Моралес vs. Грците

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Локација
Некаде далеку...
Човекот беше во Битола, од кога постави слика со назив Битола, Македонија... можете да замислите на каков прием беше дочекан од Грците...
После тоа го објавува статусов...

Re: Bitola Macedonia.....It's a real shame how people get all worked up about politics or a history that they were never even a part of. Don't diss me just bc I wrote about something special and amazing and where it happened. I called it as what it's called today. As far as the politics SHAME on u all to have expressed
ur views and ur stupid rhetoric when it was all about a special event that I was invited to perform at and to make people have a good time. Don't involve me in ur politics. It's negative people that hold this world back from progressing and being a better place. Hate ur neighbor, kill ur neighbor. Great philosophy. My compliments to those that have a narrow minded mentality. I have love for all nations and religions. Music has no boundaries. Peace.

Не мора, навистина не мора секаде да бута политика, аман, оставете ја музиката и спортот на раат!

ова не е за во Чек дис аут........додека некој живее во нминатото,некој живее во сегашноста и шири позитивна енергија.....респект за човеков

доста добра изјава од негова страна, и ептен коректна. Ќе може само да ми прикажеш и линк за тоа каде е пишано ова?

Дрвени се во главата јужните, што да им прави(ме).

доста добра изјава од негова страна, и ептен коректна. Ќе може само да ми прикажеш и линк за тоа каде е пишано ова?
На фан страната на Моралес...

Не збори само за Грците туку збори и за нас.

20 години само се шири омраза и лоша крв ,да не зборам сите глупости што се прават чисто од инает.Тоа никогаш не завршило на добро

По својот настап во Битола, Дејвид Моралес на Фејсбук постави фотографија.

moralesfb1.jpg-500.jpg

Како локација на забавата има наведено Битола, Македонија.
Неговите фанови од Грција се кренаа на нозе. Тие се симнаа толку ниско што почнаа да му објаснуваат дека настапил во ФИРОМ и дека Македонија била во Грција.
Тоа го изреволтира вистинскиот професионалец, кој им врати одржувајќи им лекција.
-Срамота е што луѓето се возбудуваат околу политиката или историјата од којашто не биле дел. Немојте да ми замерувате затоа што пишував за нешто посебно и неверојатно и за тоа каде се случило. Ја нарекувам како што се нарекува денес. Кога станува збор за политиката, срам да ви е на сите што сте ги искажале своите мислења и глупавата реторика, коа јас само пишував за еден посебен настан, напиша Моралес.
moralesfb2.jpg-500.jpg

Извор: Курир.мк

Е нее шалааа, ќе се заебаваме... :D

Не збори само за Грците туку збори и за нас.

20 години само се шири омраза и лоша крв ,да не зборам сите глупости што се прават чисто од инает.Тоа никогаш не завршило на добро

Апсолутно, тој зборува генерално општо за омразата, не само на Балканот, туку и општо на светот, поентата беше дека бил испровоциран од замарањата на сликата дека е во Битола, Македонија. Генерално им се обраќа на нив, иако ова би можело да се гледа како општа порака насекаде низ светот... :)

Битно човеков направи пепел на Широк сокак,
најдобрата журка што Битола ја видела последниве години..
а грците нека си зборат шо сакат, битно ние прејако си поминавме :D

Човекот напишал супер дипломатска изјава потенцирајќи ја моќта на љубовта и музика која треба да зближува пред се, но за жал јужните фашисти не се кадарни да ја разберат пораката.

Човекот напишал супер дипломатска изјава потенцирајќи ја моќта на љубовта и музика која треба да зближува пред се, но за жал јужните фашисти не се кадарни да ја разберат пораката.

А бе јужниве ја разбираат пораката, ама така им одговара
‘‘Селото гори, бабата се чешла‘‘

А бе јужниве ја разбираат пораката, ама така им одговара
‘‘Селото гори, бабата се чешла‘‘
Има модерна верзија на тоа, Грчка во банкрот баба на Моралес на wall му пишува. Терсене народ.

Back
На врв Bottom