- Член од
- 2 декември 2008
- Мислења
- 773
- Поени од реакции
- 344
Игнов не ми оставил впечаток, повеќе пати сум го гледал... Ама Славиша за мене е еден од најдобрите млади играчи во земјава
Kire na fan klubot na RK Pelister pisuvas, a ne na fan klubot na OFCEPOLE.Вака така пак се склопи солидна екипа
Стварно Карабатич и Нарцис е нереални ама и децава кој ги спомна сигурно не заслужуваат да го валкаат името на ПЕЛИСТЕР ама не се тие криви, рибата смрди од главата.Епа сеа сигурно дека неможат Карабатич и Нарсис да ги донесат.
Кога паѓавте сите во несвест лани дека дошле украинци, црногорци... Сега барем наши деца ќе играат и тие се најмалку криви што ситуацијата е ваква... А прави љубители на ракометот ќе ги поддржат играчите во билокоја ситуација.
Горе-долу екипа за 3-4то место имаме, од помладите ќе ги издвојам Ивановски, Нечков (голманите), Дрогришки, Рајатовски е добар исто така... Имаме и неколку што се поискусни како Кире, Василе, Фарук (кој треба да е касап во одбрана) така да не сме за фрлање
По незнам кој пат ќе повторам, да успееме да задржиме една иста екипа неколку сезони, да бидат навреме исплаќани играчите и да имаат договори, тогаш ракометот во Битола ќе се врати можеби не сега веднаш, ама 'систем' итоа како е потребен.
100 пати е кажано од кај смрди рибата...Стварно Карабатич и Нарцис е нереални ама и децава кој ги спомна сигурно не заслужуваат да го валкаат името на ПЕЛИСТЕР ама не се тие криви, рибата смрди од главата.
Kire na fan klubot na RK Pelister pisuvas, a ne na fan klubot na OFCEPOLE.
Zar ovaa duzina igraci mozes da ja nareces ekipa.
ех господе шо дочекавме ,за ракомет да ни кажват оние кои до пред 1 година не ни знаеле дека има таков спорт. Овче Поле и која било друга екипа можи во наредните 100 години да освои се ама никогаш нема да го има она шо го има напраено РК ПЕЛИСТЕР. Дојдоја маалски екипи памет да солат
Кој ни ''заминаја'' ... ??? не сваќам ...Абе една екипа шо сте ........... Зато сите ви заминаја