Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.411
- Поени од реакции
- 86.937
Или едноставно Марота знај дека ќе донеси некој ;-)
Ова беше можеби најдобрата вест денес. Некој е сигурнo капарен како бекап барем ;-)
Или едноставно Марота знај дека ќе донеси некој ;-)
Ова беше можеби најдобрата вест денес. Некој е сигурнo капарен како бекап барем ;-)
Ништо чудно. Ама мислам дека ако дојди бааги брзо ќе се избори за стартна постава ;-)
you're kidding right?Ништо чудно. Ама мислам дека ако дојди бааги брзо ќе се избори за стартна постава ;-)
Мин 15 гола
хехеyou're kidding right?
РВП колку игра,толку не игра во сезоната,стаклениот нон стоп се повредува........парите што ги бараше/доби Арсенал се одлична/брилијантна зделка + знаејќи дека в година ќе беше слободен агентОти ви беше РВП многу стар,сега Дрогба ќе го земале . Барем нека го задржеа Дел Пиеро да се порадвавме ние сиротите шо препекавме за него. И секоја чес на Марота и Ањели шо го кренаја тимо од мртвите,ама испаѓа големи ѓупци се ко ќе е за ценкање,секое евро го ситнат
Ги земаа Нианг и Кркиќ, не верувам дека и Дрогба ќе го земат, имаат веќе многу напаѓачи : Ел Шарави, Робињо, Пато, Пацини ....Не се надевајте на Дрога, мене се ми се чини дека ке оди во Милан. Секогаш се такви Миланезиве зимаат во последен момент некој таков играч, Ибрахимовиќ така го земаа сега и Дрогба имам предчувство.
Ке видиме ние што сме направиле, на крај краева од сите тие шпекулации за Љоренте и Џеко ке биде Јојо, што најмногу сакам и сите ке бидеме среќни.
Ако у случај не се земи ништо (2%), нема ни да продадеме ништо од нашите напаѓачи и ке се бориме така, ништо изгубено или простор за нервоза нема!
Пато им е повреден цела сезона, а сигурно ли е за Кркиќ дека е нивни? Како и да е не верувам Дрогба да дојде, а не сум ни против овој трансфер, така да ке видиме што ке биде уште малце остана.Ги земаа Нианг и Кркиќ, не верувам дека и Дрогба ќе го земат, имаат веќе многу напаѓачи : Ел Шарави, Робињо, Пато, Пацини ....
Ке ми дадеш ли фејсбук од плавушава со 13 број ?