S
Stivie G
Гостин
За добрата одбрана лани голем уддел имаше Стив Кларк. Пичките и него го избркаа .....
Па и ние ако гледаш така уствари за овие две лета имаме потрошено по 20М годишно, пошо ги продадовме Torres, Babel, Meireles, Kuyt, Aquilani, Maxi, Bellamy итн... Што и не е така многу нели...Ако гледаш така арсенал е во профит оваа година Ван Перси 24м фунти, Сонг 18м фунти, Бартли 1м, Лансбри 1м )) и ги извадиа парите не е сето во лупање пари на трансвери мислам погоре се ти е јасно 35м играч Керол ете го на позајмица значи не е сета до парите, Хендо 20м исти и Даунинг 20м тоа се веќе 75м за што за да ги праќаат на позајмици ида греат клупа, па гледај ги Њукасал со 40м направиа цел тим.
Така е бе брат ама затоа ние имаме тренер кој напишал 180 страни ееееј не е шала тоа.. со 180 страни 1 бод се вади, да напишел 300 страни може ќе имавме некој бод поише.. Пенкалото толку му било изглеа..Ако гледаш така арсенал е во профит оваа година Ван Перси 24м фунти, Сонг 18м фунти, Бартли 1м, Лансбри 1м )) и ги извадиа парите не е сето во лупање пари на трансвери мислам погоре се ти е јасно 35м играч Керол ете го на позајмица значи не е сета до парите, Хендо 20м исти и Даунинг 20м тоа се веќе 75м за што за да ги праќаат на позајмици ида греат клупа, па гледај ги Њукасал со 40м направиа цел тим.
Е тоа е таа подршка што ја даваат нашите славни "навивачи", затоа сме и најдобри нели...Така е бе брат ама затоа ние имаме тренер кој напишал 180 страни ееееј не е шала тоа.. со 180 страни 1 бод се вади, да напишел 300 страни може ќе имавме некој бод поише.. Пенкалото толку му било изглеа..
Морав после поразов.. Мака ми е кога го гледам сиротион наш писател(Роџо) и оние 2ца негови по-сироти помошници..Морав да покажам и да ве потсетам сите кој беше тренериште !!Scouser88 абе шо биде со Керол? Нели за ништо не го менуваше ?
Шенкли и Пајсли се тренеришта . Другите се само просек ..Морав да покажам и да ве потсетам сите кој беше тренериште !!
Нема потреба да се докажувам колкав навивач сум ни јас ни никој ,само треба да се даде критика и тоа асална критика и таа критика има да трае додека е потребно а богами годинава има да биде и тоа како потребна.Е тоа е таа подршка што ја даваат нашите славни "навивачи", затоа сме и најдобри нели...
P.S. Постов не е наменет директно кон тебе, само е земен за конкретен пример...
Море среќа што во времето на Shankly немало интернет, уште на првите 2-3 натпревари ќе бил отеран у к****...Шенкли и Пајсли се тренеришта . Другите се само просек .
20 години имат поддршка и како ни вратија?? До кога ќе чекаме? Плус Ливерпул е тим со традиција, несмеј ова да му се случи. Поќе не не сметат за еден од големата четворка. Заради то шо не се буниме и даваме подршка газдите си играт мајтап со нас. Чекаме играчи и тренери од второразредни екипи да не вратат на врвот. Нема смисла!Е тоа е таа подршка што ја даваат нашите славни "навивачи", затоа сме и најдобри нели...
P.S. Постов не е наменет директно кон тебе, само е земен за конкретен пример...
Добро ама тие се ретро, јас зборам за од новиве наши тренери од 98' па до денес..Шенкли и Пајсли се тренеришта . Другите се само просек .
Знам дека првиот натпревар го загубил 4-0 и дека годината во кој дошол во последниот натпревар од изминатата сезона го победил токму Ливерпул. Можеби приказната ќе се повтори со Роџерс (да се надеваме )Море среќа што во времето на Shankly немало интернет, уште на првите 2-3 натпревари ќе бил отеран у к****...
Ти пишав дека не се работи за колкав навивач си и дека не е насочено директно кон тебе ама ај да се дообјаснам сепак... Дај малце подржете ги играчите и тренерот, ако не со друго барем дајте стрпете се за некој месец, критикувајте ама не претерувајте, ако до тогаш ништо не бива здравје ќе го испратиме и овој и ќе чекаме нов, и така се додека не им текне на овие америте дека треба да се тргнат од фудбалот и да си се држат до нивните амерички срања...Нема потреба да се докажувам колкав навивач сум ни јас ни никој ,само треба да се даде критика и тоа асална критика и таа критика има да трае додека е потребно а богами годинава има да биде и тоа како потребна.