- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.197
Сте го нападнале девојчево четворица магариња. Страмотилуци.
Абе го бранам јас...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти благодарам Петар. Знам дека си скептик, но мило ми е што си реален и увиде дека некои луѓе ич немаат осет. Јаки мажи, нема што, секоја им чест.
Штом толку се курчите, повелете, учете астрологија 10 години (ако имате капацитет за такво нешто), па дојдете да разговараме како рамноправни соговорници, од стручна гледна точка. Дотогаш ви мавам едно големо IGNORE.
Само лаете како дежурни скептици, колку да исплукате нешто. НИЕДЕН од вас овде не сподели ваше лично искуство со астрологијата, во која се разбирате како јас во коли (што значи ИЧ).
Да, знам дека има луѓе кои едноставно свршаваат од возбуда кога критикуваат, плукаат и оцрнуваат некого, како вентил за своите нерешени фрустрации.
Темава е отворена за забава, можеме да се зафркаваме, да споделиме мислења, да се насмееме, а можеби и да научиме понешто корисно.
Така се поставив, со секого пријателски и позитивно, а негативноста која избива од вас е навистина неверојатна.
Што да ви кажам, отворете си една тема од типот: Денес мрчам затоа што... и одете таму, не ширете негативна енергија и скепса секаде каде што ќе се појавите.
Темава е отворена за дискусија не за забава.Ти благодарам Петар. Знам дека си скептик, но мило ми е што си реален и увиде дека некои луѓе ич немаат осет. Јаки мажи, нема што, секоја им чест.
Штом толку се курчите, повелете, учете астрологија 10 години (ако имате капацитет за такво нешто), па дојдете да разговараме како рамноправни соговорници, од стручна гледна точка. Дотогаш ви мавам едно големо IGNORE.
Само лаете како дежурни скептици, колку да исплукате нешто. НИЕДЕН од вас овде не сподели ваше лично искуство со астрологијата, во која се разбирате како јас во коли (што значи ИЧ).
Да, знам дека има луѓе кои едноставно свршаваат од возбуда кога критикуваат, плукаат и оцрнуваат некого, како вентил за своите нерешени фрустрации.
Темава е отворена за забава, можеме да се зафркаваме, да споделиме мислења, да се насмееме, а можеби и да научиме понешто корисно.
Така се поставив, со секого пријателски и позитивно, а негативноста која избива од вас е навистина неверојатна.
Што да ви кажам, отворете си една тема од типот: Денес мрчам затоа што... и одете таму, не ширете негативна енергија и скепса секаде каде што ќе се појавите.
Темава е отворена за дискусија не за забава.
Второ и најбитно темава не е почната моментот ти кога почна да пишуваш туку со години наназад, земи прочитај ја цела па после критикувај какви дискусии се вадат тука и кој какви работи пишува.
Трето...и те како има познавачи на астрологија затоа не се преценувај, ти на темава дојде почна да пишуваш па уште и тарифа почна да маваш тоест форумов ти дојде како бепслатна реклама...ај бе шо збориш![]()
Јас сум разочаран во тебе. Побистро ми изгледаше на почетокот.
![]()
Не му треба ништо од тоа на Ставре за да те оцени добро. Тој има твоја натална карта и те знае каква си до најситен детал.Извини Ставрогин, се познаваме ли јас и ти со години или барем делумно?
Сме испиле ли кафе, сме се виделе ли некаде?
Сме имале ли некаква комуникација приватна преку форумов?
Колку што јас знам, одговорот е едно големо НЕ.
Ако мислиш дека човек можеш да го оцениш отстрана само преку тоа што пишува на форумов, извини, ама во голема заблуда си. Сега ти мене ме разочаруваш.
За да вистински можеш да оцениш дали некој те разочарал или воодушевил, и каков е, треба најпрвин да го познаваш, што со мене и тебе не е случај.
Нема да изреагирам на навредава и да ти вратам со некоја слична мерка (верувај дека можам), затоа што едноставно не сум таков човек и не си ја давам таа привилегија да избрзувам со оценки за луѓе кои не ги познавам.
Плус, имам добри односи со Битолчани, и навистина ова е првпат некој од нив вака да ме навреди.
Јас и моите другарчиња....моите другарчиња не пишуваат во темава.Цела тема ја имам исчитано, си земам за слобода да коментирам за дешавките откако се вклучив во неа, бидејчи истите ме засегаат.
Интересно како веднаш се јавија некои кои се препознаа во мојот пост како мрчатори, иако никаде не спомнав имиња.
Да, темата е за дискусија, а не во ЧДА. Погледни ги муабетите кои ти и твоите другарчиња овде ги вртевте изминативе денови, мававте сеир до бесвест, а сега одеднаш темава сериозна мора да биде, затоа што така ти одговара во моментов.
Ниту се преценувам ниту се потценувам. Кога се вклучив на темава, никаде не кажав дека правам хороскопи, ниту си мавав реклама (слободно може да се провери). Самите Кајганџии почнаа спонтано да ми се јавуваат.
На луѓе кои беа фер и коректни кон мене овде им дадов бесплатни информации, дури и натални им направив, но на таквите како вас кои ми маваа сеир, а после ми бараа натална за гага, им кажав тарифа, да. Тоа е она што ве заболе, нели?
И за крај, ако има вистински познавач на астрологијата овде, ќе повикам да ми пише на ПП. Ќе ми биде навистина МНОГУ драго да продискутирам со некого околу оваа тематика.
Тачно, освен ако не се работи за кучиња. Моево куче е родено у мај (близнак) и ептен сака да се мириса со близнаци. Ја отидов кај астрокинолог да му напраи натална карта. Сеа гајле неам, све ми е ем појасно, ем знам шо да очекувам во иднина.Близнак и близнак кога ќе се сретнат не се мирисаат од прв поглед.Но после одредено време комуникацијата ги тера да се врзат на такво ниво како да се познаваат 100 години.Интересен ми е муабетот со близнак секогаш комуникативен,интересен,долг и филозофски,баш како што јас сакам.Штета што девојката што кога почнавме муабет ми изгледаше мрачно и затворено,но изгледот греши и испадна ептен многу комуникативна личност.Е сега тоа што е зафатена во такво дувло не се мешам,тоа ми е устав кај мене,но сепак може да биде почеток на едно убаво пријателство.