ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.720
- Поени од реакции
- 43.768
Ајде, ајде.. издржете уште 3 дена.... и толку...
Некој пак пишуваат на твитер дека Тотенхем го договориле за 15 милиони. Кој е во право ќе видиме за 3 дена.Еден од BBC вика дека можно е Дембеле да пристигне деновиве, 15 мил. Јас сум скептик ама ќе видиме.
Хаха Ферги сака да има вистински глумци на театаротОвие пак британските медиуми пишуваат дека Ферги ќе направи се за да го има Бускетс во тимот,е ајде де на кој да им веруваш сега
Ова го прочитав на фб, но не му дадов на значење зашто беше на Грид, а они малце претеруваат со сензации и извртуање ...Гледам ного шпекулации има за Нани, а тука никој ништо нее спомнал.
Manchester United winger Luis Nani wants a £5milion payoff to leave Old Trafford!
Фросе, ти си разузнавач, шо има?
Нема ништо во ова, еден од клупските новинари попладнево се расправаше на Твитер со овој што ја пишал статијата, му рече учтиво последен пат да му е ова да треска глупости.Гледам ного шпекулации има за Нани, а тука никој ништо нее спомнал.
Manchester United winger Luis Nani wants a £5milion payoff to leave Old Trafford!
Фросе, ти си разузнавач, шо има?
Јас нарачав, дресот е супер и по ништо не се разликува од тие од официјалната. Поставив и слики, ако сакате пак ќе ги поставам. Не планирам на лоповскава држава да и пунам буџети.Никогаш не би нарачал нешто од продавница која нема конверзија во општо прифатена валута, како и половина технички спецификации на одреден производ се непреведени ...
Нарачување само од официјалниот веб сајт ...
Дојде ван Перси веројатно знаеш за него. исто така дојде еден лев бек од ВИтесе Бутнер.. 23 год.. Бербатов е на излезни врати деновиве треба да потпише со Фиорентина сумата е 5м.. Со Фулам играта беше добра во прво полувреме.. во второ малце падна темпото на игра.. Руни се повреди ќе паузира 1 месец отрпилика и тоа е тоаAj nekoj neka dade nakratko info sto se zborelo poslednive nekolku dena od cetvrtokot ne sum se stavil na internet se selev vo drug grad i iskreno me mrzi da citam sega 30 strani imam ispusteno nesto bitno ili ne
me mi trebaat spekulacii ili slicno nego dali e nesto kupeno prodadeno se nadevam ne
i kako se dvizese igrata protiv fulam pak bese taka bezvezna kako protiv everton ili sega igraa podobro?
fala odnapred