Добро полувреме и добар натпревар до сега. Ми се свиѓаат некои работи што до сега не сме ги имале во тимот.
Нормално се гледа невооиграност, али тоа е нормално со нови играчи и на почеток на сезона.
Има уште што мислат дека сме заебани со трампата.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Остајте дебел оваков онаков, Касано е класа играч бе луѓе. И по 45 минути да игра максимум, пак ќе видиме огормен ќар од него. Совршена техника.
Гуарин е многу деконцентриаран, како сам да се извади од колосек со тоа што сакаше истото да му го направи на Вајс.
Силвестре треба уште да се приспособува, Ранокија многу добар.
Гаргано е играчиште. Супер засилување. Не се сомневав дека е добар, ама досега има ептен добра утакмица.
Само замислете сеа место Камбијасо да го имавме Шахин таму.
![Превртува очи :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/smilies/rolleyes.png)
Малку им се лутам што го утнаа него, уствари многу им се лутам.
--- надополнето: 26 август 2012 во 21:49 ---
Алварез можеби е спор но е каде каде покреативен играч од Касано и е поподвижен колку толку покрива во одбрана ис е бори за секоја топка..минатата година каде што ииграше Алварез секаде победивме и дури кога Лузиери ни беше тренер..па најдобрите победи лани со Парма 5-0 и со Удинезе на гости 1-3 Алварез беше најзаслужен играч не знам дали фудбал или рагби гледаш ама преочигледно е дека со Алварез екипата е значително подобра
Дај бе не зезај........