Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Не биди шарлатан со сила

И сам знаеш дека експанзијата на Јувентус е вештачки задушена од "правниот италијански систем".

ја гледам ти ќе направиш некоја беља со тоа пиштолот пред правниот италијански систем :D

и сега ќе пренесуваат или не ??
Најверојатно НЕ, односно Телма не успеала да се договори, барем така слушнав од блиски извори. Стримчиња или дримбокс, нема друго...

Доколку не се договори телма. Дали би било возможно на арена спорт на макс тв да се гледа. Пошто сега арена спорт е отклучена само кога има лш ?? :D

Доколку не се договори телма. Дали би било возможно на арена спорт на макс тв да се гледа. Пошто сега арена спорт е отклучена само кога има лш ?? :D
Тешко мислим дека така и ќе остане,а и да пуштат сигурно ќе се наплаќа,така да џабе е оваа година,стримојте мајка:mad:.

Najvise gi mrzim linkovite znaci...Ako davaat preku arena sport od t-home uste utre idem potpisuem dogovor ( samo kazete mi sigurno ) a 300 evra za drimboks nemam u ova vreme da gi davam iako vredi :cautious:
Tuku citam celo vreme Inter,Milan i Juventus bla bla bla...Edno ke vi kazam godinava za titula 2 ekipi ce se borat Roma i Juventus;)

Не биди шарлатан со сила

И сам знаеш дека експанзијата на Јувентус е вештачки задушена од "правниот италијански систем".

24552257.jpg

си имате кладионици бе дечки, шо се замарате

Само по чиста Јувенташка логика:
1. 28 = 30
2. Човек кој сам си признава дека е виновен,он по дифолт е НЕВИН.Зошто???Затоа што е тренер на големиот Јуве!!!

Кога интер игра срање - ранк на палермо , новара и болоња
Кога јуве игра слабо .....oh wait , со толку поткупени судии и играчи неможе да игра слабо...:свиркам:
дека немате комплекс од Јуве.шо само го зборите ја не знам.:D
--- надополнето: 23 август 2012 во 12:44 ---
кога јуве игра слабо ... криви се фигц , морати , галијани дека зборел на мобилен , палаци и понекогаш судиите ама само понекогаш зошто кога судат против јуве се под влијание на горе наведените. а кога судат против другите се само луѓе кои грешат.
и ти исто.:tapp:

дека немате комплекс од Јуве.шо само го зборите ја не знам.:D
:pos::pos::pos::pos:

Абе озбилен си за комплексиве?

Телма буљаши ќе испаднат али им отиде буџетот на оние сериите што ги имаше на а1 пред 5 години:pos:

цел свет е против јуве бе.. и имаат 43 титули.
Незнам ни сами дали се веруваат на тоа што го пишуваат исти ко Дарданчо се.

цел свет е против јуве бе.. и имаат 43 титули.
Незнам ни сами дали се веруваат на тоа што го пишуваат исти ко Дарданчо се.
30 иаме,не мора да додаваш.И да,веруваме во тоа што го пишуваме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom