Договорено беА да направиме заедничко гледање, фанови на Челзи и Јуве ? Еве вие дека првиот натпревар сте домакини на 19ти да дојдеме ние фановите од Јуве во вашиот кафич (ако имате кафич за гледање на Челзи), а возвратниот дуел, ваши фанови да дојдат во New York Cafe на кеј, пошто таму ни е нашата база за следење на мечевите
Sounds good, може да се напраи нешо само да се најде некој да организира. (Може некој што е по тие работи + да има нешто фри тајм). Ваљда нема да се зачукаме.А да направиме заедничко гледање, фанови на Челзи и Јуве ? Еве вие дека првиот натпревар сте домакини на 19ти да дојдеме ние фановите од Јуве во вашиот кафич (ако имате кафич за гледање на Челзи), а возвратниот дуел, ваши фанови да дојдат во New York Cafe на кеј, пошто таму ни е нашата база за следење на мечевите
Супер идеја. Јас не сум од Скопје така да не знам дали има кафич каде што се следат натпреварите на Челзи, ама би дошол 100%. Скопјани Челзијаши, јавете се да ја договориме работава.А да направиме заедничко гледање, фанови на Челзи и Јуве ? Еве вие дека првиот натпревар сте домакини на 19ти да дојдеме ние фановите од Јуве во вашиот кафич (ако имате кафич за гледање на Челзи), а возвратниот дуел, ваши фанови да дојдат во New York Cafe на кеј, пошто таму ни е нашата база за следење на мечевите
Ја ќе бидам тампон зонаSounds good, може да се напраи нешо само да се најде некој да организира. (Може некој што е по тие работи + да има нешто фри тајм). Ваљда нема да се зачукаме.
Хаха ама знаеш обично како завршуваат тие од тампон зона.Ја ќе бидам тампон зона
Абе има еден од кај нас што стално организира и е администратор на главната страница на Јуве на фб ( Ивица МК ) за во Њу Јорк Кафе и секоја утакмица скоро гледаме таму .. Првава утакмица со Парма бевме собрани, лани последната утакмица со Аталанта, многу дерби утакмици сме гледале што од купот што од првенството али ете лани ако не се лажам можеби едно 15 до 20 вкупно натпревари со се куп и првенство сме гледале во Њу Јорк Кафе... Сега проблемот е вие дали имате такво место каде што се збирате и онака да ви "гостуваме" ние фановите на Јуве за оваа утакмица на 19ти .. Нема зашто да се зачукаме, јас добронамерно за дружба дадов предлог, и поголем адреналин е кога гледаш така со противнички фанови ...Sounds good, може да се напраи нешо само да се најде некој да организира. (Може некој што е по тие работи + да има нешто фри тајм). Ваљда нема да се зачукаме.
Хаха се шалев де, немој одма озбилно тиАбе има еден од кај нас што стално организира и е администратор на главната страница на Јуве на фб ( Ивица МК ) за во Њу Јорк Кафе и секоја утакмица скоро гледаме таму .. Првава утакмица со Парма бевме собрани, лани последната утакмица со Аталанта, многу дерби утакмици сме гледале што од купот што од првенството али ете лани ако не се лажам можеби едно 15 до 20 вкупно натпревари со се куп и првенство сме гледале во Њу Јорк Кафе... Сега проблемот е вие дали имате такво место каде што се збирате и онака да ви "гостуваме" ние фановите на Јуве за оваа утакмица на 19ти .. Нема зашто да се зачукаме, јас добронамерно за дружба дадов предлог, и поголем адреналин е кога гледаш така со противнички фанови ...