А фудбалот само напаѓање ли е? Тежок случај си ти. Ситуацијата МОРА да биде свирната не биди дремка. А и да се браниш некогаш мора за да победиш на крај. Челзи освои титула јас колку што знам во лига на шампиони од бранење? Park the bus им е најдобро позната на Барса бидејќи покрај Реал и Интер така ја победи. Или не е фудбал тоа? Си слушнал за катанаџо така? Си слушнал жими.. Со сила глумиш лудило некое ограничен. Ако ти е филмот да спамаш тука ќе добиеш поштено бан. А ако имаш малце мозок и сакаш да дискутираш промени си го начинот на истото.
Ми зборуваш за Челзи кој има перфектна одбрана и затоа фала богу че си игра дефанзивна тактика против најјакио тим во свето.
Интер не ме чуди за тоа пошто кај стаса Мурињо сегде игра дефанзивно против Јаки екипи т.е Најјакио тим на свето читај Барса.
Ти со Ди Мариа, Озил, Роналдо, Кака, Бензема, Игуаин, (Кедира видовме на Европското колку сака да игра поофанзвино и партали праеше за Гер), Марсело шо е поофанзивен и тој.... со овие играчи треба да се игра ДЕФАНЗИВНО?
Ај одмори малце, напна искрено да ти кажем. А и далеку си ти од реален фан, туку или имаш 10 године или си инает како магаре. Секој си има свое мислење, ама тебе секој коментар ти е кењање за некои поединци или за Мурињо. Аман више...
Кога че видиш Зрното, прескокни го тој коментар за подобро да спијаш... 10години немам али знам дека исто годиште членската ни е изваена на форумов.
--------------------------------------
Патем со ова се докажува колку е само мизерен Реал Мадрид, најтрофејнио тим во светот најтрофејнио во Шпанија, незнај една акција против Обичната Барса(За вас Обична е овде) да напрај па не да ги тепа.... Ејјј Реал Мадрид треба да диктира игра да напајџа да дава голој милион, а не Валенсија да напајџа... не Барса онде резил да ги прај 90/10 посед на топка .. Срамота .