A
apidrone
Гостин
Не претерувај сеа и ти.За Фалкао би дадел и 100М ...едноставно растура, за 60 мин. хет трик..
Не претерувај сеа и ти.За Фалкао би дадел и 100М ...едноставно растура, за 60 мин. хет трик..
Па и не мора да значи дека бараат замена за Јоветич,може сакаат да го засилат нападот.Бербатов кошта 5 милиони,така да и Фиорентина би можела да си го дозволи трансферов и без да го продаваат Јоветиич,само ако се договорат за платата.Епа зато имаше муабети дека прецеднико на Фиорентина изјавил оти го пазариле некој на буквата Б(ербатов?)
Значи се покрива дупката. Има две сценарија
Јоветиќ -> Jуве (друго не ме интересира)
Јоветиќ -> Шити , Џеко -> Јуве
Или се статус кво и да „крпиме“ со Љоренте (трета опција е)
За Кавани денес прочитав дека ќе потпишел нов договор со клаузула од E50М.
Марота потврди дека се разгледуваат опциите за напаѓач. 99% тоа ќе биде Љоренте, според шпекулациите. Марота и Паратичи веќе ги имаат договорено личните услови со Љоренте,Билбао ги кочат разговорите малце им биле 18 милиони, но колку што се приближува крајот на трансфер рокот, се намалува просторот за Билбао, зошто ако не го продадат сега ризикуваат да Љоренте да замини без обештетување што не им одговара, а и некни имаше најави дека Љоренте им доставил барање до Билбао дека негова желба е да се пресели во Јуве.Како што ми изгледа работава изгледа никој нема да купиме
Реков едно време. Да ја клајме Нарги на платен список да поработи малку на мотивација. Најдобар напаѓач во свето ќе биди.Како што ми изгледа работава изгледа никој нема да купиме
FORZA MATRI
Можно е и то нешто се сложвам. Мислам дека Фиренца ако го задржи Јоветич можат да бидат во самиот врв на Серија А сезонава. (Ех шо циркус ќе биди Фиорентина пред Милан да заврши, Монтоливо ќе си пукни од мака хахах)Па и не мора да значи дека бараат замена за Јоветич,може сакаат да го засилат нападот.Бербатов кошта 5 милиони,така да и Фиорентина би можела да си го дозволи трансферов и без да го продаваат Јоветиич,само ако се договорат за платата.
Сценаријава ти се на место.Било кој да дојде од овие би било топ.Само стави и 4 сценаријо(Бориело или ниту еден напаѓач за летово) како една опција која никој навивач на Јуве не би ја посакал,али е можна.
Ако ги имаат договорено условите со Љоренте едно друго сценарио ми е далеку поизводливо.Марота потврди дека се разгледуваат опциите за напаѓач. 99% тоа ќе биде Љоренте, според шпекулациите. Марота и Паратичи веќе ги имаат договорено личните услови со Љоренте,Билбао ги кочат разговорите малце им биле 18 милиони, но колку што се приближува крајот на трансфер рокот, се намалува просторот за Билбао, зошто ако не го продадат сега ризикуваат да Љоренте да замини без обештетување што не им одговара, а и некни имаше најави дека Љоренте им доставил барање до Билбао дека негова желба е да се пресели во Јуве.
Хаха, тоа го реков на шала, но Фалкао плачи да игра за голем клуб кој редовно ќе игра ЛШ.Не претерувај сеа и ти.
Е зошто па да исфрлуваме? Гледаш што се деси со Џовинко предходната утакмица,не дај боже посериозно да се повреди некој. На три фронта играме оваа сезона и напорот е огроменДоколку се донесе играч во последната дена , ме плаше ситуацијата дека ке намеме време да исфрлиме некој напаѓач !
Билбао бараа за него минимум 30 милиони, по како изминуваше времето сумата ја спуштија на 20 милиони. Последната понуда на Јуве била 18 милиони (заедно со бонусите), понуда која ја одбиле Билбао, и после која понуда Љоренте испратил барање дека сака да игра во Јуве.Ако ги имаат договорено условите со Љоренте едно друго сценарио ми е далеку поизводливо.
Накратко (да не го земиме во овај рок туку некој од следните 2)
Значи Љоренте ќе си го има Јувентус како договорен клуб за следната сезона, и нема да потпишва договори годинава. Значи некако да крпиме до Јануари и тогаш да го земиме за некоја ситница или пак да го земиме догодина бадијала.
Еве нешто интересно на што налетав.Не е фотошоп,проверив на фб,му стои коментарот(и сега има едно 2600 лајка ).Пишува дека му е официјален профил,колку е точно не знам.Sebastian Giovinco will miss Juventus’ game against Udinese and Italy’s two World Cup qualifiers because of injury.
The forward picked up an ankle issue in Saturday’s 2-0 win over Parma. Tests have revealed a first-degree twist and minor ligament damage.
Reports in Italy this afternoon are suggesting that the summer signing will be sidelined for the next 10-15 days.
He should therefore be back in action for the Old Lady in time for their Week 3 game against Genoa.
The Azzurri will start their 2014 World Cup qualifying campaign with games against Bulgaria and Malta on September 7 and 11 respectively.
УФФФФФ, Брат на овај Гајтанвеѓињото му бил Зе Елијас. Римембер Римембер Интер со Роналдо? Епа во таа генерација играше. Дома ќе имаат материјали за препирањеПа по сликите можно е да му биде лично негов, али што ги знаеш. Некој може и копал слики негови и ги акнал, ма да не ми се веруе.
Пратете наслов од Курир за Рубињо...
ФОТО: Јувентус купи голман со „веѓи во врска“