. Го пљукавмо Брацо лоша екипа смо имале тогаш, таја екипа за овја глумциве денеска е измислена.
Пак ќе ви кажем, не са криви играчите. Под голем притисок са верујте, и немаа излез. Главните кривци са тиа у управа, не сакам да ги именуем. А дур не замина они, мие неможемо ништо.

Kajgana Shop

На врв Bottom