Пиволенд 2012 [29.08.2012 - 02.09.2012]

• Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Бев вчера, видов и тапа невидена.
Ни атмосфера, ни музика асална, пивото скапо. На мал прст на Прилеп не може да му се фатат.
Јас и немам ниет да мрчам, ама овие заслужија. Сериозно се прашувам дали може бетер од ова. Саат и пол со сила ги отседов.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Бев вчера, видов и тапа невидена.
Ни атмосфера, ни музика асална, пивото скапо. На мал прст на Прилеп не може да му се фатат.
Јас и немам ниет да мрчам, ама овие заслужија. Сериозно се прашувам дали може бетер од ова. Саат и пол со сила ги отседов.
Told you so, honey :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Знаеш кој беше најголемиот штос. Искача Коце на прес пред фестивалот и најавува пиво за 50 денари. И си викам пиво 50 денари, читам по темава не било баш така, одам вчера и гледам Крали Марко било 50 денари. Како не смавтаа сите алал да им е. :rolleyes:

Бај д веј, вчера беше ко Вудсток пред Борис, на тоа тревата деца испоседнале, наргилиња, еден чудесен мирис на којзнае што треви. Ај може барем нив им било интересно.:)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Фестивалов е утнат прво поради локацијата... Местото е паркинг за коли тие цел Борис Трајковски го унаказија однапред изградија сала за хокеј и ред други работи па коливе луѓево сега, си ги оставаат буквално на улица. На Кале беше подобро. И друштвото е битно колку и да е тапа местото. Има голем избор на пива ама програмата е тиња.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Диџеј Славе и Диџеј Слејв и све беше тапа. Мислам мош да беше ок за тинејџери со прва цицка у рука, али за мене беше ту мач. А имаше атмосфера, маливе страшно се дискаа, али диџејов врска да се немало.Ок де, мое мислење, знам дека сите го сакате.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.575
Диџеј Славе и Диџеј Слејв и све беше тапа. Мислам мош да беше ок за тинејџери со прва цицка у рука, али за мене беше ту мач. А имаше атмосфера, маливе страшно се дискаа, али диџејов врска да се немало.Ок де, мое мислење, знам дека сите го сакате.
Јас мислев е до мене...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Доста мрчите не е секој ден ист зависи кој настапува, денес ќе биде супер од 21.50 Sars а после Riblja Corba (y)
Абе ко демек само до музиката е. Све е крш ајде не заебавајте а ако на вас ви се слушаат групи што биле 150 пати тука тоа е друго.

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Абе ко демек само до музиката е. Све е крш ајде не заебавајте а ако на вас ви се слушаат групи што биле 150 пати тука тоа е друго.
Sars и Riblja Corba можам да ги слушам секоја недела и пак да не ми бидат досадни а има и пивце па и скаричка...мераци :love:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Доста мрчите не е секој ден ист зависи кој настапува, денес ќе биде супер од 21.50 Sars а после Riblja Corba (y)
Кој е модератор на музика? Да се банира дечково, поради невкус...

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Сношти појдов за Бело Дугме tribute, требаше да биде во 21, а почна после 23 часот. Музиката беше ОК, ама скарата многу слаба, да не речам никаква во споредба со Пивофест во Прилеп:(
Во секој случај не вреди да се дреме цела вечер таму.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom