Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Андо ако ја погодеше таа одма што ја шутираше, пола од тука ќе го имаме на Аватар до сега.. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Скаутот што го препорачал Бутнер на клубот рекол дека да било до него ќе го земел Бутнер на еуро и за него бил многу подобар и од Јетра Вилемс и од Анита (y) Ете така барем завршија со ова блесавите шпекулации за јетрата.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
E како бе многу се 10+ милиони за можеби најдобриот бек во лигата ? Ко можевме за најдобриот напаѓач кој патем е 29 год да фрлиме 20 милиони оти да не за овај, башка лев бек ни треба ко вода во африка.
Бејнс на крајов на годинава пуни 28 години, со оглед на тоа дека го имаме Фабио кој следна година ќе се врати спремен за прв тим не ми изгледа баш најдобро да дадеме 10+ милиони фунти. Подобро вака со Бутнер кој е млад има 23 години и евтино кошта плус може да игра и крило додека Бејнс не може.

Видете што добив на поклон. :D

http://oi48.tinypic.com/aazk3t.jpg

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Бејнс на крајов на годинава пуни 28 години, со оглед на тоа дека го имаме Фабио кој следна година ќе се врати спремен за прв тим не ми изгледа баш најдобро да дадеме 10+ милиони фунти. Подобро вака со Бутнер кој е млад има 23 години и евтино кошта плус може да игра и крило додека Бејнс не може.

Видете што добив на поклон. :D

http://oi48.tinypic.com/aazk3t.jpg
Се согласувам со тебе и јас мислам подобро што го купивме Бутнер кој иако го плативме ефтино мислам ќе е добр играч и според изјавите дечкото е борбен играч, а на нас баш таков играч ни треба. BTW Честито нека ти е биографијата на САФ.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Официјално: Нов 4 годишен договор за Велбек! :vozbud:

Meulensteen: Büttner was signed for his attacking qualities:

He said: “We heard lots of positive things about him [Büttner] and that is why I recommended him to Sir Alex. The scouts they sent to observe him were all speaking very highly of him.”

“We like to see him as an aggressive, self-aware player who likes to think ahead. We bought him because we see he has great potential, for the future that is.”

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Супер поклон Филип али да знаеш овој авторов малце јаде нешо шо не е за јадење за нас :)

Супер вест за Дани, ајде уште Нани и готов е периодов.

Член од
17 септември 2008
Мислења
642
Поени од реакции
485
Македа денес полни 21...нека му е честит роденденот и да гледаме многу голови од него во иднина!

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.693
Поени од реакции
21.183
Не викам не , ама една добра во 5 одиграни не ја бива нели . Со евертон незнам кој примети ама сколс се накурчи толку многу од неговите центаршутеви на прва статива почна да му се дере !!!!

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Не викам не , ама една добра во 5 одиграни не ја бива нели . Со евертон незнам кој примети ама сколс се накурчи толку многу од неговите центаршутеви на прва статива почна да му се дере !!!!
За играње игра, можда сега таков му е периодов.
Иначе според сликите што ги гледам некако многу занес го тепа кон новодојдените играчи. Тоа го увидов и на утакмицата. Кагава цело време му бара топка, а типов како да не го примеќа. И имаше една шанса кога ја усра Нани, Кагава нешто му рече а овој нени го примети.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Добро да не беше многу добар против Евертон ама заради еден лош натпревар да го продадеме.:eek: Тој можеби има сезона пад на форма во секоја сезона ама во последните 2 сезони стана многу важен играч за нас имаше по околу 10 гола и 15 асистенции по сезона и тоа за крило се доста добри бројќи. Ама и каде би заминал нема интерес од некој голем клуб само од Зенит, а не верувам Нани да сака да оди кај нив.

Член од
22 мај 2011
Мислења
134
Поени од реакции
34
Не гледам причина зошто нани би бил продаден , освен некоја пара да извадат ..
Не ми се допаѓа тоа шо ..кога скоро цела екипа ке изигра мизерно , секогаш нани е крив , океј со евертон беше мизерија да се гледа ..исто Евра..Руни..??или тие се бели мечки па..ајде нани виновен..одма продавање ..премногу товар има на него..и очекувања да биде подобар или добар колку Роналдо..
Нани ги има квалитетите да игра у тим како шо е Манчестер , и заслужува да остане.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Добро да не беше многу добар против Евертон ама заради еден лош натпревар да го продадеме.:eek: Тој можеби има сезона пад на форма во секоја сезона ама во последните 2 сезони стана многу важен играч за нас имаше по околу 10 гола и 15 асистенции по сезона и тоа за крило се доста добри бројќи. Ама и каде би заминал нема интерес од некој голем клуб само од Зенит, а не верувам Нани да сака да оди кај нив.
Ако гледаме така за Руни воопшто нема интерес, нели? :)
Доколку клубот се изјасни дека сакаат да го продадат, ќе се најдат многу добри клубови.
Несакам да го продадат зошто сварно е многу добар, башка тоа и угиран. Не е 2 год. кај нас. Ама чим Фергусон го фенирал, сигурно тука има и нешто друго, не е само една изиграна утакмица под ниво.

Kajgana Shop

На врв Bottom