Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 мај 2009
Мислења
1.255
Поени од реакции
2.590
Вардар-Слога финале куп на Македонија, ја решава утакмицата http://www.youtube.com/watch?v=1u4-E_PNdQE на почетокот од видеово се гледа акцијата при голот и прославувањето на истиот !
Цела јужна и запад со овации кон легендата и скандираање на неговото име- АЦЕ ШАКИРИ нормално !!!

Goal да, за нас он ќе остане Аце Шакири, тука се гледа ИГРА ОД СРЦЕ која секогаш ја пружаше за Вардар и Македонија, гинеше за ТАТКОВИНАТА, се покажа како поголем МАКЕДОНЕЦ од некои !
П.С. Барем он е вистински Албанец стадоседелец, културен, кој си ја сака татковината, за разлика од 80% од вас доселениците :pos:

Пак глупости пишуваш. Пишав дека имам почит кон вашиот тренер. Дури позитивна работа пишавме. Шкендија дали има добар тим ќе видиме времето ќе покаже, иако признавам дека во последниве петнаесетина дена вистински се склопи добар тим, има неколку интересни засилувања, не се лоши, ќе видиме како ќе резултира тоа.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.960
Поени од реакции
73.858
Не му замеравајте, ипак не разбира баш најдобро Македонски не ни знае што муабет се врти на темава :D
Само ако прочита негде Шкендија одма мисли дека нешто ги напаѓаме и мора да се кикса со резили со глупости на кило :facepalm:
Али јбг, па мора и ние малце да се насмееме :icon_mrgr:

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.128
Поени од реакции
8.075
некој ако прочита денешен Македонски спорт да објасни шо пишуваше за прволигашите на тв?

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.414
Поени од реакции
16.685
некој ако прочита денешен Македонски спорт да објасни шо пишуваше за прволигашите на тв?
Ништо особено, освен тоа дека се прават напори од есенва да се почне со некакви преноси од домашното првенство. Со надеж дека понатаму ќе се успее тоа да се оствари визуелно попрофесионално.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.960
Поени од реакции
73.858
Од октомври се најавувало нешто посериозно ко бајаги...

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Од октомври се најавувало нешто посериозно ко бајаги...
Јас како што разбрав Илчо сакал да има вклучувања на секој нантпревар каде што ке падне гол.
Колку е ова возможно за реализација останува да видиме.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Јас како што разбрав Илчо сакал да има вклучувања на секој нантпревар каде што ке падне гол.
Колку е ова возможно за реализација останува да видиме.
Кај имаат толку камери МТВ бе :D :pos:
По мене доволно е и 1-2 утакмици да пренесуваат целосно. Има предуслови за такво нешто, Вардар игра вечерен термин дома секоја утакмица, еден од тетовските тимови по некогаш игра и у сабота така да би можеле 2 утакмици да пренесуваат од коло. Е сеа гледаноста што ќе им биде лоша тоа е друга работа....

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Кај имаат толку камери МТВ бе :D :pos:
По мене доволно е и 1-2 утакмици да пренесуваат целосно. Има предуслови за такво нешто, Вардар игра вечерен термин дома секоја утакмица, еден од тетовските тимови по некогаш игра и у сабота така да би можеле 2 утакмици да пренесуваат од коло. Е сеа гледаноста што ќе им биде лоша тоа е друга работа....
Субвенции за преноси бе :pos:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Цепи се колку сакаш, ама македонците секоаш ќе имаат почит за Шаќири. Мал си бил да се сеќаваш на тоа како у сред Турција го развеа македонското знаме по постигнувањето на голот. Капитен во вистинска смисла на зборот и играч со големо срце.
Знаеме знаеме за тоа. Оттогаш ги изгуби симпатиите кај албанците, но кога дојде во Шкендија речиси за без пари играше, тогаш ги освои симпатиите на повеќето албанци.

Мило ми е што покажувате почит за Шаќири, сепак големо фудбалско име е.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Знаеме знаеме за тоа. Оттогаш ги изгуби симпатиите кај албанците, но кога дојде во Шкендија речиси за без пари играше, тогаш ги освои симпатиите на повеќето албанци.

То е зато шо знајме да ги цениме вистинските играчи, а не сме ко вас.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.960
Поени од реакции
73.858

Кој бе ги изгубил симпатиите, кога потпиша за Шкендија уште на прв тренинг 1 000 души го пречекавте :icon_mrgr:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Кој бе ги изгубил симпатиите, кога потпиша за Шкендија уште на прв тренинг 1 000 души го пречекавте :icon_mrgr:
Хах па самата вест дека потпиша за Шкендија направи луѓето да го сакаат. Иначе знам јас претходно сите викаа нешто во стилот: "Абе кој го ебе Аце..."! Ама со тоа што потпиша за Шкендија тогаш имаше пречек како ниту еден играч претходно:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom