Избриши некои екстензии и плагини што си инсталирал.Зошто ми се вака појавува при пребарување на некои сајтови, ептен ме нервира..
Прегледај го приврзокот 48331
Тоа е некоја "политика" на вин 7. Немај гајле пушти пес ќе ти ја вози без проблем. Незнам зошто е така нешто самиот вин префлал кога имал потреба имам така нешто читано ама јас незнам точно да ти објаснам И кога местиш резолуција на десктоп ти е интел графичката не на нвидиа.Зошто графичката на лаптопот ми ја прикажува вака во settings од PES 2013?
Треба да ја дава како Nvidia GT525M, и рамот да биде различен. 1гб мислам.
Драјверите се снимени сите. И IntelHD Graphic и за Nvidia 525M
Прегледај го приврзокот 48366
Прегледај го приврзокот 48365
И мене ми се јавува ова знае некој зошто? Во екстензии имам Speed dial 2 и Skype click to call? Ги имаш и ти овие?Зошто ми се вака појавува при пребарување на некои сајтови, ептен ме нервира..
Прегледај го приврзокот 48331
Исклучен ли ти е Windows Firewall -отНекоја помош околу ова?
Значи вака е ситоацијава, да го објаснам SS-во MSE сам се исклучува на секои 5 минути и за околу 1 минута доколку јас не го уклучам, тој сам пак си се уклучува, а доколку го избришам MSE, истото се дешава со Windows Defender Пред тоа имав инсталирано AVG само да скенирам вируси, па одма го избришав и не можно, туку сигурно е од него настанат проблемов. Некоја идеа за отстранување на овие досадни нотификации и проблемов..!?
Фала однапред
Тоа е некоја "политика" на вин 7. Немај гајле пушти пес ќе ти ја вози без проблем. Незнам зошто е така нешто самиот вин префлал кога имал потреба имам така нешто читано ама јас незнам точно да ти објаснам И кога местиш резолуција на десктоп ти е интел графичката не на нвидиа.
Za ostatoci od AVG ili so i da si staval probaj so ova da iscistis http://www.appremover.com/, znaes...MSE zaebava ako drug AV/antispyware soft od sekakov vid raboti u pozadinaНекоја помош околу ова?
Значи вака е ситоацијава, да го објаснам SS-во MSE сам се исклучува на секои 5 минути и за околу 1 минута доколку јас не го уклучам, тој сам пак си се уклучува, а доколку го избришам MSE, истото се дешава со Windows Defender Пред тоа имав инсталирано AVG само да скенирам вируси, па одма го избришав и не можно, туку сигурно е од него настанат проблемов. Некоја идеа за отстранување на овие досадни нотификации и проблемов..!?
Фала однапред
Мене ми било поради AdBlock екстензија за Хром, откако го избришав ми се нема појавено.И мене ми се јавува ова знае некој зошто? Во екстензии имам Speed dial 2 и Skype click to call? Ги имаш и ти овие?
Момци дај ако сака некој да ми помогне имам Windows 7 Ultimate 64-bit од пред 2 дена ми вика дека не ми е Genuine пробав и со loaderot барав и product keys ама џабе дајте ако знае некој нека пише TNX
Windows Firewall-от ми е секогаш уклучен а и колку што знам треба да биде за MSE, ама не треба да биде уклучен Windows Defender (или грешам )Исклучен ли ти е Windows Firewall -от
Зошто МЅЕ нема да ти работи со уклучен..
MSE само го инсталирав за да видам дали ќе заебава како Windows Defender (реков можеби ќе се стабилизираат досадните нотификации) али ситоацијата се влоши, почна и MSE да зафркаваZa ostatoci od AVG ili so i da si staval probaj so ova da iscistis http://www.appremover.com/, znaes...MSE zaebava ako drug AV/antispyware soft od sekakov vid raboti u pozadina
This issue can occur if Windows Defender is not disabled by MSE. In fact, it should be disabled during installation on two of the five setups of MSE. To do that, just click on the start orb, type services and hit enter. You then scroll down the list of services to Windows Defender, right-click and choose properties. Once inside the dialog box, choose stop and then disable. It will then no longer start up on boot.Windows Firewall-от ми е секогаш уклучен а и колку што знам треба да биде за MSE, ама не треба да биде уклучен Windows Defender (или грешам )
MSE само го инсталирав за да видам дали ќе заебава како Windows Defender (реков можеби ќе се стабилизираат досадните нотификации) али ситоацијата се влоши, почна и MSE да зафркава
Интеловата графика ти е вградена во процесорот прочитај си за i5 CPU спецификација ке видиш дека има буилд ин ГПУ значи таа неможе да се дизејблира, али може да се намести кога ке ти треба 3Д за игри или било што место интеловата да ја користи таа на Нвидиа. Со тоа добиваш да компјутерот ако е лаптоп ја штеди батеријата со тоа што не ја користи нвидиата за бровсање или слично, а кога ке гејмаш ке ја укључи и неа ке ја користи, тогаш и појше ке троши од батеријата.Зошто графичката на лаптопот ми ја прикажува вака во settings од PES 2013?
Треба да ја дава како Nvidia GT525M, и рамот да биде различен. 1гб мислам.
Драјверите се снимени сите. И IntelHD Graphic и за Nvidia 525M
Прегледај го приврзокот 48366
Прегледај го приврзокот 48365