Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Исто се збори и за Дрогба, знае некој од вас нешто повеќе за ова?

наводно слетал во милано ... друга шпекулација е дека потпишал за Јувентус

наводно слетал во милано ... друга шпекулација е дека потпишал за Јувентус
вчера прочитав дека бил во торино ама висел ради бербатов, сега па читам дека слетал во милано. шо нема по веснициве значи.
--- надополнето: 30 август 2012 во 14:29 ---
Во тимот на Липи во Кина игра Лукас Бариос (шо играше во дортмунд порано) и ако не донесиме топ напаѓач Липи ќе го пуштел кај нас. Шо нема да прочитаме денес и утре :facepalm:
Како шо кажа и некој подолу. Слична приказна се врти и за Дрогба (само таму нешто ќе раскинваат договор наводно ради криза во тимот)

Е сега не ми беше то муабетот туку следново.
Пред некој ден имаше муабети наводно излезени од Скај Италија дека технички немало доволно време Дрогба да го раскини договорот и да комплетира трансфер во Јуве. Ако нема доволно време за Дрогба како по ѓаволите ќе има време за Бариос кога се горе долу во исти гомна и двајцата.

Бендтнер :facepalm:
Од РВП и Јоветич до дај шта даш

Бендтнер а, и на крај ни тој немат да дојт, ќе го зејме Флокари.:LOL:

Дај мене шо не ме позајмат од мојте дома,за на клупа седење и јас можам. Па јануар ќе си дојдам назад

Бендтнер :facepalm:
Од РВП и Јоветич до дај шта даш
Епа ај наздравје нека ни е
од кал да е од арсенал да е
--- надополнето: 30 август 2012 во 14:53 ---
Бендтнер а, и на крај ни тој немат да дојт, ќе го зејме Флокари.:LOL:
Флокари добар е не заебавај. Пред две три сезони со душа сакав него да го земат. Штета шо е веќе во години и шо не се покажа во Лацио.

Калчомеркато - Бентнер рекол да на Јуве, ќе дојде на позајмица со можност за откуп од 6 мил евра, годишна плата 1,5 мил евра

Барем да кажеа порано дека ќе ни го турат што стипси ќе беа у пм...неможам да се помирам со ситуацијава..

Калчомеркато - Бентнер рекол да на Јуве, ќе дојде на позајмица со можност за откуп од 6 мил евра, годишна плата 1,5 мил евра

Леле ќути среќа што е на позајмица, ако не се покаже ќе го шутнеме на крај на сезона...

Леле ќути среќа што е на позајмица, ако не се покаже ќе го шутнеме на крај на сезона...

финтата е што ако не се покаже ке го форсираат дур да се покаже исто како со бориело и ке ги усерува сите утакмици и на крај 2 кола пред завршување на сезоната ке им текне дека не го бива и треба да биде сменет и не треба да се откупи

Aбе во колку саат е извлекување за ЛШ и на која програма би го имало извлекувањето ? Мислам на овие странскиве пошто кај нас тешко да даваат..

финтата е што ако не се покаже ке го форсираат дур да се покаже исто како со бориело и ке ги усерува сите утакмици и на крај 2 кола пред завршување на сезоната ке им текне дека не го бива и треба да биде сменет и не треба да се откупи
ќе даде гол за 3 бода и титула, и ќе се придружи во четата на неславните копилиња :D
Aбе во колку саат е извлекување за ЛШ и на која програма би го имало извлекувањето ? Мислам на овие странскиве пошто кај нас тешко да даваат..
17:45 на еуроспорт

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom