Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.337
Поени од реакции
5.358
Ждрепката за 1/8 финалето од Купот на Македонија е закажана за четврток

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.130
Поени од реакции
8.075

ЧКЕМБАРИ

Настрана шегата, толку ли не ве пуштаат без карти на трибини или што е работава? :)
тешко тебе...оди дркај имаш фан клуб на сите странски клубој
не се мешај тука ко не си информиран

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.968
Поени од реакции
73.940
Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Bunjamin Shabani treba da igra vo prviot sostav toj vleze vo igra vo vtoroto poluvreme i se smeni igrata deckoto mozese da go drzi topka igrase prefektnoo. 10 sporede mene protiv Metlaurg imaat Berisha,Polozhani i Nenad isto taka i Bunjamin Shabani

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676

ЧКЕМБАРИ

Настрана шегата, толку ли не ве пуштаат без карти на трибини или што е работава? :)
Само уште да знаеше шо е работата. И да, не не пуштат на трибини ни со пари ни без пари, ама се снајдовме и ја дадовме нашата поддршка.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Bunjamin Shabani treba da igra vo prviot sostav toj vleze vo igra vo vtoroto poluvreme i se smeni igrata deckoto mozese da go drzi topka igrase prefektnoo. 10 sporede mene protiv Metlaurg imaat Berisha,Polozhani i Nenad isto taka i Bunjamin Shabani
Бериша одиграл за 10-ка!? :eek:
По негова вина ќе јадевме 2 гола!

Иначе Ардит Шаќири е пред потпис со Шкендија!

http://en.wikipedia.org/wiki/Ardit_Shaqiri

Солиден играч за нашата лига. Барем да имаме квалитетна клупа.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.968
Поени од реакции
73.940
ТАБЕЛА после 3 кола :)

1.Турново 7
2.Вардар 6
3.Брегалница 6
4.Металург 6
5.Ренова 5
6.Дрита 4
7.Работнички 4
8.Шкендија 4
9.Пелистер 4
10.Наоредок 4
11.Силекс 0
12.Тетекс 0

Кој ќе кажеше дека Турново ќе биде прв после три кола. Јас ги типував за испаѓање...:pos: И дрита изненадува...

Тетекс катастрофално, три порази со гол разлика 0-8 :eek:
Со кој памет влегоа со напаѓач од трета лига како стертер незнам ни јас...
Али има време за консолидација.

Силекс се секогаш енигма, искрено несакам да испаднат иако големи кандидати се за истото. Плус вчера класично ја наместија со Работнички, што значи не планираат да остануваат во лигава...

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
jas go favorizirav Drita znam kakvi igraci imat i kakvi ambici. Isto taka sega so nashiot EKS kapiten N.Mustafi mislim deka bez problem ke mozat da zavershat od 5-8 pozicia.

a silata na teteks ke mozeme da ja vidime posle 5-6 kolo

F

FARANG

Гостин
Teteks i Pelister ke ispadnat, Sileks i Napredok baraz

Misalam Vardar i Skendija oci ke is izvadat a metalurg ke iskoristi prilka za titula...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Само еднаш киксираше, а многу акции ги прекинаше Бериша тиа што беа по сериозни исто така и Ненад.
Бериша беше слаб вчера, Мишковски да ама Седат лош натпревар изигра. Колку изгубени топки имаше :confused:

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Бериша беше слаб вчера, Мишковски да ама Седат лош натпревар изигра. Колку изгубени топки имаше :confused:
Бериша не треба секогаш да го извади топката во аут кога притиска противникот,само тоа му е лошпо друго све ок не беше и многу слав само еднаш киксираше.
--- надополнето: 27 август 2012 во 17:23 ---
ТАБЕЛА после 3 кола :)

1.Турново 7
2.Вардар 6
3.Брегалница 6
4.Металург 6
5.Ренова 5
6.Дрита 4
7.Работнички 4
8.Шкендија 4
9.Пелистер 4
10.Наоредок 4
11.Силекс 0
12.Тетекс 0

Кој ќе кажеше дека Турново ќе биде прв после три кола. Јас ги типував за испаѓање...:pos: И дрита изненадува...

Тетекс катастрофално, три порази со гол разлика 0-8 :eek:
Со кој памет влегоа со напаѓач од трета лига како стертер незнам ни јас...
Али има време за консолидација.

Силекс се секогаш енигма, искрено несакам да испаднат иако големи кандидати се за истото. Плус вчера класично ја наместија со Работнички, што значи не планираат да остануваат во лигава...
Уште е рано да се збори исто така кога ние станавме шампиони таа сезона Турново беше прв или втор а после се бореше за опстанок.

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Polozhani do sega super , a tek od sea ke ja vidite visitinskata SHKENDIJA ' koja odi kon 2 SAMPIONSKA TITULA .

Shaqiri (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom