- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 2.031
Пробав не ми успеа.се обиде некој да го направи генераторов?
Пробав не ми успеа.се обиде некој да го направи генераторов?
Нема ни да ти успее пошто видеово е фејк вентилаторот не врти смаиот туку врти затоа што во него дува со фен . Или пак каблите ги има поставено под теписончето и батеријата му е вон камераПробав не ми успеа.
И ова ли е фејк? Многу пробуваат да направат реплика но никако да им тргне.
Лесно момче ке ти направам и јас вакво нешто ти гарантирам дека ке работи додека си кај мене во двор откако ке излезеш не гарантирам за ништо,пошто можно е да го поврадиш уредот при транспорт. Аи типов не покажува каде е приклучен другиот кабел.И ова ли е фејк? Многу пробуваат да направат реплика но никако да им тргне.
Се гордеам со вас. Вие сте на Војо подмладокот!
ti uspea li obidot kazi? dzabe da ne rasturam harddiskovite
Пишав погоре Пробав не ми успеа. Некој неранимајко е оној од јутјуб се служи со лажги.ti uspea li obidot kazi? dzabe da ne rasturam harddiskovite
Coveceee , a jas planirav skoro nov disk da rasturam cccccc , daj ako imate postirajte nesto slicno ama samo bez prevari stvarno nesto sto ke funkcionira vo praktika da se upotrebuvaПишав погоре Пробав не ми успеа. Некој неранимајко е оној од јутјуб се служи со лажги.
Како бе така исправен диск ќе растураш, па ако е така земи од плочата од компјутерот вади кондензаториCoveceee , a jas planirav skoro nov disk da rasturam cccccc , daj ako imate postirajte nesto slicno ama samo bez prevari stvarno nesto sto ke funkcionira vo praktika da se upotrebuva
prvo zlatotoКако бе така исправен диск ќе растураш, па ако е така земи од плочата од компјутерот вади кондензатори
Со генератор механичката енергија на вентилаторот ќе ја претвориме во електрична и после кој ја ебе и ЕВАНАДа начекаме големи магнети да речиме пола метро, ги тураме на четири гуми од колата и возиме гага, шо ги ебам Макпетрол и регулаторна после
Сеуште не се родил нов Ајњштајн за да го пишува во физиката... Искрено се надевам дека не е се пронајдено и дека не застанала науката уште во минатиот век.Се надевам тој шо ви предавал физика у пензија е веќе.
Значи, у овој универзум, каков што е, со овие закони, не може да се дизајнира перпетуум мобиле. А ова на видеата е очигледно перпетуум мобиле оф корс. Постои само еден дизајн шо е машина која се движи бесконечно без додаток на енергија, самиот универзум. Нема многу работи у овој универзум шо се невозможни, ама ова е.
Дури и универзумот кога ќе го достигне врвот на своето постоење, за да се себеодржува, ќе почне да се собира, и да дојде до момент кога најголемото нешто ќе биде честичка. Бесконечност во која не постои време. И нов Биг Бенг.