Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Сериозен си дека со Алварез ќе глеаш фудбал ?

Најискрено ти кажуем - ако имаш такво мислење - иди ЛЕЧИ се ...најСПОРИОТ играч у серија А со најспори рефлекси ...SLOWPOKE Rodriguez ГОВНА да јаде за Алварез ....
Алварез можеби е спор но е каде каде покреативен играч од Касано и е поподвижен колку толку покрива во одбрана ис е бори за секоја топка..минатата година каде што ииграше Алварез секаде победивме и дури кога Лузиери ни беше тренер..па најдобрите победи лани со Парма 5-0 и со Удинезе на гости 1-3 Алварез беше најзаслужен играч не знам дали фудбал или рагби гледаш ама преочигледно е дека со Алварез екипата е значително подобра

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Добро полувреме и добар натпревар до сега. Ми се свиѓаат некои работи што до сега не сме ги имале во тимот.
Нормално се гледа невооиграност, али тоа е нормално со нови играчи и на почеток на сезона.

Има уште што мислат дека сме заебани со трампата. :D
Остајте дебел оваков онаков, Касано е класа играч бе луѓе. И по 45 минути да игра максимум, пак ќе видиме огормен ќар од него. Совршена техника.
Гуарин е многу деконцентриаран, како сам да се извади од колосек со тоа што сакаше истото да му го направи на Вајс.
Силвестре треба уште да се приспособува, Ранокија многу добар.
Гаргано е играчиште. Супер засилување. Не се сомневав дека е добар, ама досега има ептен добра утакмица.

Само замислете сеа место Камбијасо да го имавме Шахин таму. :rolleyes:
Малку им се лутам што го утнаа него, уствари многу им се лутам.
--- надополнето: 26 август 2012 во 21:49 ---
Алварез можеби е спор но е каде каде покреативен играч од Касано и е поподвижен колку толку покрива во одбрана ис е бори за секоја топка..минатата година каде што ииграше Алварез секаде победивме и дури кога Лузиери ни беше тренер..па најдобрите победи лани со Парма 5-0 и со Удинезе на гости 1-3 Алварез беше најзаслужен играч не знам дали фудбал или рагби гледаш ама преочигледно е дека со Алварез екипата е значително подобра
Дај бе не зезај........

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140

Јас сум навивач на Милан.И сакам да ве прашам вие го познавате добро дечково,има ли потенцијал малиов да добие ЗЛАТНА КАНТА сезонава?

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Милито - Кутињо! 0-3
Добро играме, само одбранава ни е никаква, Ранокиа дрвце :icon_lol:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.533
Поени од реакции
7.036
Одлично, презадоволен сум. Одбраната само ни е нестабилна, ама другото сме одлични. Супер комбинации во средината, ги преморивме овие пескара, 60та минута неможеа да дишат, се изгуби тоа Вајс, џабе го пофалив.

Милито 2 асистенции и гол, си го покри срамот денеска шо промаши таков зицер, ама добро е, се додека има оваков скор, добар е.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Лонго и Алварез може да се дадат на позајмица во Еспањол.
Оваа година доволно се Паласио,Касано,Кутињо и Ливаја за ротација.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Колку лесна и лагана игра со лагана победа и топ резултат.
Уште одбраната да се среди (Переира на местото на Нагатомо) и МајкоЊ да ни остане,тоа ќе биде нешто најдобро.
Средниот ред убиство,малку Гуарин забушаваше,се јадеа со Вајс,ама се надевам набрзо ќе се среди.
Одличен почеток на сезоната !!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Лонго и Алварез може да се дадат на позајмица во Еспањол.
Оваа година доволно се Паласио,Касано,Кутињо и Ливаја за ротација.
господ д ги поживеј Бранка и морати што не размислуваат како тебе за Алварез..еден од најдобрите играчи во тимот да го дадеме на позајмација:facepalm:..не знам вие каков фудбал гледате не ве разбирам воошто

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
господ д ги поживеј Бранка и морати што не размислуваат како тебе за Алварез..еден од најдобрите играчи во тимот да го дадеме на позајмација:facepalm:..не знам вие каков фудбал гледате не ве разбирам воошто
Алварез лани играше топло ладно и за негово добро е да оди во тим каде што ќе има поголема минутажа па ако се покаже да го вратат.

Во офанзивата состојбава е ваква Милито,Паласио,Снајдер,Касано,Кутињо овие според мене се пред Алварез место за во прв тим има за тројца Алварез ако остане ќе има многу мала минутажа плус нема направено една минута подготовки.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.533
Поени од реакции
7.036
Кутињо нели е дел од најдобрите играчи во тимот, ама помина една година на позајмица, се врати со големо искуство, и многу постабилен од лани. Нема ништо грешно да се прати играч на позајмица без право на откуп. Поарно да го видам со 35 настапи и комплетно изиграна сезона во Еспањол отколку со ниеден настапи топлејќи клупа во Интер.
Макар да не верувам дека ќе биде испратен никаде.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Ајде за убо за арно нека е :)

Одбраната нестабилна... Ранокија освен опасното додавање назад кон Кастелаци одигра прилично добро, а додека Силвестре крајно изгубен...мора Самуел да се врати на старото место. Нага го бива за со вакви екипи, но полека полека ќе мора на клупа за да му отстапи место на Переира. Занети стандардно си игра али ни треба Маикон на таа позиција со неговите центаршутеви.

Среден ред, Гуаро се гледа 100% спремен, кинит, само треба да поработи на додавањето и побргу да се ослободува од топката. Гаргано, според мене исто супер изигра...му остава доста простор на Снајдер во средината. Камбиасо статичен, како и секогаш со неговите кратки додавања. Снајдер се враќа во форма (y)

Касано доколку се спреми мислам дека доста корист ќе имаме од него, Милито одличен старт за него со гол (можеше и 2 да бидат) и Кутињо за времето што го доби максимално го искористи со гол.

Добри бевме, но знам дека овај Интер може многу многу подобро.

Форца Интер!

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56

Јас сум навивач на Милан.И сакам да ве прашам вие го познавате добро дечково,има ли потенцијал малиов да добие ЗЛАТНА КАНТА сезонава?[/quote

ostaj ti kanta tuku narednata god ke bide zvezdata na serie b

Kajgana Shop

На врв Bottom