Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Епа ќе дојде. Штом сеуште нема групна слика, ќе дојде.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.703
Поени од реакции
21.213
парадокс .. зедовме 10 играчи ама валенсија пак си игра десен бек како и ланската сезона !!!

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Aма па затоа Рафаел(или Фабио нз кој беше) нема да игра во средина.
A може и грешка да сум :D

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.584
Поени од реакции
6.314
парадокс .. зедовме 10 играчи ама валенсија пак си игра десен бек како и ланската сезона !!!
Епа нема кој бе, Смолинг И Џонс повредени, Рафа имаше одмор некој ден заради ОИ. Уште од следната го очекувам Рафа на негово место. Валенсија би можел таму само во вакви случаеви или кога бркаме резултат.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.703
Поени од реакции
21.213
Незнам , според мене јас попрво би го ставил нани како десен бек отколку валенсија ... барем ќе имаме нормално десно крило кое функционира !!!

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Следната ќе си игра Валенсија десно кирло и рафел десен бек и таман ќе биде се ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Само при зорт игра таму Валенсија, ќе си се врати како крило прптив Фулам. Еванс стопер, Рафа крило и ќе тргне.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Тоа со крилата и бековите ќе се среди, туку мене ме загрижува Руни, ептен отсечен, изгубен, без желба, се гушат со Кагава, лошо ја прима.. незнам стварно, или е носталгичен спрема Евертон, или е вон форма.. ќе видиме во Сабота, дај боже да експлодира.. :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Жално е крило ко Валенсија да чмае по потреба на бековска позиција, да биде прекомандуван. Подобро некој младинец да изигра таму утакмица две него да ви се загушува нападот зошто го немате овој првиов понапред. Според мене лани беше реално најдобро крило во ПЛ и можам да кажам единствен што го тресна од земја нашиот Енрике. Сепак, стариот си знае што прави.

2

~2A

Гостин
Жално е крило ко Валенсија да чмае по потреба на бековска позиција, да биде прекомандуван. Подобро некој младинец да изигра таму утакмица две него да ви се загушува нападот зошто го немате овој првиов понапред. Според мене лани беше реално најдобро крило во ПЛ и можам да кажам единствен што го тресна од земја нашиот Енрике. Сепак, стариот си знае што прави.
Валенсија како што кажа и Ilumious го играше поради тоа што бевме кратки на десната бековска позиција,што значи Рафаел беше на Олимпијада па после тоа доби одмор.
Џонс повреден,а исто така и Смолинг,така да за утакмицата со Фулам очекувам десен бек Рафаел,а Валенсија ќе си се врати на својата позиција.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Manchester United's £6m price tag forces Fryers to head to Standard Liege

Zeki Fryers will travel to Belgium on Thursday for talks over a transfer to Standard Liege.

Сме барале 6 милиони фунти компензација доколку оди во Тотенхем а тие кутрите не се спремни ни пола да платат така да ќе си бара друго чаре кога е многу паметен.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Roberto López Olvera ‏@LopezOlvera
De confirmarse la oferta del Man.Utd. por Héctor Herrera (13.5 mill de Euros) el Tijuanense será el mexicano mejor vendido en la historia

Es cuestión de horas la confirmación de la venta de Héctor Herrera al Manchester United.

Les aviso que los directivos del #Pachuca no tardarán mucho en anunciar que Héctor Herrera es nuevo jugador del
13,5 милиони за овој Хектор Херера :eek:, па за тие пари можевме да го земеме Дембеле кој е веќе прилагоден на Премиер лигата, некако сум песимист за овој играч мислам дека е физички преслаб за ПЛ.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Joe Coll, the young keeper who left United in the summer, is hoping to earn a deal with Hearts after spending 10 days on trial with the Edinburgh side. The Irishman told the Evening Herald he has also spent time with Bury, Tranmere Rovers and West Brom.

Херера најверојатно ќе го земеме и ќе се официјализира за викендов или после него затоа што треба прво да потпише официјално Анџело па тој, трансферот на Херера ќе кошта околу 10 милиони фунти ама одма нема да бидат платени 10 ќе бидат 3 - 4 милиони во бонуси.

Kajgana Shop

На врв Bottom