WoW општи муабети

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
е, а шо уствари му е работата на Supporter во инстанци итн???

Член од
20 октомври 2007
Мислења
208
Поени од реакции
5
Da ve prasam neso!!Od kade moze da ja simnam WoW piratskata sto ima vo samata igra piratski acaunt??? Da ne plakam pari za acaunt ako znae nekoj neka mi kaze!!Odnapred fala.:salut:

Morbidnio

ај лав вариорс
Член од
17 февруари 2007
Мислења
456
Поени од реакции
1
piratebay.org ... zeas torrent i posle so bitcomet go simnuas .... samo so treba da cekas 2-3 dena :P

Член од
6 јануари 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
Јас ја имам играта.
Играта е 50 евра, но сега за нова година има 20% намаление мислам (не сум 100% сигурен, но низ кафулињата говорат дека е 20-30 евра сега).

Иначе плајќањето можете да го сторите со кредитна картичка и со при-пејд гејм кард. Јас плајкам со Мастер Кард и е супер.

Постои само еден вид на при-пејд, тоа е од 60 дена и е околу 28 евра.

А да платеш преку кредитна може да платиш за 1 , 3 и 6 месеци.

За 1 месец е 14 Евра, за 3 е 27 Евра а за 6 е околу 57.
Тука некаде... Ме мрзи да идам на сајтот да видам :)

Иначе јас сум левел 27 Хјуман Вориор и играм на Скулкрашер. Никот ми е Струмица.
Jas igram na SkullCrasher ama horda :( ke te gonam :pos2:Lvl 70 Druid

WhiteSnake

[hW] Light_Arrow
Член од
24 август 2007
Мислења
907
Поени од реакции
1
Земах га пиратската ама нешто коо префрлам expnasion.MPQ , patch,MPQ , common.MPQ вика ""Invalid MS-DOS Function"" со да праам?

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Што има ново со играва, едно 7 месеци не сум ја пипнал, ниту прочитал нешто околу неа.
Го завршивте ли Блек Темпл, тоа беше актуелно тогаш ако добро се сеќавам?

E

error

Гостин
Нема нешто посебно .. само отворена е нова raid истанца Zul Aman .. повеќето луѓе на нашиот сервер се во Блек Темпл моментално .. и сите ја чекаат Wrath of The Lich King.

Kirov95

• GoD •
Член од
30 ноември 2007
Мислења
1.001
Поени од реакции
5
Нема нешто посебно .. само отворена е нова raid истанца Zul Aman .. повеќето луѓе на нашиот сервер се во Блек Темпл моментално .. и сите ја чекаат Wrath of The Lich King.
на кој сервер играш ?!

Член од
26 март 2008
Мислења
8
Поени од реакции
0
I jas sakam da igram na original ama skapo e i zato si igram na piratskata:D na nekoi serveri.

Kajgana Shop

На врв Bottom