Клемпало пошо навистина сте ми преку кур веќе кога ве читам,да ви објаснам неколку работи на вас “фановите“ на Јувентус.
Прво,не го употребувај зборот комплекс ако не знаеш што значи.
поради тоа што сите ве викаат ФК Идризово кривица да си барате во Моџи и компанија,а не во нас и секој друг што ви измислува друго име како ЈуБе,ФК Идризово,местачи,криминалци и така натака.
Значи дамката ќе си ја имате вечно,помирете се со тоа не цепидлачете како пички на прво пијанство у парк.
Во врска со ривалството,океј е,има ривалство,ама да поставува некој морон слика од легенда на Интер како плаче на своето заминување,е за тоа треба да си “тежок“ со коефициент на интелигенција рамно на нула.
Има ривалство и со фановите на Милан,зошто тие не ја поставија сликата ај кажи ми ?
Туку најпоштено му посакаа се најдобро на Цезар,поставија клипови од него и кажаа дека Серија А изгуби играчиште,прекрасен човек во буквална смисла на зборот.
Ама не очекувам вие тоа да го направите,со чест на исклучоци,бидејќи сте амеби со коефицент на интелигенција влезен во длабок минус.
Толку од мене,не ме цитирајте,да не почнам да пцујам,а не сакам да јадам бан поради кретени како вас.