Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
de jong; ''FC Inter ? Cuo sam za njih , prosecna ekipa . bbilan je klub u koji sam hteo da odem , jedva cekam derby sa Interom !''

Guarin je na tu izjavu , izjavio ; '' Nigel ako prece u bbilan , nece im biti nikakvo pojacanje. Jer njegov stil igre nece proci u Italiji.

Kaze da jedva ceka derby sa nama, pa i ja jedva cekam da derby sa njima , i sta sada !? ''

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.225
Поени од реакции
14.508
de jong; ''FC Inter ? Cuo sam za njih , prosecna ekipa . bbilan je klub u koji sam hteo da odem , jedva cekam derby sa Interom !''

Guarin je na tu izjavu , izjavio ; '' Nigel ako prece u bbilan , nece im biti nikakvo pojacanje. Jer njegov stil igre nece proci u Italiji.

Kaze da jedva ceka derby sa nama, pa i ja jedva cekam da derby sa njima , i sta sada !? ''
Кога изјавил такво нешто де Јонг?

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Transfer Spend: € 46.5M
Transfer Income: € 33.5M
Net Transfer spend: € 13M

Gross Wages Saved: € 66.5M
Gross Wages Added: € 32.2M
Gross Wage change: € -34.3M

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372

Доста добар трансфер период..
Добивме добар лев бек, сигурно ќе биде подобар од Нагатомо.
Го одкупивме договорот на Гуарин, и Интер доби играч кој трча цела утакмица, се бори, уште шутот да го поправи, или да не шутира толку и ќе биде ептен топ :pos: Вчера даде добар гол.
Силвестре? Што знам..по мене еден од најслабите што ги имаме во одбрана, треба да се даде шанса и на Хуан, исто така тука е Ранокиа кој прави некогаш киксови, но со поредовно играње ќе ја врати старата форма (кога дојде по повредата на Самуел беше еден од подобрите во одбрана).
Паласио - знае да шутира со двете нозе, и уште од сега е далеку подобар трансфер за разлика од Зарате.
Гаргано - одигра одлично против Пескара, очекувам да игра на исто ниво, доста трча, знае да пренесе топка од одбрана во напад, и доста е борбен.
Хандановиќ е еден од најдобрите голмани во Серија А, после Буфон. (Криво ми е за Цезар, Цезар > Хандановиќ)
Исто се надевам на добри игри од Касано, вчера играше добро, ептен добро нафрли до Самуел, не трча многу, но доста технички поткован е, и какви топки праќа до Милито:icon_lol:

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Интер го договорил Џеко но веќе трансфер пазарот во Италија се затвори. Интер Џеко го договориле во 19:01 секунда и беше прекасно веќе.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.811
Не е битно што изјавил Де Јонг, битно е дека одбра да игра за пари а не за Интер. Мене ми е сеедно, го имаме Гуарин кој на таа позиција моментално е бог за него, само незнам со која фаца Де Јонг ќе му направи здраво на Снајдер, човекот на кој му вети дека ќе дојде кај нас.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.919
Поени од реакции
16.189
Интер го договорил Џеко но веќе трансфер пазарот во Италија се затвори. Интер Џеко го договориле во 19:01 секунда и беше прекасно веќе.
Саатот дигитален ти е бе?:D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.958
Поени од реакции
45.163
Ne e tocno ova.
Не е битно што изјавил Де Јонг, битно е дека одбра да игра за пари а не за Интер. Мене ми е сеедно, го имаме Гуарин кој на таа позиција моментално е бог за него, само незнам со која фаца Де Јонг ќе му направи здраво на Снајдер, човекот на кој му вети дека ќе дојде кај нас.
Inter voopsto ne trgna po De Jong po angazmanot na Gargano i dogovorot za Paulinho vo Januari, potvrdeno bese deka ne go sakaat nego, nitu pak se podgotveni da go dadat Maicon za De Jong, taka da edinstveni koi trgnaa po nego bea Milan.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Како тоа одбрал да игра за пари ?

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.811
Интер го договори Де Јонг пред да тргне по Гаргано, Де Јонг ги одби заради тоа што Интер неможе да му даде иста плата како во Сити. Затоа и го земавме Гаргано.

Исто и Снајдер кажа дека е разочаран од неговата одлука.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Интер го договори Де Јонг пред да тргне по Гаргано, Де Јонг ги одби заради тоа што Интер неможе да му даде иста плата како во Сити. Затоа и го земавме Гаргано.

Исто и Снајдер кажа дека е разочаран од неговата одлука.
Па и милан не му дава иста плата ко у сити...незнам од кога ако ги одбереш милан пред интер значи дека си отишол ради парите...

Kajgana Shop

На врв Bottom