burn84
Говорете Македонски
Прво дете дукаданче или како и да ти е напишаното, ако некој смета дека користење на зборот ПМС те прави попаметен тогаш тој што го мисли тоа е глуп-во овој случај тоа си ти. Приметив дека со ретардирани финти се обидуваш да дознаеш што значи самата кратенка? Извини не се замарам ќе оставам на твојот интелект(јеа рајт) да се помачи на интернет.Пер, јас не те прашаф за тоа какви последици оставил ПМС-от кај мене....(а доста е веројатно е да врска си немаш што значи ПМС, па си го употребуваш онака на бафтаана, прави да изгледаш попаметно)
Јас многу убаво прашаф што и покрај тоа што имаш прилично многу години во задникот, те тера толку површно да ја резонираш музиката и музичката индустрија...
А тоа со карактеристиките....
Па например, сите зборуваат за прозорецот кон светот, никој не зборува за светот....Сите избираат начин на живот, никој не избира живот...
И онака, прилично е излишно да бараш аргументи за да ги оправдаш тие бендови што потпишале за мејџор лебел...Едноставно тие аргументи не постојат...Тие бендови не се тука за истата работа за која што сме дојдени јас и ти...Ниф ги интересира да си ја постават тезгата на пазарчето на место каде што проаѓаат повеќе луѓе и на крајот од денот да си купат ново ферари со заработувачката... Нема ама баш ништо друго што ги интересира, настрана од тоа што се маваат у гради дека се којзнае што, нема, нема ама баш ништо друго... Музиката не е работа, не е занимање, не е начин на живот побогу, не е тезга, метафизика е да ти објаснам што е....
Има миљион бендови на светов кој што се дојдени тука за тебе, ама баш само за тебе, за да споделат нешто со тебе, за да се радуваат заедно со тебе, за да плачат заедно со тебе, можеш да ги пипнеш да ги шутнеш да фрлиш зелка на ниф.... Најди ги таквите бендови, и заборави на овие другиве....И онака се мртви....
Гет д пикчр?![]()
Јас површно сум ја резонирал музиката
-да те потсетам ти имаше пост каде што напиша дека емото се вика така поради фактот што они пишуваат поемоционална музика од другите бендови:music5:, знаеш ли колку треба да си ограничен во слушање и глуп и не знам уште што за да помислиш такво нешто па после да го напишеш(што е уште потрагично). Самото тоа покажува колку се разбираш од музика и колку "неповршно":classic: ти ја разонираш музиката, и музичката индустрија.Знаеш ли кој е аргументот за бендови(квалитетни) кој што потпишуваат со големите дискографски куќи?(нормално дека не знаеш од веќе познати причини)Се вика еволуција може имаш учено за тоа нешто во 2-3 одделение, да не била еволуцијата воопшто не би напредувале како луѓе. Ама џабе се ова да ти го објаснувам-премногу информации од еднаш ќе почне глава да те боли, твојата дефиниција е најлесна и најубава за тебе "ако не разбирам нешто ќе плукam кон него"
Остатокот од твојов пост е толку ретардиран што не се ни замарам со него:jaj:. Ајт сега иди да мастурбираш или да сечеш вени на нешто додека да излезеш од пубертетот.