Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2012
Мислења
64
Поени од реакции
34
Робињо од 3 до 4 недели во аут,во исто време со Пато ќе се вратат.Малер до малер незнам што ќе се прави со овој ужасен ростер на играчи.Ништо чудно со Болоња да дебитира Кркич или Нианг.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.506
Поени од реакции
8.194
јест да уште смо тешка мизерија, ама овие два трансфери имаат бел бумбар.
само според играчите што ги имаме страв ми е играта на милан да НЕ биде копија на онаа на барса со пеп- врти сучи пола саат пред шеснаестерец...

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Нино, тебе Мексес да не ти га дупел симпатијата ?? :icon_lol:
Чак што више мислам дека се ожени со неа.. :pos: И дете имаат сеа...
Ме нервира бе брат некако.. Дебилска фаца ми е.. неповерлива. Не сакам Милан на него да се потпира. :)

P

PewDiePie

Гостин
Ливерпул го понудиле Керол на Милан,ако е паметен Галијани што чисто сумљам,ќе го испрати пато на позајмица негде,најприкладно бразил,да се среди и да се реши дали му се игра фудбал во Милан или не зошто ова со повредиве и тоа на Редондо го надмина.

Кркиќ/Робињо позади Пацини и Керол.......најбоље напад у свет.
Ама црепот е цреп,башка барбара треба ли да дупи нешто или не.

За последниве трансфери Нианг за кој се плашам дека ќе заврши ко виља,адија,матиони.......ок ај може ќе се погоди АКО заигра некад добро ќе е......Кркиќ е техничарче,барса школа ова може да значи затворена врата за Кака,што би ми било сеедно,само кака не би сменил ништо,цел тим е тињовина така да........

На 31 ќе го земат Паломбо за без пари и тоа ќе биде. Се на се тажно,тажен милан тажни навивачи.
Важно анте ќе се придерава на терен и ќе глуми капитен.....е милан милан на кое дереџе падна.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Ок добар потег е ова со Бојан и Нианг...Нападот ни е покриен..али не смее да се запре тука....Ни требаат уште минимум 3 ( а најбоље 4 нови играчи) за да кажеме дека иаме некакви шанси за титули годинава...Средина Двајца...еден Копач и еден Креативец....Де јонг И Хернанес би биле перфектни и ни бе требало многу да коштаат 15 милиони негде А познавајќи го галијани може и поефтино да помине...А за одбрана Обавезно Мексес во земана За некој лев бек...И МБвиа да се донесе... :D али се е ова само пуста желба...се надевам не чита Галијани :D :D :D

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.506
Поени од реакции
8.194
добро е што нападот ни е апла млад и свеж ... тоа е за поздрав, ама одбраната бе луѓе:facepalm: ...
уште три играчи фалат, еден дефанзивец, еден лев бек и еден везњак(по могучност деструктивец да е) за да се надеваме на 2-3 место... Претходната утакмица се уверивме дека средината ни е солидна(освен фламини), некако најактивна и најконкретна беше. Воигран монтоливо и сме сосем добро покриени на средина. Е сега, нападот и одбраната не ни се нешто special, што може да се подобри последниве денови.
п.с боље 17 годишен играч да глеам кој можеби некад ќе стане солиден, отколку некој вечен просек од 29 години...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.322
Чак што више мислам дека се ожени со неа.. :pos: И дете имаат сеа...
Ме нервира бе брат некако.. Дебилска фаца ми е.. неповерлива. Не сакам Милан на него да се потпира. :)

Незнам па, ја очекуем он да се уигра страшно со Запата, и да ебаваат мајки..... Имам таков филинг :love:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
уште три играчи фалат, еден дефанзивец, еден лев бек и еден везњак(по могучност деструктивец да е) за да се надеваме на 2-3 место...
aко земеме волку зашо 2-3 место? ќе идеме на титула.....:)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Милан е во преговори со Ливерпул за позајмица со можност за одкуп на Керол.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Е сеа сум уште посигурен дека се работи на уште трансфери во последниве 2-3 дена.
Галијани ја кажа лозинката: Il mercato e chiuso. :pos:

Оправдувањето ќе му биде: Паа, ни се отвори можност, искористивме и трансферот беше договорен набрзина, благодарение на Президенте. :)

Почна да делува као да ги подјебава новинарите со оваа изјава. :D

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Галијани со изјава дека трансфер маркетот е затворен за Милан после купувањето на Кркич.

Сите знаеме што значи ова :rolleyes:

Kajgana Shop

На врв Bottom