Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.634
Поени од реакции
1.207
Не знам дали само ја мислам исто, али мене ова ми е скроз несфатлив потег. Ги имаме Касалица, Милуновиќ (иако почесто игра лево, он е класичен шпиц), Асамоа, Бабаљ и + Ожеговиќ кој е на позајмица, мада ја очекувам да се врати наредна сезона. Тоа се 5 напаѓачи, а дегениве носат уште еден. Што ќе им правиме ја не знам.

Против Мудрински немам ништо, али не ни е потребен. Попотребни се играчи на другите позиции (лево крило на пример), а не напаѓачи.

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
^Или на пример плејмејкер, стопер...

Изгледа некоја голема заебанција е Бабаљ, па згора на се и над 300 К не кошта :eek:
Од јуни е тука, до сега Џаја ќе го спремеа за 90 минути а не пак него, некое невидено дрво е чим не го ни пуштаат да се загрева, кој само ни го ували мамето негово :LOL:
Перовиќ нема уште ништо околу негово враќање, се надевам дека нема да го пуштат и дека ќе го лиценцираат... Во оваа тактика не гледам некој друг подобро да се вклопува од него на лево крило. :sneaky:
За Пантиќ од Рад уште нема ништо, се надевам дека ќе убрзаат со него, итоа како ни треба уште еден назад, скраја да е ако се повреди некој од овие што ги имаме.
Милијаш ќе чекаат до последен момент одлука од енглезите, тие да ќе го пуштат без пари а ни кешираја пред 3 години некако не ми штима... а друго решение нема, а толку ни е потребен еден кој ќе ги врзи конците на теренот :unsure:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.634
Поени од реакции
1.207
^Брат, Бабаљ до пред некое време не беше ни лиценциран, зашто дегените од управа не го платија. Сеа го лиценцираја и ќе видиме што материјал е, мада се слажем дека нема шанси да не е спремен макар за 60 минути, ако ништо друго.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
aj kazite za utre kakva e situacijata vo klubot,igraic,dali ke izgubite ubedlivo ? :D sakam Bordo so mn pari 1 da ja vrzam so nekoj tenisi..

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Добро е 0-1 само да издржиме и второ ПОМОЗИ БОЖЕ

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Леле ама голче му закачи хаххаха.. бтв 2000 делије се слушаат повеќе од цел стадион !!

Kajgana Shop

На врв Bottom