Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Поентата не е до дереџето,туку до тоа дека им ја упропастувате кариерата на играчите,па треба да дојдат кај нас па да направат кариера од себе.
Уф сите во Милан шо заминаа кариера направија :facepalm: , а во Интер сите се упропастија (Цезар, Маикон...)

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Triplete di Pazzini

Едина реченица на биланез со триплете ;)
Ајде ајде не им љубоморете толку на миланезите окуражете ги малку Ибра со Пацо го заменија:icon_lol: малку радос видоа луѓато вие одма контра.
Оставете ги нека се радуваат.

Туку ние за утре еве еден состав

----------------Кастелаци----------------
Џонатан--Силвестре----Самуел--Нага---
----Переира---Гаргано----Гуарин------
----------------Снајдер--------------
------Паласио---------Касано----------

Малку промента:)

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
Уф сите во Милан шо заминаа кариера направија :facepalm: , а во Интер сите се упропастија (Цезар, Маикон...)
:facepalm:Цезар и Маикон се упропастиле во Интер, :facepalm:после освоени 20 титули(во тој Интер), лига на шампиони, избрани за најдобар голман и најдобар дефанзивец во Европа 2010 год????
или ти од лани гледаш фудбал??
Маикон гореше да оди во реал по СП,пропадна тоа и после беше мака да се гледа на терен. за Цезар сега се плаче како што некои плачеа за Толдо, иста ситуација беше.

Напраивме трампа Пацини-Касано, и сеа Милан ке не е.е ради тоа,
ама кога ке сфатат шо играч им шитнавме за еден комплетен играч(со доплата) ;).
глеам некои го стават Пацо фаворит за златна копачка, ја барам опклада дека следно лето на мајсторот му иде позајмица у Бари, зашто не и Сампдорија,или...

следам повеќе Интер форуми.балкански и пошироко, ама такви стручњаци како овде нема нигде

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
:facepalm:Цезар и Маикон се упропастиле во Интер, :facepalm:после освоени 20 титули(во тој Интер), лига на шампиони, избрани за најдобар голман и најдобар дефанзивец во Европа 2010 год????
или ти од лани гледаш фудбал??
Маикон гореше да оди во реал по СП,пропадна тоа и после беше мака да се гледа на терен. за Цезар сега се плаче како што некои плачеа за Толдо, иста ситуација беше.

Напраивме трампа Пацини-Касано, и сеа Милан ке не е.е ради тоа,
глеам некои го стават Пацо фаворит за златна копачка, ја барам опклада дека следно лето на мајсторот му иде позајмица у Бари, зашто не и Сампдорија,или...

следам повеќе Интер форуми.балкански и пошироко, ама такви стручњаци како овде нема нигде
Чекај чекај, погрешно ме сфати, велам Цезар и Маикон се "упропастија" со тоа што дојдоа од Киево односно Монако па освоија све што можеше да се освои, почнувајќи од титули па се до индивидуални признанија.

Или со прости зборови, дојдоа никој и ништо, а нивните кариери го достигнаа врвот со што станаа светски и европски шампиони, а и така заминаа...како ШАМПИОНИ!

Не знам кој дел од муабетот не го разбираш... мислам chill out, за Интер сум ;)

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
Чекај чекај, погрешно ме сфати, велам Цезар и Маикон се "упропастија" со тоа што дојдоа од Киево односно Монако па освоија све што можеше да се освои, почнувајќи од титули па се до индивидуални признанија.

Или со прости зборови, дојдоа никој и ништо, а нивните кариери го достигнаа врвот со што станаа светски и европски шампиони, а и така заминаа...како ШАМПИОНИ!

Не знам кој дел од муабетот не го разбираш... мислам chill out, за Интер сум ;)
Sorry,ги читам цело време комшиките, па мислам во тој правец е муабетот :)

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Sorry,ги читам цело време комшиките, па мислам во тој правец е муабетот :)
:)

Остај ги ти комшиките... :drk: сега на Пацо, а не знаат дека на свежина игра и после то нигде ќе го нема :icon_lol:.

ИНТЕРесна слика со имињата од сите играчи што дојдоа во Интер.... Vai Inter!!!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
И во Интер почна добро Пацо,па на следните утакмици беше за никаде,така да од три гола не се прави кариера,оладете малку.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.227
Поени од реакции
46.532
Грацие сињор Морати:icon_lol:

Си го најдоа новиот Инзаги.
Dojdoa do toa deredze, posle Ibra, da se zablagodaruvaat za Pazzo, a do lani se krckase tandemot Ibra - Tevez - Baloteli. :facepalm:
cool story Crudeli. (y)
--- надополнето: 2 септември 2012 во 01:51 ---
Поентата не е до дереџето,туку до тоа дека им ја упропастувате кариерата на играчите,па треба да дојдат кај нас па да направат кариера од себе.
Top. odlicen tandem ke e so Pato, Baloteli i Tevez, mislam deka Milan momentalno osven eve Barca, go imaat najdobriot napad na planetava.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Абе лани Пацо имаше деби од соништата во Интер, па на крај ништо посебно не се деси. Океј, во нормални околности Пацини не би бил испод 15 гола по сезона, само во нормални, каде што би имал добар среден ред и добра поддршка во нападот. Лани ги имаше Снајдер, Милито, Маикон... сега Ел Шарави, Ночерино и Антонини. Може грешам, ама не верувам дека ќе биде нешто страшно сезонава...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.227
Поени од реакции
46.532
I da bide, troduplo poslabi se od lani, seedno.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Пацини никогаш не бил лош, само не одговара на играта што ја игра тимот.
Мене ми е мило што дава голови, нека продолжи така, супер си играше една полусезона кога дојде, кога го имаше Ето до него :icon_lol:

Утре ќе биде добра утакмица со Рома, ќе има голови на 2те страни, одбранава ни е послаба, и не верувам дека ќе излеземе со Переира - Гуарин - Гаргано, мислам дека ако игра Переира ќе игра лев бек, средина Гуарин - Гаргано - Камбиасо.
Посериозен тест ќе биде утре натпреварот, да се види што е како е, само една утакмица не ја прави цела сезона :)
Forza INTER!

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Kasano е све освен комплетен играч...му фали нешто најбитно...ПРОФЕСИОНАЛИЗАМ...никад го немал а нема ни да го има...

Kajgana Shop

На врв Bottom