Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Абе кој бил добар у бркање сукњи пред фб, брка и сега (можда малце више) али кој си бил муле ни фејс не му помага....
бар од муабетиве што ги видов, секој втор, ако не и секој е `се запознавме на фб` :))))

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
бар од муабетиве што ги видов, секој втор, ако не и секој е `се запознавме на фб` :))))
Ќути, знам, али тие фб врски не траат толку (поштовање за исклучоците) денес е у рилејшншип утре сингллл.. катастрофа станува, веќе кога запознаваш некој не ти бара број ти бара фб или ти вика ај ке те аднам на фб :tapp:

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Ќути, знам, али тие фб врски не траат толку (поштовање за исклучоците) денес е у рилејшншип утре сингллл.. катастрофа станува, веќе кога запознаваш некој не ти бара број ти бара фб или ти вика ај ке те аднам на фб :tapp:
Стварно еј од кога немам чуено онака и размена на телефони како порано...Вака и поекономично е :))) број само во случај да снема интернет некогаш :)

S

Stef Bachatero

Гостин
Здраво и од мене , за прв пат во животот се наоѓам во некоја ситуација каде што тешко моажам да донесам одлука и да си сватам што навистина се случува и како би било понатаму. Значи пред 2 недели раскинав врската што ја имав и веднаш во животот ми се појави друг човек. Го познавам веќе 2 месеци на почетокот се беше на пријателска база, но од ден на ден мислам дека почнува да се движи во друга насока, со часови разговараме на фејс , и по некоја случајност и друштвата ни се здружија и имаме прилика секој ден да сме во близина еден на друг. Карактерно сме сосема различни тој е многу темпераментен и жив јас смирена, понекогаш чуствувам дека ме нервира ми оди по нерви а во истиот момент се повеќе ме привлекува. Веќе почнува и отворено да ми се додворува во последните денови, разликата во години ни е поголема од 6 години ( досега сум немала некој толку разлика) сега и од тоа ме фаќа страв доколку прифатам нешто повеќе од пријателство дека ќе се разочарам брзо. Најмногу ми е страв поради различниот карактер и разликата во години. Почнувам многу пати да се запрашам како таков дечко му се допаѓа помирна и помалечка девојка покрај сите девојки околу него, се плашам да не е само некаква игра....
Мој совет најпријателски е ако си раскинала да уживаш во животот и да не влегуваш од ново во врска.Нека помине време 1-2 месеци па и година и ако сеуште не можеш да тргнеш за да ја разбереш вистината а тоа е дека можеш да бидеш инвидуалец и да живнеш малце од сите проблеми од претходната врска,ќе имаш проблеми во следната.Во случај да се разочараш со сегашната случка ќе ти дојде депресија и ќе пробаш да се враќаш на старото и ќе отидеш во еден круг на крај ќе разбереш дека тоа време си го трошела залудно,а си можела да го потрошиш квалитетно како уживање со себе и журки до зори со самата себе и тогаш можеш да најдеш нешто специфично за тебе и да уживаш.Брзите постапки секогаш доведуваат до погрешни патишта.

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
Стварно еј од кога немам чуено онака и размена на телефони како порано...Вака и поекономично е :))) број само во случај да снема интернет некогаш :)
Абе ајде... не е исто, друго е, да се запознаеш, па оние први разговори по тел, па нервоза страм, треперење на глас и то... сето тоа го нема, сега ај на чат и лајкување слики.... се изгуби и романтика и се... денес кога ке прашам некоја другарка што си фатила нов дечко, дали се слушаат, она ми вика, да да по цел ден сме на фб.... незнам, можда сум постаромодна (не викам фејс целосно да не се користи) ама повеќе ми се допагаше порано....

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Абе ајде... не е исто, друго е, да се запознаеш, па оние први разговори по тел, па нервоза страм, треперење на глас и то... сето тоа го нема, сега ај на чат и лајкување слики.... се изгуби и романтика и се... денес кога ке прашам некоја другарка што си фатила нов дечко, дали се слушаат, она ми вика, да да по цел ден сме на фб.... незнам, можда сум постаромодна (не викам фејс целосно да не се користи) ама повеќе ми се допагаше порано....
ах hopeless romantic си :) колку е добар фејсов толку е и лош па....особено со љубоморна девојка/дечко :)

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
ах hopeless romantic си :) колку е добар фејсов толку е и лош па....особено со љубоморна девојка/дечко :)
Хехехе, и да знаеш дека е лош, и уништува врски, посебно ако дечкото или девојката сака да си лајкнува или коментира... па после која ти е оваа или овој, бла бла.... коса ми се крева од вакви глупости

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
да бе човече стварно еј да ти се налути ради лајк што си ставил...ц ц ц ... или па она у стилот еј таа другарка ти курва е избриши ја...као демек тоа ќе ја преваспита карактерно :))
--- надополнето: 28 август 2012 во 20:52 ---
Здраво и од мене , за прв пат во животот се наоѓам во некоја ситуација каде што тешко моажам да донесам одлука и да си сватам што навистина се случува и како би било понатаму. Значи пред 2 недели раскинав врската што ја имав и веднаш во животот ми се појави друг човек. Го познавам веќе 2 месеци на почетокот се беше на пријателска база, но од ден на ден мислам дека почнува да се движи во друга насока, со часови разговараме на фејс , и по некоја случајност и друштвата ни се здружија и имаме прилика секој ден да сме во близина еден на друг. Карактерно сме сосема различни тој е многу темпераментен и жив јас смирена, понекогаш чуствувам дека ме нервира ми оди по нерви а во истиот момент се повеќе ме привлекува. Веќе почнува и отворено да ми се додворува во последните денови, разликата во години ни е поголема од 6 години ( досега сум немала некој толку разлика) сега и од тоа ме фаќа страв доколку прифатам нешто повеќе од пријателство дека ќе се разочарам брзо. Најмногу ми е страв поради различниот карактер и разликата во години. Почнувам многу пати да се запрашам како таков дечко му се допаѓа помирна и помалечка девојка покрај сите девојки околу него, се плашам да не е само некаква игра....
Бони немај гајле за разликата во години....а тоа што сте карактерно различни е баш добро, според мене...Така да јас би ти предложил да си ја пробаш среќата :)

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
Абеее, денес кога некој ти става лајк на слика, тоа значело дека ти се пушта, барем тама бев информирана од скоро сите другарки...ме гледааа ко од марс падната, демек, де бе , ти не знаеше??
--- надополнето: 28 август 2012 во 20:56 ---
абе отидете на кафе, прошетка, на само малце муабет, па ке видиш како ке биде, дали има или нема хемија... ако нема, здравје, има други... ако има... со среќа :)

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Абеее, денес кога некој ти става лајк на слика, тоа значело дека ти се пушта, барем тама бев информирана од скоро сите другарки...ме гледааа ко од марс падната, демек, де бе , ти не знаеше??

абе отидете на кафе, прошетка, на само малце муабет, па ке видиш како ке биде, дали има или нема хемија... ако нема, здравје, има други... ако има... со среќа :)
Ауууу ова фб-во значи тотално ќе го редефинира удварањето....лајкови и коментари место муабет и пуштање пијачки :))))

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.865
Поени од реакции
23.256

Значи јас маме ебав од пуштање и на машки и на женски башка мажени женети, па дури и на некои животинче имам лајк манато.
Ништо си го бришам профилот ко така и почнувам од ново.
7 среќа што би рекле

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
Ауууу ова фб-во значи тотално ќе го редефинира удварањето....лајкови и коментари место муабет и пуштање пијачки :))))
Абе веќе го редефинирало... само некој од нас уште не сфатиле или не се предаваат :pos:
--- надополнето: 28 август 2012 во 21:02 ---
Значи јас маме ебав од пуштање и на машки и на женски башка мажени женети, па дури и на некои животинче имам лајк манато.
7 среќа што би рекле
Ќути, страв да ти е да лајкнеш нешто на некого, прво треба да гледаш да не има љубоморна девојка или дечко, да не ти скокнат у некој темен ќош па ремпере да те напраат...

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
7 среќа што би рекле
Хахаххаха леле друже и јас слично....ама готово се откажав од толку мн лајкување...само кај проверени особи :))))

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.865
Поени од реакции
23.256
Разликата од 6 години е пичкин дим, исто како да ја нема. Знаеш дека машките покасно емотивно созреваат така да најверојатно сте генерација:).
Тоа дека не сте исти по карактер, као тој темпераментен а ти умерено облачна е добра особина. Замисли да бевте двата темпераментни па тоа ножеви секири је летаја, или обратно ке си почневте да везете гоблени од досада. Вака тој од такт ке те извај ама барем нема да ти биди досадно.
А дали е некоја игра.... ти шо се уплаши до толку да не ти е од сапун тебе пак, да не се потроши или пак да не планираш да се мажиш па мора да е тој вистинскиот. Оди види пробај, ако бива бива ако не биди здрава и жива ке се најди друг.

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
На 29 години магарево има притисок за девојката? И ти си будала со кого си се фатила. Батали таму лигуш ќе си најдеш десет пати подобар. Па и уште студира, да не оди со мајка му на факултет за раче?
Znam ali poentata mi bese :dali mu e izgovor ili nacin kako da me otkaci ete toa so majku mu i pritisokot doma sto go ima za mene ..mozebi ne mu se sviga nesto na mene poveke? Toa mi bese poentata...pomirno ke spijam ako ja doznaam pravata pricina za prekinuvanjeto .....zatoa prasav...a da ima pritisok ima......jasno mi e toa go vidov so svoi oci.....luda majka ...No dali e toa dovolno da se otkaci nekoj ne sum bas sigurna..Zatoa prasav:)
Vo pravo si:)):D;)

Kajgana Shop

На врв Bottom