Фан Клуб: Интер

Castelazzi​
Zanetti - Silvestre - Ranocchia - Nagatomo​
Guarin - Gargano - Pereira​
Sneijder​
Cassano - Milito​
Официјално. Топ состав, браво за Страма. Ќе ги боли Рома. :D

Спасов,уште јадеш од печурките ?
Castelazzi​
Zanetti - Silvestre - Ranocchia - Nagatomo​
Guarin - Gargano - Pereira​
Sneijder​
Cassano - Milito​

Официјално. Топ состав, браво за Страма. Ќе ги боли Рома. :D

Ајде да видиме сега кој ги јаде печурките, значи добро сум прочитал дека Переира ќе игра на местото на Камбиасо. Ултра нешто да додадеш ?

Очекувам натпревар со 4 гола, 3:1 краен резултат. Стрелци на головите Милито, Снајдер, Паласио. Прв гол ќе падне од 10-20 минута :D

Камбиасо на клупа значи. е добро што имаме тренер,конечно, кој нема респект кон постарите, може секој да стави на клупа.

Имам нешто некој осечај оти Касано го постигнува првиот гол денеска :P

ФОРЦА ИНТЕР!

Искрено и мене не ми е по мерак трејд-ов, Пацини - Касано.
Пацо е гол играч, ко Милито. Чекач, е сеа у зависност од формата кој ќе ја најде тој е со плус. У очите на навивачите на Интер секогаш Милито > Пацини. Мадрид не се заборава така лесно, не : ))

И јас се сложувам дека Пацини ќе има над 10-15 гола сезонава за Милан, а ние од Касано што ќе видиме освен пимплање, смеење, иронично смеење, пимплање, пимплање...

Не бе, пак сме поебани. А седне Морати со Галијани на маса, у старт треба да знае дека го јаде за нешто. Галијани му го има начукувано у неколку наврати, и тоа онака здраво.
Бар јас сум со тој став.

Кој напад го имаме сезонава? Милито, Паласио и Касано?! Очај...
Гуарин ќе има повеќе голови од Касано годинава, за Паласио да не зборам...

Треба да земат уште еден напаѓач...Вака врвка е работава

Пацини даде повеќе голови у една утакмица него што ќе даде Касано до пола сезона. Ја коа зборев не зборев за џабе, али ајде. Не е толку Пацини јак колку што е Касано потрошен материјал.

Освен за дигање атмосфера у екипа скоро и да не го бива за нешто друго посебно.

Одличен состав. Се надевам ќе гледаме убава утакмица со динамична игра и голови за нас :)

Пацини даде повеќе голови у една утакмица него што ќе даде Касано до пола сезона. Ја коа зборев не зборев за џабе, али ајде. Не е толку Пацини јак колку што е Касано потрошен материјал.

Освен за дигање атмосфера у екипа скоро и да не го бива за нешто друго посебно.
Ako diga kasano atmosvera u tim odma sme u plus
pazzini dur bese kaj nas ne moese i topka da sutne se desavase mnogu pati i da ja promasi
a so toa ja spustase atmosverata na -10

Ебате тој Силвестре... ама знае да се позиционира :facepalm:

Сомнителна ситуација, според мене (и според сите други пенали досега што беа судени во 1 коло и 2 коло) чист пенал!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom