Џ
ЏинЏер
Гостин
Ќе праша ли уште некој кога ќе бидат објавени конечните????? Бар одеднаш на сите да ви одговараме, а не на секој одделно, кога веќе ве мрзи да излистате две страни назад...
Па затоа пиши кога се, за тие што ќе прашаат после две страни кога се вселувањата да не се враќаат наназад 4 страниЌе праша ли уште некој кога ќе бидат објавени конечните????? Бар одеднаш на сите да ви одговараме, а не на секој одделно, кога веќе ве мрзи да излистате две страни назад...
Кога се резултатите пишува кога ќе се пријавувашПа затоа пиши кога се, за тие што ќе прашаат после две страни кога се вселувањата да не се враќаат наназад 4 страни
Лично јас минимум 2 пати во последните 10тина дена имам пишано кога се, а и во конкурсот се убаво си пишува, така да не знам што е тоа што не ви е јасно.Па затоа пиши кога се, за тие што ќе прашаат после две страни кога се вселувањата да не се враќаат наназад 4 страни
Изгледа не, и јас никаде не најдов.. чекаат во пет за 12Прелиминарна листа за бруцоши уште не е објавена?
Не, жалба во МОН, туку приговор во Кузман. Ги носиш истите документи, само ќе прашаш каде е за приговори и ќе ти дадат да пополниш зошто мислиш дека не си примена. Ама рокот за приговор за небруцошите беше минатата недела.Јас имам прашање. Доколку ме нема на прелиминарен список видов дека се носи жалба во министерство за образование. Ако знаете ве молал кажете ми што треба да стои во жалбата и дали со неа треба да ги доставам сите документи?
Благодарам .
Фала уште еднаш. За друг прашував.Не, жалба во МОН, туку приговор во Кузман. Ги носиш истите документи, само ќе прашаш каде е за приговори и ќе ти дадат да пополниш зошто мислиш дека не си примена. Ама рокот за приговор за небруцошите беше минатата недела.
Дај не зафркавај треба ли да бидат на нотар заверени?? Јас немам ништо заверено на нотар. Денес ги земав документите од УЈП и изгледаат како копии (обични документи)... За секој член од семејството по едно УВЕРЕНИЕ за остварен приход.Абе ова од УЈП потврдиве може оригинали или мора копија заверена на нотар???