Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.168
Поени од реакции
12.967
Само едно не ми е јасно!До кога фановите на Јубе(чест на исклучоци) на темава ке се борат за епитетот најниско-интелегентни навивачи?До кога?Ова со Цезар ви беше крај,доказ до каде може да иде човековата глупост!!!Прекинете дечки со моронските постови.Го допревте дното.Ама знаете како викаат: тоа што за глупавиот е интересно и ок,за паметниот е срамота!

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.184
Само едно не ми е јасно!До кога фановите на Јубе(чест на исклучоци) на темава ке се борат за епитетот најниско-интелегентни навивачи?До кога?Ова со Цезар ви беше крај,доказ до каде може да иде човековата глупост!!!Прекинете дечки со моронските постови.Го допревте дното.Ама знаете како викаат: тоа што за глупавиот е интересно и ок,за паметниот е срамота!
Изгледа ти од кога си роден се нешто не ти е јасно. Ти е криво што сме поставиле слика од Цезар како плаче? Чекај малце ти и твоите колеги од фан клубот можат мојот клуб да го викаат Јубе, местачите, допингуваните, ZERO TITULI... итн да не набројувам, а ние неможеме да зборуваме за вас затоа што вие се навредувате. Ма немој молим те. Не биди плачко и соочи се со тоа, се додека вие го навредувате тимот за кои ние навиваме, и вие ќе си трпите ремет од нас. Ти Маци изгледа сакаш да дупиш, ама несакаш другите да те дупат. Епа нема така бе братче, гледам сакаш тука да ми изиграваш Мајка Тереза, ама не ти успева.Кога твоите другари од фан клубот ќе престанат со провокациите, тогаш и ние ќе престанеме, а се дотогаш трпи си, и да ти кажам право се засрамив што те цитирав.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Изгледа ти од кога си роден се нешто не ти е јасно. Ти е криво што сме поставиле слика од Цезар како плаче? Чекај малце ти и твоите колеги од фан клубот можат мојот клуб да го викаат Јубе, местачите, допингуваните, ZERO TITULI... итн да не набројувам, а ние неможеме да зборуваме за вас затоа што вие се навредувате. Ма немој молим те. Не биди плачко и соочи се со тоа, се додека вие го навредувате тимот за кои ние навиваме, и вие ќе си трпите ремет од нас. Ти Маци изгледа сакаш да дупиш, ама несакаш другите да те дупат. Епа нема така бе братче, гледам сакаш тука да ми изиграваш Мајка Тереза, ама не ти успева.Кога твоите другари од фан клубот ќе престанат со провокациите, тогаш и ние ќе престанеме, а се дотогаш трпи си, и да ти кажам право се засрамив што те цитирав.
сериозно ти ова ... значи интер играше со васлуи едвај се провлече , додека ве влечеа за ЛШ интер играше Лига Европа со треторазредна екипа од романија , па хајдук ,па гледање двд вторник среда па сони , милион заебанции мене текнаа во моментот. а дечкото
стави слика од испраќање на легенда на клубот. не пријател не реметите вие никој. немој да се лажете за тоа. вие сте најреметени тука (а замисли јувентус е шампион) уште не знам која беше поентата на дечкото со сликата и во која конотација ја стави. освен да ја потврди тезата дека еден од предусловите за да навиваш за јувентус е да имаш коефициент на интелигенција под 10. без навреда до исклучоците си знаат на кој се однесува ова.

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
сериозно ти ова ... значи интер играше со васлуи едвај се провлече , додека ве влечеа за ЛШ интер играше Лига Европа со треторазредна екипа од романија , па хајдук ,па гледање двд вторник среда па сони , милион заебанции мене текнаа во моментот. а дечкото
стави слика од испраќање на легенда на клубот. не пријател не реметите вие никој. немој да се лажете за тоа. вие сте најреметени тука (а замисли јувентус е шампион) уште не знам која беше поентата на дечкото со сликата и во која конотација ја стави. освен да ја потврди тезата дека еден од предусловите за да навиваш за јувентус е да имаш коефициент на интелигенција под 10. без навреда до исклучоците си знаат на кој се однесува ова.
легенда на клубот што несака да прифати договор со помала плата?

G

grande-juve

Гостин
Препукувањате меѓу сдсм и вмро ќе испаднат попаметни и поинтересни него ли овие од Серија А - Кајгана... Посебно врв ми е кога некој ќе напише Јубе, Шинтер, Билан, Фарса, Шити, или ако не навиваш за мојот тим и тресеш зелени, тогаш сте “потпросечно интелегентни со чест на исклучоците“, божем “вие“ не вадите бисери, а плус и ќе помислиш сите навивачи од цела Македонија се на форумов...

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Добро бе кај прочита дека члено погоре рекој дека фанојте на јуве не реметат? Или ти се гледа само она шо сакаш да го видиш? И во право си,ние сме најреметени тука,доволно е чоек да ја прочита првата реченица на првиот пост во темава и се ќе му стани јасно.Па чоече тука пишат едвај 7-8 фаној на Јуве а фанојте на сите други тимој не пропуштат да го поздрават фк Идризово и Јубе. Дури и патетично е сите членој некако спонтано се обединија ко серија А да е останата на ФК Ѓубрентус и ФК Сите Останати а само до предходна сезона Јувентус еднинствено се спомнуваше само на почеток да му се предвиди краен пласман од 6 до 8мо место. И то пази,не сте ограничени само на оваја тема. Јас сум читал :гомце: за јуве и на темите за ел класико,на темата лани за финалето на ЛШ и на утакмици предходно кај шо јувентус нема никаква допирна точка. Е до толку Јувентус ви има набиено комплекси.
Точно е,реметиме и ние,ама го реметиме Интер ко клуб,то се вика ривалство ако не ти е познат поимот. А ти од друга страна ја вреѓаш интелегенцијата на сите шо навиват за јувентус и то многу кажва за твојот карактер. Јас јувентус го засакав од ко го знам за мене и за фудбал а еден од заслужните е токму легендата на Милан Инзаги од времето кога растураја заедно со Дел Пиеро и Зидан.Ако то мене ме прај ретардиран нека ти биди,јас живеам за да го сакам јувентус а не да го мразам интер

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Рече Адриано и продолжи да го јаде својот хамбургер? :D
Од Кака до адриано има огромна разлика....И во свои најдобри денови Кака беше каде каде подобар од Адриано...а па за понашање да не праиме муабет :)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ако сакаме да заживеј темава и да имаме малку покултурен разговор изгледа треба да се изгласа некој законик и модераторите да бидат малку поригорозни оти темава ојде јабана.
Освен препуцавање нема ништо конструктивно да се прочита.

- Едно време имаше правилник за банирање навреди на форумџии ваљда можи да се прошири и на исмејувања.
- Темите како Фарсополи и Калчоскомезе се повеќе дискутирани на темава отколку во сите судови во Италија комбинирано. Разбирам ако има нови вести во врска со нив да се постираат и да се дискутираат тука (да тука му е местото) ама навраќање по 58 пат ради нов член на форумов и константно тупење му е преку глава на секој и зато ретки се староседелците шо идат тука. Дискусијата е за IQ под 10 не навивачите на некои клубови.
- Don't you FYROM me! Аха, ако го спомнуваш некој клуб спомни го под општоприфатено име. примери Јувентус, Јуве, Бјанконери, Интер, Интернационале, Неразури ... Се надвор од ова треба да е казниво по правилник ако сакаме да се одржи некаков ред и едно разгалено детиште да не предизвика војна меѓу ултрашиве тука.
- Се друго од типот колку бил тркало Бендтнер или Пацини или шо промаршил ВО ТЕКОВНО КОЛО шо е до мене е ОК да се дискутира.

Ако има некој шо се сложва и шо мисли дека треба да тераме вака бујрум нека ме поддржи, или нека дополни предложи правила. (цитирајте го надополнувајте го постов) На крај му даваме амин на модераторите да му врзат дебела суспензија на било кој шо ќе прекрши правило.
Секогаш новајлиите ќе бидат проблем и ќе провоцираат ама стандардното членство ако успеј да не се испровоцира тогаш ќе биди супер.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Бендтнер во Јувентус:tapp:
Тоа е исто, како да идеш на пазар, гледаш Ферари(Кавани), Ламбурџини(Љоренте), а купиш Форд ескорт(Бендтнер).

F

FuckYouAll

Гостин
Тоа е исто, како да идеш на пазар, гледаш Ферари(Кавани), Ламбурџини(Љоренте), а купиш Форд ескорт(Бендтнер).
Ам ако немаш пари за Ферари и Ламбурџини како ќе ги купиш ?:icon_lol:

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
еј сакам да купувам кола, па треба да одберам една од овие, пежо 307, Цитроен ц4, форд фиеста, ај кажи ми коливе како кој играч се пошто не се разбирам многу во коли...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ам ако немаш пари за Ферари и Ламбурџини како ќе ги купиш ?:icon_lol:
Верувам дека Јувентус има пари, ама очигледно не сакаат да претплатуваат играчи. Не разбирам, зошто го доведуваат Бендтнер, кога имаат 2ца играчи со ист квалитет. Гледам дека Кваљарела ќе иде во Волфсбург, а Бендтнер ќе биде негова замена. Тука практично не добиваат ништо на квалитет. Можда ќе не демантира Бандера, ќе видииме :)

Ја барал 10ката на Дел Пиеро:pos:

F

FuckYouAll

Гостин
Верувам дека Јувентус има пари, ама очигледно не сакаат да претплатуваат играчи. Не разбирам, зошто го доведуваат Бендтнер, кога имаат 2ца играчи со ист квалитет. Гледам дека Кваљарела ќе иде во Волфсбург, а Бендтнер ќе биде негова замена. Тука практично не добиваат ништо на квалитет. Можда ќе не демантира Бандера, ќе видииме :)

Ја барал 10ката на Дел Пиеро:pos:
Евреин е газдата бе, шо да прајме:pos:

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Клемпало пошо навистина сте ми преку кур веќе кога ве читам,да ви објаснам неколку работи на вас “фановите“ на Јувентус.
Прво,не го употребувај зборот комплекс ако не знаеш што значи.
поради тоа што сите ве викаат ФК Идризово кривица да си барате во Моџи и компанија,а не во нас и секој друг што ви измислува друго име како ЈуБе,ФК Идризово,местачи,криминалци и така натака.
Значи дамката ќе си ја имате вечно,помирете се со тоа не цепидлачете како пички на прво пијанство у парк.
Во врска со ривалството,океј е,има ривалство,ама да поставува некој морон слика од легенда на Интер како плаче на своето заминување,е за тоа треба да си “тежок“ со коефициент на интелигенција рамно на нула.
Има ривалство и со фановите на Милан,зошто тие не ја поставија сликата ај кажи ми ?
Туку најпоштено му посакаа се најдобро на Цезар,поставија клипови од него и кажаа дека Серија А изгуби играчиште,прекрасен човек во буквална смисла на зборот.
Ама не очекувам вие тоа да го направите,со чест на исклучоци,бидејќи сте амеби со коефицент на интелигенција влезен во длабок минус.
Толку од мене,не ме цитирајте,да не почнам да пцујам,а не сакам да јадам бан поради кретени како вас.
Tи нема шо да јадиш бан сега,требаше ко мал да ќотек да јадиш,по муцка од тато и мама да те воспитат малце и низ нос да ти го извадат ѓубрентус,сега касно е за тебе.
А ако стварно мислиш дека vody и остала компанија шо лижеа гз за Цезар не го напраја то само од лицемерие,тогаш ти си тој со интелегенција на амеба.Пошто да беа искрени, истото ќе го напраеја и за Дел Пиеро,а богами немаше ни да го плукат толку Пирло кој шо му поможи да освојат се шо можи да се освој

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom