Пиволенд 2012 [29.08.2012 - 02.09.2012]

• Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
N

Nessa Alcarin

Гостин
Јас досега во живот не сум скокала вака.
Негатив :love:
Елементал - прв пат ги слушав, ама пак играв
Трибјут на Бело Дугме (боже човече отворија со мојата песна, така да нема потреба за натамошен коментар, многу пеев (т.е се дерев))
Baildsa - и нив прв пат ги слушав, ама веќе пивото почна да делува и друштвото беше расположено и разиграно, така да мераци (и што беше финтата со македонското знаме? Као демек Грци сте, и сега „пушете“? Не им беше јасно не децата со бајракот што всушност претставува бендот и која порака сака да ја прати?)
Скандал састав - преработки на вистинските песни.. Добро се покажаа
Славето - е сега јас не сум шетано дете и морам да признаам дека ова ми беше прв состанок со Славе, неможе да се опише тоа треба само да се види :cautious:
Болката во нозете ја прекрива главоболката.
Дечки не е до пивото бре или до музиката. Битно е со кој/и ќе бидеш таму.
Ајде вечер пак, да направиме завршница на настанот...

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Дечки не е до пивото бре или до музиката. Битно е со кој/и ќе бидеш таму.
Како бре не е до пивото, кога главна причина поради што се организира настанов е пивото, Нели ПИВОленд.
Ако не е до пивото, јас пак можам да си се соберам по дома со друштво и да пијам и да пејам и триста глупости да правам. Или да идам на концерт со истото друштво.
Но кога се организира некаков настан кој е окарактеризиран како пиволенд/фест јас одам поради консумирање различни видови пива, скара пропратено со фина музика и локација.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Само жена може да каже дека „не е до пивото“ за еден фестивал за пиво :pos:
По разочарувањето од минатите две години, оваа година првпат го пропуштам Пиволенд. Според коментариве, изгледа не сум згрешил... :)

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
По разочарувањето од минатите две години, оваа година првпат го пропуштам Пиволенд. Според коментариве, изгледа не сум згрешил... :)
И само машко со име боки може да стави лајк... :pos: Се шалам... Инаку да ништо не си пропуштил да знаеш...(y)

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Може ставил лајк за другиот дел од постот, кој беше сосема во ред :)
Да де да, затоа се шалев... :) Еве и ја ке ставам лајк... :) за да си се побијам самиот себе си...;)

N

Nessa Alcarin

Гостин
Добро ај Лашко темно, њјам :X3:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Озбилно вечер сите пива ќе бидат по 50 ден или грешно сум разбрал ?
Да знам дали да поставувам шатор пред штандот на Корона :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom