Емкаа
the worst thing about prison was the dementors.
- Член од
- 14 мај 2008
- Мислења
- 4.996
- Поени од реакции
- 12.574
На денот на уписите, мислам дека имаше посебен пулт за индексите.Ги даваа на денот на уписите на примените студенти или порано ?
На денот на уписите, мислам дека имаше посебен пулт за индексите.Ги даваа на денот на уписите на примените студенти или порано ?
Во ред, фала ти многуНа денот на уписите, мислам дека имаше посебен пулт за индексите.
Јас и пишав уште во јуни или јули... ми одговори дека испитот најверојатно ќе биде на пишување. Исто има практика според која доколку се пријават помалце од 50 студенти за испит професорот има големи шанси испитот да го даде на пишување.Дали некој полагаше Маркетинг менаџмент во петок, дали имаше некакво известување од професорката дека ке биде испитот на раскажување, мислам дека не ферски постапи и сите не зезна
Не сакам да ви го расипам бизнисот, но Шуклев често издава нови изданија, речиси секоја година.Понеделник во 12:00 пред факултет може?
Можеш директно на почеток да ја исплатиш цела сума или пак во прв семестар да платиш една половина, а во втор семестар другата половина.Здраво колеги
Имам едно прашање до вас, и ако некој може да ми помогне би му бил благодарен.
Вака.
Ме примија на Финансиски Менаџмент (Приватна Квота) , сега треба да бидам прва година. Едно не ми е јасно.
Како ќе иде плаќањето ? Колку треба сега да се уплати на почетокот ?
На официјалната страна на факултетот ми е многу комплицирано, па затоа би ве замолил ако може некој да ми поедностави.
Однапред благодарам
Значи 200 евра во прв семестар.Можеш директно на почеток да ја исплатиш цела сума или пак во прв семестар да платиш една половина, а во втор семестар другата половина.
Ако плаќаш по половина, тогаш 200 евра на семестар ти доаѓа...Инаку и тие 4050 денари ги плаќаш сега.Значи 200 евра во прв семестар.
А тие 4050 денари што се за незнам што и тие треба ?
Во ред, фала ти многуАко плаќаш по половина, тогаш 200 евра на семестар ти доаѓа...Инаку и тие 4050 денари ги плаќаш сега.
Над студентски прашања на вториот кат, ако не е сменето нешто.Каде се наоѓа кабинетот на продеканот за настава - Билјана Секуловска-Габер?
над раководителот на студентски отсек и архива, се кабинети на асистентите (меѓу амф.1 и амф.2), па над нив се професорските кабинети по скалите угоре и штом се искачиш од лева страна долж ходникот на крај, десна врата е на Билјана, а продекански кабинет на Билјана е одспротива, над Деканат (меѓу амф.3 и амф.4) исто угоре по скалите и ќе пристигнеш до едно опаааааа ептен пицнато местенце со син тепих, десно долж ходникот со кабинети и пикчрс на ѕидовите и оп тука некаде при крај на ходникот, лева страна ќе спазиш на вратата пишува Продекан за настава или само Продекан, не ми текнува точно како беше. Приемно време ич не ми текнува али Габерка мислам се вртка сега повеќе во продеканскиот кабинет, поарно и е таму пробај ако не било кој ден ако не ја најдеш во професорски кабинет, би требало во продеканскиот да е присутна.Каде се наоѓа кабинетот на продеканот за настава - Билјана Секуловска-Габер?