„Топки“ со Филе на Кајгана! (http://kajgana.com/topki)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Кој е тој Филе и чии се тие топки?

File X File

X Ego-trip Killer :-)
Член од
21 август 2009
Мислења
100
Поени од реакции
38
Не сум живеел во негово време, не сум го гледал, така да нели, Меси е ГоспоТ, а Барселона се најдобри.
Дали тоа значи дека Бока, Милан, Јуве, Ливерпул, Реал не се најтрофејните клубови на планетава бидејќи не си живеел и не си ги гледал во времето кога ги освојувале? А се факти исто како и головите, трофеите, титулите и дриблинзите кои се случувале од D10S?

В

Ваздух

Гостин
Дали тоа значи дека Бока, Милан, Јуве, Ливерпул, Реал не се најтрофејните клубови на планетава бидејќи не си живеел и не си ги гледал во времето кога ги освојувале? А се факти исто како и головите, трофеите, титулите и дриблинзите кои се случувале од D10S?
Се, само што јас тие тимови имам прилика да ги гледам сеуште, и гледајќи ги сфаќам зошто и биле шампиони и освојувале титули порано.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Незнам каков ке биде концептот на емисијава, ама интересно би било да има анализа после некоја утакмица, нешто слично како на МОТД.Кој играч како се движел, грешки во тактиката, статистики...итн.

File X File

X Ego-trip Killer :-)
Член од
21 август 2009
Мислења
100
Поени од реакции
38
Незнам каков ке биде концептот на емисијава, ама интересно би било да има анализа после некоја утакмица, нешто слично како на МОТД.Кој играч како се движел, грешки во тактиката, статистики...итн.
...во секој случај ќе бидат прилози (делови) пред и по натпреварите во петок , сабота и недела, како и од екстра натпреварите во ЛШ и ЛЕ... еден нов вид интеракција меѓу медиумите... и нормално со се` штое интересно за еден навивач, гледач, слушач и фудбалски следбеник...нормално и прогнозер :)... како и да е со Кајгана ќе ја направиме земјата на европскиот и светски шампион поблиска до МК, со работи и информации кои не можете да ги чуете, видите низ фудбалските преноси... таква ни е намерата и идејата...е сега можеби ќе ја развиеме до некои други граници кои јас би сакал уште веднаш да ги промовираме, на пример Пепе и Пике да ги седнам на иста маса во Казанова Бич, наместо Тељо и Куенка но за тоа ќе ми треба малку поише време... барем не во првите неколку недели... :) инаку дека ќе шетаме низ натпреварите по Примера, тоа сигурно... барем како загревање пред (и во) викенд деновите...така да Наскоро , чекор по лекор... овој медиум бара и малку поиновативен пристап, бидејќи е поконкретен и постабилен во однос на телевизијата (го има постојано 24/7 и е константен во однос на „побарувачката„) :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.323
Поени од реакции
15.576
Ова е многу добро, али за жал многу малку вакви луѓе ги има во Македонија. На Дарко му правевте групи, а тој е единствениот со кој што се сложувам 100% во сите коментари, особено кога станува збор за напаѓачите.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Човеку, па ти го спомна и "мојот" тим. Горд сум :)
Еве јас сметам дека се и покрај тоа што не сум живеел во време кога гаселе и палеле низ Европа.

П.С. Многу ругање на твоја сметка, не сум глеал нешто многу твои емисии за да дадам релевантен осврт на истите поради тоа што навивам за ЛФЦ а знам (што од муабети, што од тоа што сум го фатил...вака или онака на тв/фб) дека претежно правиш осврт на Ла Лига, нешто и што потврди со твоите предходни постови, ама сам себе си ветив (на некој начин) дека ќе изгледам неколку од твоите емисии и јас како фудбалски фан/навивач ќе ти дадам шанса за да станам редовен твој гледател/слушател/читател.

Поздрав.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ова е многу добро, али за жал многу малку вакви луѓе ги има во Македонија. На Дарко му правевте групи, а тој е единствениот со кој што се сложувам 100% во сите коментари, особено кога станува збор за напаѓачите.
Не може он, користел србизми:rolleyes:

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.855
Тие сите што пројадоа гомна слободно можат да си ги гледаат турските серии и нека отупат. Браво за проектов!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.427
Поени од реакции
16.731
Тие сите што пројадоа гомна слободно можат да си ги гледаат турските серии и нека отупат. Браво за проектов!
Сва среќа не отупевме досега гледајќи Топки

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Една специјална емисија за Ливерпул мора да има, иначе перма бан од форумов!!!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Eпа ај, бар за ЛШ прилозите ќе се гледат.. Ама пак само за шпанските екипи ќе се нели?? И така понекое интервју може.. :P

Kajgana Shop

На врв Bottom