Фан Клуб: Реал Мадрид

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Ја мислам дека е редно да попиеш еден бан од фан-клубов што викаш а???

Нека ме банираат бе сине, шоима врска.

Јас сум сепак еден реален фан на Реал Мадрид.
А другиве можите да продолжите да плачите по судиите.

пс : не ни ја отворам појче темава така да шо сака нека биди...
многу че ми биди жал шо нема појче да ве провоцирам и шо нема да го плукам мурињо.

RICARDO KAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072

многу че ми биди жал шо нема појче да ве провоцирам и шо нема да го плукам мурињо.

RICARDO KAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
-.-

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400

Ти си психички растроен...

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
Modric espera hoy el O.K. de Levy
Villas-Boas says Modric should join Real soon
Modric on the brink of Real deal
EPL Transfer News: Luka Modric Move to Real Madrid 'Almost Done'; Spurs Looking to Sign Leandro Damiao
Modric 'close' to Real switch

9:30 Očekuje se Modrićev transfer

Marca je jutros objavila da bi predsjednik Tottenhama Daniel Levy dao zeleno svjetlo za transfer. Već danas bi mogla doći i službena potvrda. Ako se to ne dogodi danas, sljedeći termin je ponedjeljak.

Jučer je i trener Spursa Andre Villas-Boas rekao da je posao zamalo gotov.

"Situacija oko Luke Modrića je u rukama predsjednika Daniela Levyja koji mi je potvrdio da su razgovori u tijeku. Došlo je i do određenog napretka i sve bi moglo biti riješeno u sljedećih nekoliko dana. Luka nastavlja trenirati odvojeno i pretpostavljam da će biti tako do kraja prijelaznog roka", rekao je Villas-Boas.

10:00 Modrić u Realu kroz 48 sati

I ESPN javlja da je transfer pred završetkom. U tekstu se navodi da će sve biti riješeno u roku od 48 sati nakon što je Levy konačno pristao na transfer oko kojega se nateže cijelo ljeto.
http://www.index.hr/sport/clanak/pogledajte-modricev-solo-trening-u-londonu/633184.aspx

Готово е.
веќе видено

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Прекинете со цитатите внучковци мој. Оставете ме да си следам друго на форумов.

Vaseeee

Мадридиста!
Член од
24 мај 2008
Мислења
164
Поени од реакции
57
Под Машки спајџа да напајџаш а не да се пикаат сите 11 во 16м.
Барса ова му го прај на Реал е срамота. 80мин од утакмицата Реал беше напикан буквално вгол. Реал постигна 2 голови без Шанса од ништо, нешто.
Немој сеа ти да мешаш баби и жаби 12 класика со ред Барса ГАЗИ буквално гледано во се! А за офсајт ситуацијата и за Реал да беше онаа ситуација немаше да го свирна пошто е минимален скроз и секако РЕАЛ/БАРСА се овие.
А фудбалот само напаѓање ли е? Тежок случај си ти. Ситуацијата МОРА да биде свирната не биди дремка. А и да се браниш некогаш мора за да победиш на крај. Челзи освои титула јас колку што знам во лига на шампиони од бранење? Park the bus им е најдобро позната на Барса бидејќи покрај Реал и Интер така ја победи. Или не е фудбал тоа? Си слушнал за катанаџо така? Си слушнал жими.. Со сила глумиш лудило некое ограничен. Ако ти е филмот да спамаш тука ќе добиеш поштено бан. А ако имаш малце мозок и сакаш да дискутираш промени си го начинот на истото.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Ај одмори малце, напна искрено да ти кажем. А и далеку си ти од реален фан, туку или имаш 10 године или си инает како магаре. Секој си има свое мислење, ама тебе секој коментар ти е кењање за некои поединци или за Мурињо. Аман више...

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
А фудбалот само напаѓање ли е? Тежок случај си ти. Ситуацијата МОРА да биде свирната не биди дремка. А и да се браниш некогаш мора за да победиш на крај. Челзи освои титула јас колку што знам во лига на шампиони од бранење? Park the bus им е најдобро позната на Барса бидејќи покрај Реал и Интер така ја победи. Или не е фудбал тоа? Си слушнал за катанаџо така? Си слушнал жими.. Со сила глумиш лудило некое ограничен. Ако ти е филмот да спамаш тука ќе добиеш поштено бан. А ако имаш малце мозок и сакаш да дискутираш промени си го начинот на истото.
Ми зборуваш за Челзи кој има перфектна одбрана и затоа фала богу че си игра дефанзивна тактика против најјакио тим во свето.
Интер не ме чуди за тоа пошто кај стаса Мурињо сегде игра дефанзивно против Јаки екипи т.е Најјакио тим на свето читај Барса.
Ти со Ди Мариа, Озил, Роналдо, Кака, Бензема, Игуаин, (Кедира видовме на Европското колку сака да игра поофанзвино и партали праеше за Гер), Марсело шо е поофанзивен и тој.... со овие играчи треба да се игра ДЕФАНЗИВНО?

Ај одмори малце, напна искрено да ти кажем. А и далеку си ти од реален фан, туку или имаш 10 године или си инает како магаре. Секој си има свое мислење, ама тебе секој коментар ти е кењање за некои поединци или за Мурињо. Аман више...
Кога че видиш Зрното, прескокни го тој коментар за подобро да спијаш... 10години немам али знам дека исто годиште членската ни е изваена на форумов.

--------------------------------------

Патем со ова се докажува колку е само мизерен Реал Мадрид, најтрофејнио тим во светот најтрофејнио во Шпанија, незнај една акција против Обичната Барса(За вас Обична е овде) да напрај па не да ги тепа.... Ејјј Реал Мадрид треба да диктира игра да напајџа да дава голој милион, а не Валенсија да напајџа... не Барса онде резил да ги прај 90/10 посед на топка .. Срамота .

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.779
Поени од реакции
30.640
Препукувања преку ПМ, не мислам препукувања да читам во фан клубот, ако имате нешто конкретно да кажете...кажете ако не имате ПМ на крај краева имате и ФБ и Скајп па дрвите го таму кој колку му бил во ладна вода и кој колку IQ имал.

Член од
19 август 2011
Мислења
95
Поени од реакции
56
Дечко, или по муабетов дете, ај малце смири се. Да ти објаснам нешто поедноставно зашто ограничен си. Професијата на линискиот судија му е да ВИДИ дали е офсајд или не е. Тоа му е професија и од тоа заработува пари. Ако неможе да види офсајд, поготово на најголемото дерби во светот - не е за таа работа, или за таа утакмица у најмала рака. Се дешаваат грешки да , ама ова е ... Но тоа е тоа победија и се глеаме на Бернабе.

А за машка игра другарче мое, неможеш да ми кажеш дека Фарса ја игра, тоа е повеќе од апсурдно. ГЛУПОСТ! Освен Пујол во Барса не сум видел друг што игра машки. За Пујол секоја чест.

Којзнае колку компилации има низ интернетов за театарот на Барса пребарај си.
a vo nedela na liniskiot ne mu bese rabota da vidi deka na valencia mu bese cist gol ponisten?

Vaseeee

Мадридиста!
Член од
24 мај 2008
Мислења
164
Поени од реакции
57
a vo nedela na liniskiot ne mu bese rabota da vidi deka na valencia mu bese cist gol ponisten?
Беше, имаше реакција од Валенсија, стигна и Мурињо да признае дека се во право. Или читате/гледате само она што ми е по кејф.
--- надополнето: 24 август 2012 во 17:18 ---
не Барса онде резил да ги прај 90/10 посед на топка .. Срамота .
Барса против Интер(ЛШ) имаше севкупно посесија 54 минути, изгуби 3-1.
Барса против Реал Мадрид (копа дел реј) имаше посед 52 минути изгуби 1-0.
Барса против Рубин Казан (ЛШ) имаше посед преку 60 минути изгуби 1-0.

Ебати поседот. Ебати резилот.

Kajgana Shop

На врв Bottom