D
draft
Гостин
Castelazzi
Zanetti - Silvestre - Ranocchia - Nagatomo
Guarin - Gargano - Pereira
Sneijder
Cassano - Milito
Официјално. Топ состав, браво за Страма. Ќе ги боли Рома.
Спасов,уште јадеш од печурките ?
Ајде да видиме сега кој ги јаде печурките, значи добро сум прочитал дека Переира ќе игра на местото на Камбиасо. Ултра нешто да додадеш ?CastelazziZanetti - Silvestre - Ranocchia - NagatomoGuarin - Gargano - PereiraSneijderCassano - Milito
Официјално. Топ состав, браво за Страма. Ќе ги боли Рома.
Пацини даде повеќе голови у една утакмица него што ќе даде Касано до пола сезона. Ја коа зборев не зборев за џабе, али ајде. Не е толку Пацини јак колку што е Касано потрошен материјал.Искрено и мене не ми е по мерак трејд-ов, Пацини - Касано.
Пацо е гол играч, ко Милито. Чекач, е сеа у зависност од формата кој ќе ја најде тој е со плус. У очите на навивачите на Интер секогаш Милито > Пацини. Мадрид не се заборава така лесно, не : ))
И јас се сложувам дека Пацини ќе има над 10-15 гола сезонава за Милан, а ние од Касано што ќе видиме освен пимплање, смеење, иронично смеење, пимплање, пимплање...
Не бе, пак сме поебани. А седне Морати со Галијани на маса, у старт треба да знае дека го јаде за нешто. Галијани му го има начукувано у неколку наврати, и тоа онака здраво.
Бар јас сум со тој став.
Кој напад го имаме сезонава? Милито, Паласио и Касано?! Очај...
Гуарин ќе има повеќе голови од Касано годинава, за Паласио да не зборам...
Треба да земат уште еден напаѓач...Вака врвка е работава
Ako diga kasano atmosvera u tim odma sme u plusПацини даде повеќе голови у една утакмица него што ќе даде Касано до пола сезона. Ја коа зборев не зборев за џабе, али ајде. Не е толку Пацини јак колку што е Касано потрошен материјал.
Освен за дигање атмосфера у екипа скоро и да не го бива за нешто друго посебно.