DracevoTheCity
Чиста Македонија !
- Член од
- 7 ноември 2008
- Мислења
- 8.662
- Поени од реакции
- 9.982
Казнети се 2 меча без публика...
Казнети се 2 меча без публика...
тешко тебе...оди дркај имаш фан клуб на сите странски клубој
Брат не ме сваќај погрешно или како провокација, ама има тема за трета лига, да не ги мешаме темиве жити се, пошто во темава и онака за се и сешто се прави муабетТекстот е превземен од тука.
Само уште да знаеше шо е работата. И да, не не пуштат на трибини ни со пари ни без пари, ама се снајдовме и ја дадовме нашата поддршка.
Бериша одиграл за 10-ка!?Bunjamin Shabani treba da igra vo prviot sostav toj vleze vo igra vo vtoroto poluvreme i se smeni igrata deckoto mozese da go drzi topka igrase prefektnoo. 10 sporede mene protiv Metlaurg imaat Berisha,Polozhani i Nenad isto taka i Bunjamin Shabani
Само еднаш киксираше, а многу акции ги прекинаше Бериша тиа што беа по сериозни исто така и Ненад.Бериша одиграл за 10-ка!?
По негова вина ќе јадевме 2 гола!
Бериша беше слаб вчера, Мишковски да ама Седат лош натпревар изигра. Колку изгубени топки имашеСамо еднаш киксираше, а многу акции ги прекинаше Бериша тиа што беа по сериозни исто така и Ненад.
Бериша не треба секогаш да го извади топката во аут кога притиска противникот,само тоа му е лошпо друго све ок не беше и многу слав само еднаш киксираше.Бериша беше слаб вчера, Мишковски да ама Седат лош натпревар изигра. Колку изгубени топки имаше
Уште е рано да се збори исто така кога ние станавме шампиони таа сезона Турново беше прв или втор а после се бореше за опстанок.ТАБЕЛА после 3 кола
1.Турново 7
2.Вардар 6
3.Брегалница 6
4.Металург 6
5.Ренова 5
6.Дрита 4
7.Работнички 4
8.Шкендија 4
9.Пелистер 4
10.Наоредок 4
11.Силекс 0
12.Тетекс 0
Кој ќе кажеше дека Турново ќе биде прв после три кола. Јас ги типував за испаѓање... И дрита изненадува...
Тетекс катастрофално, три порази со гол разлика 0-8
Со кој памет влегоа со напаѓач од трета лига како стертер незнам ни јас...
Али има време за консолидација.
Силекс се секогаш енигма, искрено несакам да испаднат иако големи кандидати се за истото. Плус вчера класично ја наместија со Работнички, што значи не планираат да остануваат во лигава...