Нај јако ми беше со Запата, го величеја санкир ни го вратил Малдини и Неста на 25 години... Можит ќе го бидит, ама далеку е од величење.ајде величете ги Берлускони и Галијани пак..
Ни тебе не те прозва никој па кењаш тука цело време како Галијани и Алегри да ти убиле некој дома.Јас пократко ќе ти објаснам. Знаеш кој се јавува непрозван?
Што се јавуваш кога никој ама баш ништо не те праша?
Ама па ај барем да ме цитираше да дебатираш нешто ама кај знае копито да дискутира... мислиш дека ќе ми набиеш некоја грижа на совест со ова... не баце тие муабети со другарчињата во градинка...
А пријател мислиш дека јас сркам од манџата што ја прави Галијани? За тоа како сме добар состав и така натака, мизерија сме моментално, скоро и да нема лидер во овој состав, нема кој да повлече на сите фронтови сме просечни и јас го знам сето тоа ама незначи дека треба тука у секој пост да цвикам да молам да купат играчи како дечиња што ги молат родителите у супермаркет.Ultra aко го критикуе милан, и моменталните дешавки не значи дека не го сака или не навива за него, туку дека сака милан да го види back in the old days, нешто што сите го сакаме.
бидете реални и престанете да веруете дека овој милан е моќен да направи нешто. Ќе си скратите и време и нерви. поздрав.
To ќе го пишев сеа.. Човеков е Пипо и Шевченко во едно, и 50м да бараат со право се и секое едно евро вредит.Ај овја циганов можда ќе распали и ќе не изненади свите
И овој трансфер период ќе им го простим само Фалкао ако земат у Јануар
Ќе се вратам јас во наредна тешка ситуација да изигравам терапеут ајде..Нино кај си, ми требаш, се осеќам лошо
епа ај ондак сите да не нема од форумов, нема сврха, нема зашто да се праи муабет ако неможеме да кењаме/критикуваме/разменуваме мислење.. Тоа е поентата на форумот.Ни тебе не те прозва никој па кењаш тука цело време како Галијани и Алегри да ти убиле некој дома.
Ако навиваш за клубот навивај и во добро и во лошо, ако не ти одговара смени клуб.
--- надополнето: 31 август 2012 во 22:04 ---
А пријател мислиш дека јас сркам од манџата што ја прави Галијани? За тоа како сме добар состав и така натака, мизерија сме моментално, скоро и да нема лидер во овој состав, нема кој да повлече на сите фронтови сме просечни и јас го знам сето тоа ама незначи дека треба тука у секој пост да цвикам да молам да купат играчи како дечиња што ги молат родителите у супермаркет.
Што ќе купат ќе купат, ние не можеме ништо друго освен да го подржиме клубот.
Поздрав.
Ќе сака ли некој да напише нешто околу утрешниот натпревар што го играте против Болоња? Од прилика со кој состав ќе стартувате, дали има повредени бидејќи гледам коефициентот е одличен 2.15 реално би требало да биде чиста двојка.
Ништо не е реално не се брзај.Ќе сака ли некој да напише нешто околу утрешниот натпревар што го играте против Болоња? Од прилика со кој состав ќе стартувате, дали има повредени бидејќи гледам коефициентот е одличен 2.15 реално би требало да биде чиста двојка.
Составот тешко дека некој може да го каже зошто Алегри почнал да користи од тревата на Спасов.Повредени се Пато,Робињо и Абате од оние што 99% би играле ако се здрави и ете Мунтари да речеме со оглед на тоа што Де Јонг најверојатно утре ќе биде на клупа,а другите како Страсер,Масер итн. нема потреба да ги пишувам зошто и да се здрави нема да играат.Ќе сака ли некој да напише нешто околу утрешниот натпревар што го играте против Болоња? Од прилика со кој состав ќе стартувате, дали има повредени бидејќи гледам коефициентот е одличен 2.15 реално би требало да биде чиста двојка.