Не сум живеел во негово време, не сум го гледал, така да нели, Меси е ГоспоТ, а Барселона се најдобри.Ваздух... Марадона, Марадона не Меси...
Дали тоа значи дека Бока, Милан, Јуве, Ливерпул, Реал не се најтрофејните клубови на планетава бидејќи не си живеел и не си ги гледал во времето кога ги освојувале? А се факти исто како и головите, трофеите, титулите и дриблинзите кои се случувале од D10S?Не сум живеел во негово време, не сум го гледал, така да нели, Меси е ГоспоТ, а Барселона се најдобри.
Се, само што јас тие тимови имам прилика да ги гледам сеуште, и гледајќи ги сфаќам зошто и биле шампиони и освојувале титули порано.Дали тоа значи дека Бока, Милан, Јуве, Ливерпул, Реал не се најтрофејните клубови на планетава бидејќи не си живеел и не си ги гледал во времето кога ги освојувале? А се факти исто како и головите, трофеите, титулите и дриблинзите кои се случувале од D10S?
Ок... Поз. И убав денСе, само што јас тие тимови имам прилика да ги гледам сеуште, и гледајќи ги сфаќам зошто и биле шампиони и освојувале титули порано.
...во секој случај ќе бидат прилози (делови) пред и по натпреварите во петок , сабота и недела, како и од екстра натпреварите во ЛШ и ЛЕ... еден нов вид интеракција меѓу медиумите... и нормално со се` штое интересно за еден навивач, гледач, слушач и фудбалски следбеник...нормално и прогнозер ... како и да е со Кајгана ќе ја направиме земјата на европскиот и светски шампион поблиска до МК, со работи и информации кои не можете да ги чуете, видите низ фудбалските преноси... таква ни е намерата и идејата...е сега можеби ќе ја развиеме до некои други граници кои јас би сакал уште веднаш да ги промовираме, на пример Пепе и Пике да ги седнам на иста маса во Казанова Бич, наместо Тељо и Куенка но за тоа ќе ми треба малку поише време... барем не во првите неколку недели... инаку дека ќе шетаме низ натпреварите по Примера, тоа сигурно... барем како загревање пред (и во) викенд деновите...така да Наскоро , чекор по лекор... овој медиум бара и малку поиновативен пристап, бидејќи е поконкретен и постабилен во однос на телевизијата (го има постојано 24/7 и е константен во однос на „побарувачката„)Незнам каков ке биде концептот на емисијава, ама интересно би било да има анализа после некоја утакмица, нешто слично како на МОТД.Кој играч како се движел, грешки во тактиката, статистики...итн.
Ова е многу добро, али за жал многу малку вакви луѓе ги има во Македонија. На Дарко му правевте групи, а тој е единствениот со кој што се сложувам 100% во сите коментари, особено кога станува збор за напаѓачите.Незнам каков ке биде концептот на емисијава, ама интересно би било да има анализа после некоја утакмица, нешто слично како на МОТД.Кој играч како се движел, грешки во тактиката, статистики...итн.
Човеку, па ти го спомна и "мојот" тим. Горд сумДали тоа значи дека Бока, Милан, Јуве, Ливерпул, Реал не се најтрофејните клубови на планетава бидејќи не си живеел и не си ги гледал во времето кога ги освојувале? А се факти исто како и головите, трофеите, титулите и дриблинзите кои се случувале од D10S?
Не може он, користел србизмиОва е многу добро, али за жал многу малку вакви луѓе ги има во Македонија. На Дарко му правевте групи, а тој е единствениот со кој што се сложувам 100% во сите коментари, особено кога станува збор за напаѓачите.
Сва среќа не отупевме досега гледајќи ТопкиТие сите што пројадоа гомна слободно можат да си ги гледаат турските серии и нека отупат. Браво за проектов!