Фан Клуб: Челзи

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Мои желби се да си одат Бенајун и Малуда (било на позајмица, било да ги продадат), а да остане Стариџ. Ако не потпише уште некој, нема да ми е мака пошто летово стварно добри трансфери реализиравме.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
А да направиме заедничко гледање, фанови на Челзи и Јуве ? Еве вие дека првиот натпревар сте домакини на 19ти да дојдеме ние фановите од Јуве во вашиот кафич (ако имате кафич за гледање на Челзи), а возвратниот дуел, ваши фанови да дојдат во New York Cafe на кеј, пошто таму ни е нашата база за следење на мечевите :vozbud:

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Бенајун и Малуда веднаш да си одат, неможам више да ги гледам. А есиен треба да остане во тимот, иако повредата на коленото комплетно го уништи, сепак имам голем почит кон човекот, и го сметам за еден од играчите кои оставиле голем белег на клубот заедно со дрогба, лампард, тери, чех и компанија.
Може да биде седи на клупа, ќе се најде за одмор на некој од првотимците.
--- надополнето: 31 август 2012 во 01:22 ---
А да направиме заедничко гледање, фанови на Челзи и Јуве ? Еве вие дека првиот натпревар сте домакини на 19ти да дојдеме ние фановите од Јуве во вашиот кафич (ако имате кафич за гледање на Челзи), а возвратниот дуел, ваши фанови да дојдат во New York Cafe на кеј, пошто таму ни е нашата база за следење на мечевите :vozbud:
Договорено бе :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
:ROFLMAO:
--- надополнето: 31 август 2012 во 01:26 ---
In 2004, paying 24 million for a 26 year old striker who hadn't shown anything extraordinary had people calling Jose Mourinho's sanity into question. He replied "Judge him when he leaves the club.''
Now its your time. Is he worth that money?

За ДРОГБА . ^^
--- надополнето: 31 август 2012 во 01:27 ---
И ова да не го заборавам....:cuc:

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.982
Поени од реакции
11.623
Sounds good, може да се напраи нешо само да се најде некој да организира. (Може некој што е по тие работи + да има нешто фри тајм). Ваљда нема да се зачукаме. :P

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Супер идеја. Јас не сум од Скопје така да не знам дали има кафич каде што се следат натпреварите на Челзи, ама би дошол 100%. Скопјани Челзијаши, јавете се да ја договориме работава. :D

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Шо сте запнале Бенајун да го носите во Аушвиц бе?!?
Грозен си е човекот ама шо толку ви згрешил?

Не верувам дека РДМ е будала да го продаде Стариџ, макар го земеме и Шурле (играч кој според мене не е ништо посебно).

И мене почна да ми оди на нерви Стариџ, но факт е дека знае да направи продор и да изигра добра акција. Доколку се донесе Хулк или Шурле мора да остане Стариџ пошо замена за Торес немаме, па нека се докаже на таа центарфорска позиција штом толку запна за неа.

А Малуда и Есиен нека си останат барем уше 1 година, не очекувајте уште во првата година сите засилувања да блеснат. Ќе ни притреба искуство и ладни глави, верувајте!

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Sounds good, може да се напраи нешо само да се најде некој да организира. (Може некој што е по тие работи + да има нешто фри тајм). Ваљда нема да се зачукаме. :P
Абе има еден од кај нас што стално организира и е администратор на главната страница на Јуве на фб ( Ивица МК ) за во Њу Јорк Кафе и секоја утакмица скоро гледаме таму .. Првава утакмица со Парма бевме собрани, лани последната утакмица со Аталанта, многу дерби утакмици сме гледале што од купот што од првенството али ете лани ако не се лажам можеби едно 15 до 20 вкупно натпревари со се куп и првенство сме гледале во Њу Јорк Кафе... Сега проблемот е вие дали имате такво место каде што се збирате и онака да ви "гостуваме" ние фановите на Јуве за оваа утакмица на 19ти .. Нема зашто да се зачукаме, јас добронамерно за дружба дадов предлог, и поголем адреналин е кога гледаш така со противнички фанови ...

H

HoT IcE

Гостин
Ако го дадеме Стариџ, и место него го донесеме Шурле во последен момент тогаш овие од Управа ќе добијат огромен минус, Шурле во никој случај не е ни блиско со квалитети како Стариџ, едноставно ова не смее да се деси.

Член од
20 мај 2008
Мислења
357
Поени од реакции
99
Челси - Јувентус (19-ти септември)
Нордсјеланд - Челси (2-ри октомври)
Шахтар - Челси (23-ти октомври)
Челси - Шахтар (7-ми ноември)
Јувентус - Челси (20-ти ноември)
Челси - Нордсјеланд (5-ти декември)

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.982
Поени од реакции
11.623
Абе има еден од кај нас што стално организира и е администратор на главната страница на Јуве на фб ( Ивица МК ) за во Њу Јорк Кафе и секоја утакмица скоро гледаме таму .. Првава утакмица со Парма бевме собрани, лани последната утакмица со Аталанта, многу дерби утакмици сме гледале што од купот што од првенството али ете лани ако не се лажам можеби едно 15 до 20 вкупно натпревари со се куп и првенство сме гледале во Њу Јорк Кафе... Сега проблемот е вие дали имате такво место каде што се збирате и онака да ви "гостуваме" ние фановите на Јуве за оваа утакмица на 19ти .. Нема зашто да се зачукаме, јас добронамерно за дружба дадов предлог, и поголем адреналин е кога гледаш така со противнички фанови ...
Хаха се шалев де, немој одма озбилно ти :D
иначе колку што јас сум информиран, дечките од Велес поредовно се собираат за утакмици (некој ако има од Велес, нека ми потврди).
Во Скопје мислам дека ретко има собири, лично јас бев само на собирот кој ни беше на Кеј за финалето. Мислам дека се имаа собирано во „Мини“ кај Три Бисери таму (мада мислам деа тоа беше еднаш или два пати), и уште едно место ама не ми текнува сега за името... Изгледа дека неаме такво местенце ко вие што имате.

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Денес само да не направат глупост, да го пуштат Стариџ, а да го земат Шурле :unsure:
Читам дека и доста веројатно е Есиен да заврши на позајмица во Арсенал... за Бенајун пишува дека ќе го дадат или во Вила или во Вест Хем.
Барем да пуштат и шпекулација дека сме пратиле хеликоптер по Хулк за да биде поинтересен овој 31ви :D

Kajgana Shop

На врв Bottom