Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Кога и на Гече му пукнал филмот нема никакво оправдување за играчите на тимот од Украина.Да беше само Чековски па да бараш оправдувања некакви за гостинската екипа но кога спортист како Гечевски ќе тргне со намера да удри противнички играч со бокс тогаш секое оправдување е смешно.

Член од
1 јуни 2012
Мислења
64
Поени од реакции
34
Какви казни бе дегени не тресете глупости не е пријавен мечот нигде такада нема казни...не вадете муабети само дека патите од МЗТ сите...ајде гитла

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Сите сме силни на домашен терен нели?Замислите да се играл мечот во Украјна?Што очекувате утре,кога нашиот клуб ке гостува на некоја друга екипа,да бидат вака пречекани?Да влегува во терен кој сака и да се тепа?Го осудувам секој ваков потег се надевам дека оваа е последното нешто вакво што ке се случи на нашите паркети.
Кој играч прво мава лакт на еден играч,пцуе друг и на крај му плука на трет во лице и поминува неказнето.Земале Украинциве некој дивјак од некое гето од Чикаго и мисли дека ако таму смее да се сили на белци дека смее и тука.

Ем зима стол да се тепа плус и фрла шишиња во публика.Работнички и МЗТ кога играле меѓу себе не си плукале во лице или недај боже да фрлат нешто накај публика посебно кога публиката не го ни гаѓа.

Во АБА нема да дојде до ваква систуација.

А најкрив е Арсиќ зошто не го тргнал истиов од терен одма после лактот.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.495
Поени од реакции
114.509
Значи вака, прво, тепачкава не ја оправдувам бидејќи ова е спорт и имаше стотици деца во салата на кои идоли им се и Чековски и Гечевски и останатите кои се степаа.
Второ, ниеден играч од МЗТ не беше крив за тепачката, според мене неизбежна беше. Најпрвин Арсич кретенот го врати тој црнецот со број 32 во игра откако пред тоа го удри Далман намерно со лакт. После тоа цело време двајцата повисоки нигери продолжија да провоцираат. И на крај дојде она неизбежното поради кое и нашите играчи неможеше а да не се степаат а тоа е тој нивниот глуп центар со број 45 кога дојде да се тепа со Станко бидејќи му направи фаул. Масло на огнот додаде тој 32ката со тоа што рипна од позади и сакаше да дели правда и тука настана куршлузот. Рипнаа и неколку десетици навивачи од Фемили и гужва пред гол.
Само што се смири на 5 секунди ситуацијата простакот црнечки со број 45 го плукна Станко и тука веќе немаше запирање за него. И јас да сум на негово место би ми се споиле плус и минус и би го затепал црнецот.

Се на се, нека не се случуваат повеќе вакви работи и да си гледаме само чиста кошарка. Нека закажуваат пријателски со нормални екипи а не со вакви дивјаци. Честитки и за тоа како сите изреагираа тимски, еден за сите сите за еден.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.339
Поени од реакции
5.370
Види ги ти Чековски, ако не го бива за кошарка, го бива за тепање :D :pos:
Браво, има мадиња му се пушти на сите да ги тепа, не е како некој шо седат 4-5 метра зад него и гледаат како п*чки !!!
Моментот е 0:27 кога највероватно овај е некој фан на МЗТ со лева го мана овај од Черкаси и одма назад :pos:

А другиот, најјакиот момент е ова батето шо си шутира на кошот :pos::pos::pos: се пресмеав ко го гледав првиот пат, овде Трета Светска војна фати, овај гајле нема или шо би рекле битолчани к*р му е двор му е :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Види ги ти Чековски, ако не го бива за кошарка, го бива за тепање :D :pos:
Браво, има мадиња му се пушти на сите да ги тепа, не е како некој шо седат 4-5 метра зад него и гледаат како п*чки !!!
Моментот е 0:27 кога највероватно овај е некој фан на МЗТ со лева го мана овај од Черкаси и одма назад :pos:

А другиот, најјакиот момент е ова батето шо си шутира на кошот :pos::pos::pos: се пресмеав ко го гледав првиот пат, овде Трета Светска војна фати, овај гајле нема или шо би рекле битолчани к*р му е двор му е :D
Абе друже планирате да го подржувате КК Пелистер или ? незнам каква ви е ситуацијата
--- надополнето: 1 септември 2012 во 21:37 ---

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Кога и на Гече му пукнал филмот нема никакво оправдување за играчите на тимот од Украина.Да беше само Чековски па да бараш оправдувања некакви за гостинската екипа но кога спортист како Гечевски ќе тргне со намера да удри противнички играч со бокс тогаш секое оправдување е смешно.
Јас Гече многу пати сум го гледал како му пука филмот не знам да не го мешаш со некој друг.
Мирен кошаркар бил на пример Перо Блажевски.

Кога си повикал екипа на пријателски натпревар вака сигурно не се постапува па како сака нека се понашале гостите.
Има други решенија ако играт грубо и провоцират може едноставно да се избркат и чао пријатно а не како на селски панаѓур да не се знае кој на кој тепа.

Во нормалните земји да стапнеш на терен одиш зад решетки а не пак и да удриш играч за тоа години ќе заглавиш во затвор.

Но таква ни е културата не е ова првпат со Работнички во Борис Трајковски имаше и поголеми глупости.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Јас Гече многу пати сум го гледал како му пука филмот не знам да не го мешаш со некој друг.
Мирен кошаркар бил на пример Перо Блажевски.

Кога си викнал екипа на пријателски натпревар вака сигурно не се постапува па како сака нека се понашале гостите.
Има други решенија ако играт грубо и провоцират може едноставно да се избркат и чао пријатно а не како на селски панаѓур да не се знае кој на кој тепа.

Во нормалните земји да стапнеш на терен одиш зад решетки а не пак и да удриш играч за тоа години ќе заглавиш во затвор.

Но таква ни е културата не е ова првпат со Работнички во Борис Трајковски имаше и поголеми глупости.
Едноставно да се избркаат? Хмм елаборирај го ова.
Едно многу битно прашање: Беше вчера на утакмицата или само виде клип од 1 минута и слушна рекла-казала муабети?

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Едноставно да се избркаат? Хмм елаборирај го ова.
Едно многу битно прашање: Беше вчера на утакмицата или само виде клип од 1 минута и слушна рекла-казала муабети?
Ете така тренерот да ја повлече екипата .
Навивачи на терен не смеат да влегуват и да ја тепат гостинската екипа или на тебе Ултра нормално ти е тоа.Ова да не е прв случај па да не ми е јасно.
Каква подршака доби Мзт од некои фактори ќе не претставува меѓународно а навивачите влегуват на терен и тепат гостинска екипа и што е овде за оправдување дај објасни ми.

Член од
20 ноември 2011
Мислења
23
Поени од реакции
20
Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Ете така тренерот да ја повлече екипата .
Навивачи на терен не смеат да влегуват и да ја тепат гостинската екипа или на тебе Ултра нормално ти е тоа.Ова да не е прв случај па да не ми е јасно.
Каква подршака доби Мзт од некои фактори ќе не претставува меѓународно а навивачите влегуват на терен и тепат гостинска екипа и што е овде за оправдување дај објасни ми.
Не ми одговори на прашањето што ми дава до знаење дека не си бил присутен и со го голтнал тоа што го исџвакале други и ти го кажале.
Арсиќ да повлеќе екипа? Па тој беше меѓу главните провокатори бе дечкоо инцидентот беше неизбежен, беше прашање на време а да не беше Станко кузнај уште колку пати Дамјан на влез ќе се најдеше на земја, или Далман колку лакти ќе јадеше.
Неможе некој со такво понашање да си иде неказнет од Аеродром.

W

Werther

Гостин
Не ми одговори на прашањето што ми дава до знаење дека не си бил присутен и со го голтнал тоа што го исџвакале други и ти го кажале.
Арсиќ да повлеќе екипа? Па тој беше меѓу главните провокатори бе дечкоо инцидентот беше неизбежен, беше прашање на време а да не беше Станко кузнај уште колку пати Дамјан на влез ќе се најдеше на земја, или Далман колку лакти ќе јадеше.
Неможе некој со такво понашање да си иде неказнет од Аеродром.
И според тебе секој кој во Јане Сандански ке почне малце да го крева гласот треба да скокаат навивачите од трибина и да ги тепаат гостинските играчи,кај живееш ти извини планина,пештера некоја,21 век е и ако бил тој натпревар пријателски има делегат,судии можел домашниот тренер да се обрати кај нив има решение,а не по цел терен да се бркаат,да се фрлаат шишиња и да влага на кој ке му текне во терен со ова се креира лоша слика за спортот во целата земја не само за МЗТ.

Kajgana Shop

На врв Bottom