Пак се киксаш.ve boli deka Shkendija ima najdobriot tim vo ligata.
Znam
Ништо особено, освен тоа дека се прават напори од есенва да се почне со некакви преноси од домашното првенство. Со надеж дека понатаму ќе се успее тоа да се оствари визуелно попрофесионално.некој ако прочита денешен Македонски спорт да објасни шо пишуваше за прволигашите на тв?
Јас како што разбрав Илчо сакал да има вклучувања на секој нантпревар каде што ке падне гол.Од октомври се најавувало нешто посериозно ко бајаги...
Кај имаат толку камери МТВ беЈас како што разбрав Илчо сакал да има вклучувања на секој нантпревар каде што ке падне гол.
Колку е ова возможно за реализација останува да видиме.
Кај имаат толку камери МТВ бе
Субвенции за преноси беПо мене доволно е и 1-2 утакмици да пренесуваат целосно. Има предуслови за такво нешто, Вардар игра вечерен термин дома секоја утакмица, еден од тетовските тимови по некогаш игра и у сабота така да би можеле 2 утакмици да пренесуваат од коло. Е сеа гледаноста што ќе им биде лоша тоа е друга работа....
Знаеме знаеме за тоа. Оттогаш ги изгуби симпатиите кај албанците, но кога дојде во Шкендија речиси за без пари играше, тогаш ги освои симпатиите на повеќето албанци.Цепи се колку сакаш, ама македонците секоаш ќе имаат почит за Шаќири. Мал си бил да се сеќаваш на тоа како у сред Турција го развеа македонското знаме по постигнувањето на голот. Капитен во вистинска смисла на зборот и играч со големо срце.
То е зато шо знајме да ги цениме вистинските играчи, а не сме ко вас.Знаеме знаеме за тоа. Оттогаш ги изгуби симпатиите кај албанците, но кога дојде во Шкендија речиси за без пари играше, тогаш ги освои симпатиите на повеќето албанци.
Мило ми е што покажувате почит за Шаќири, сепак големо фудбалско име е.
Кој бе ги изгубил симпатиите, кога потпиша за Шкендија уште на прв тренинг 1 000 души го пречекавтеЗнаеме знаеме за тоа. Оттогаш ги изгуби симпатиите кај албанците, но кога дојде во Шкендија речиси за без пари играше, тогаш ги освои симпатиите на повеќето албанци.
Мило ми е што покажувате почит за Шаќири, сепак големо фудбалско име е.
Хах па самата вест дека потпиша за Шкендија направи луѓето да го сакаат. Иначе знам јас претходно сите викаа нешто во стилот: "Абе кој го ебе Аце..."! Ама со тоа што потпиша за Шкендија тогаш имаше пречек како ниту еден играч претходно:Кој бе ги изгубил симпатиите, кога потпиша за Шкендија уште на прв тренинг 1 000 души го пречекавте