N
Nessa Alcarin
Гостин
Болдираниот текст ме загрижува, сака да му раскине а нема причина. Па зошто сака да му раскине ако нема причина?Значи запознав едно девојче и веќе се муваме некое време и многу се засакавме....Али работата е што таа има дечко и сака да му раскине али незнае како и неможе да најде причина..Таа мене ми вика дека ме сака а со него била многу поврзана али не го сакала.....Стварно незнам како да реагирам и незнам што да правам.Значи веќе еден месец трае и стварно не се издржува вака..
Нема да му раскине и нема да ти стане девојка. Ако сакаш да ја тестираш нејзината „љубов“, напрај и озбилен муабет (од типот јас неможам веќе вака, кажи што планираш со нас, ти ќе му кажеш на дечко ти за нас или јас да му кажам, ако неможеш да се решиш и мислиш дека јас не сум доволна причина за да раскинете тогаш нема потреба повеќе да ме бараш и све остало ... Кажи ги овие работи и стој цврсто на тој став, ќе ти плаче, ќе те моли, ќе ти ветува дека ќе раскине но не попуштај зошто нема да се случи тоа) И ќе видиш како девојчето од „заљубена“ во тебе веднаш ќе се одљуби и ќе остане со дечко и.
--- надополнето: 2 септември 2012 во 11:11 ---
Кажи му дека ти се допаѓа, нема ништо лошо во тоа... Само пази се да не влезеш во улога на „јебачица на страна“, зошто кога ќе му признаеш на дечко дека го симпатизираш веднаш се претвараш во „јагненце кое ќе му јаде од рака“Значи вака .. Со дечкото се знам уште пред 3-4 години.Се допишувавме и се беше океј требаше заедно да излезиме ама од некои икс причини ништо не бидна.Значи сега тој си има женска.Јас разбрав дека идат само ради реда....демек она го сака него он ја искористува.Е сега иако се во врска кога и да се сретнеме тој ме поздравува.Ми стиска лајкови на фејсбик и чат пат си пишиме.Значи типот многу ми се свиѓа.Искрено не сакам да бидам таа што ќе му расипува врски и така натаму ама претерано ми се свиѓа и сакам барем да му кажам се и да си олеснам на душата.Некои совети од ваша страна?