Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

http://www.mondo.rs/s257938/Sport/Fudbal/MONDO-_Pantic_u_Zvezdi.html ?Изгледа толку од засилувања...
Ништо од Пантиќ, барем Перовиќ да го регистрираат![]()

Не знам дали само ја мислам исто, али мене ова ми е скроз несфатлив потег. Ги имаме Касалица, Милуновиќ (иако почесто игра лево, он е класичен шпиц), Асамоа, Бабаљ и + Ожеговиќ кој е на позајмица, мада ја очекувам да се врати наредна сезона. Тоа се 5 напаѓачи, а дегениве носат уште еден. Што ќе им правиме ја не знам.
Против Мудрински немам ништо, али не ни е потребен. Попотребни се играчи на другите позиции (лево крило на пример), а не напаѓачи.

.
, мала шала ме радува ова сме доведувале појачувања 5 месеци им треба 3гола овој одма заби покажува му посакувам да му се множат голчињава.--- надополнето: 2 септември 2012 во 22:00 ---Аух, преживесмо и ово, иако је мало фалило да претрпимо још један шок у року од три дана. Срећа је данас итекако била на нашој страни.
Оги мајсторе, хвала ! Иако сам сматрао да нам није потребан још један нападач поред осталих, Оги ме данас лепо демантовао и ако се по јутру дан познаје ето нама новог Јестровића :mrgreen:
Елем, могу да разумем истрошеност, како емотивну тако и физичку (и ја се осећам исто), али никако не могу да разумем безвољност и курцобољу која је приказана током већег дела утакмице. Да су само имали ту жељу и ништа више, ми би ове лагано добили.
Такође, никако ми се нису свиделе оне бунар-лопте. Мислим, ок је кад упутиш дугу лопту како би променио страну, али да је та лопта прецизна и да се после ње створи каква-таква шанса. Нажалост данас већину тих бунар-лопти су биле углавном преоштре и непрецизне, сем она Микијева кад је пао други гол.
Појединачно не бих много анализирао јер већина играча играла је испод нивоа, али морам да кажем да сам забринут итекако што се тиче Младеновића. Дечко је у тешком каналу очигледно. Данас је био можда и најгори. У одбрани га возали како су хтели, а у нападу није урадио скоро ништа. Мора да се мало охлади, да видимо и тог фамозног Ненадића.
С' друге стране, као што рекох Мудрински је мене одушевио. Све и да је хтео, не би имао овакав деби. Браво :hail:
Ову утакмицу што пре заборавити и архивирати, наравно и извући поуке и имамо две недеље да се добро припремимо за следећу утакмицу.
Ognjen Mudrinski je pre nekoliko dana potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, a već je postao rekorder. Napadač crveno-belih koji je došao iz Jagodine jedini je u istoriji kluba iz Ljutice Bogdana koji je na debiju postigao tri gola.
Mudrinski je u prvenstvenoj utakmici sa niškim Radničkim dao tri gola, s tim da je poslednji postignut u trećem minutu sudijske nadoknade.

Човекот во една сезона успеа 16М долг да врати од непрофитабилен спорт како кошарката и направи перфектна екипа за оваа година.Дај не се зезај човече немој да плукаш и ти ко Лукич по све и сешто што е ЗВЕЗДИНО, као можеш да кажеш такво нешто за Роби, сета срека што и толку можеше да работи човекот во такви мизерни услови, нема плати, што и да побараше ко појачање не доби, си одат играчи на кој тој рачунаше.http://sportal.rs/news.php?news=81837&com_page=2#comments_box
ете го Роби, ја од дамна викам дека превише го фураме и дојде у Звезда да пече занат и лапа пари, сеа ми е јасно зошто заплакал за тие 280 илјади евра, и ја би плачел не за 280000 туку и за 2000, а и срамота тим не се остава така у последно коло плеј оф