ДУИ бара во законот за бранители да влезе и ОНА

Статус
Затворена за нови мислења.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.399
Поени од реакции
9.026
Олабавете малце живци , ништо не е како што изгледа.

Многу црно си мислите.
ние сме олабавени, кај ДУИ се забележува нервоза, не знаат кај тераат кога не знаат за доста, сега не им држи ниту да останат во влада ниту да излезат.

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095

Многу црно си мислите.
Чекај чекај ќе дојде и вашето време ни тој што ти е на Аватарат после нема да може да ве спаси, светот станува мултиполарен не е веќе еднополарен ,економската моќ се сели на истокот а со тоа си доаѓа и воената моќ , пример види ја кинеската армија пред 25 години види ја сега;)

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614

Многу црно си мислите.
Ние воопшто не се секираме.

Жешкиот компир е кај вас.

Како што кажа еден член погоре, законот важи за сите бранители на територијалниот интегритет и устав на Р. Македонија, од било која националност.

ТАквите АЛбанци ќе си влезат во рамките на законот.:)

Оние другите, заедно со оние што туркаат кон лични интереси пропаст, ќе си имаат проблеми.

А веројатно и вие како целокупно малцинство полека ќе го губите кредибилитетот, онаму каде што е најважно, во очите на западот, бидејќи во нашите очи веќе го немате и е неповратно загубен;)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Типичен филм за предвремени избори. Ова политикава е очигледно за ниско интелегентни особи. Сума сумарум нит закон ќе се донесе, нит дуи ќе излезе, филм за широки народни маси. Така идело тоа без договор, се им е смислено, од а до ш. Ќе замине Бесими сам да клања шо ве гледам чудни, никој нит видел нит чул. И сега ќе си играме индијанци и каубојци, колку да не биде досадно, да се дешава нешто.
Тоа со динамит да се влезе и се во воздух да се дигне, еден да не остане.

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
:vozbud: Абе се ми изгледа дека овие сакаат да си ги соберат парталите, изгледа дека завршија изворчињата па ајде да си се прибираме полека полека.
Искрено кажано, јас да сум како било која друга политичка партија намерно ке губам на слчедните избори и ке ги оставам да си го платат цехот.
Абе ти ментор да не си им на СДСМ? Па они веќе го прават ова веќе 6 години по ред.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Ахмети по средбата со Рикер,го променил мислењето.

Ако е вистина....тогаш Алелуја.

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Типичен филм за предвремени избори. Ова политикава е очигледно за ниско интелегентни особи. Сума сумарум нит закон ќе се донесе, нит дуи ќе излезе, филм за широки народни маси. Така идело тоа без договор, се им е смислено, од а до ш. Ќе замине Бесими сам да клања шо ве гледам чудни, никој нит видел нит чул. И сега ќе си играме индијанци и каубојци, колку да не биде досадно, да се дешава нешто.
Е ајде де, финансирај ме :love:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
428
Поени од реакции
519
Нормално дека задкулисни игри се во прашање, балканска политика онакво бесмислено на ти го дај ми го или не ти зборувам денес и не се поздравувам со тебе како Груевски на Бесими што му напраи (не се поздрави еј јас на таков начин ги решавав работите отприлика до 3 4 одделение). А да се влезе со динамит на нивно место исти луѓе ќе дојдат, ама баш исти а може и полоши.
Јас не разбирам како ниту една ама баш ниту една гарнитура која и да е таа не му излезе во пресрет на народот, класично народна по скандинавски модел партија. Денеска онака рандом вртам по програми и Мазнова или така нешто од ВМРО вика во наше време изградивме ова или она, ма немој кое е тоа ваше време бе госпожа Мазнова Вие да не ги градите дали спомениците дали било која градба. Вие да не ги плативте од свој џеб или пак случајно да не дремевте на скеле на +50 степени. И после се јавува контра Ние изградивме незнам тротоар или булевар пази од 200 300 метри. Аи мајката си викам све градители мајстори тајфи се сторија политичариве и гасам ТВ. (и неам политика во постов онака само си ја кажувам маката):).

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Dali ke pomine zakonot , sto mislite vie ????
Види мое размислување кое е, реално Вмро за релативно кратко време доби два јаки удара првиот удар беше со пописот ги амнестираа учките за демек фер попис каде што го попушеа , втор удар е без нивно знаење министер за одбрана и војници на арм се кљањаат на учк , и сега нормално Вмро мораше да возрати зошто ако не возратеше можеше сериозно да се одрази на нивниот рејтинг е сега чим веќе го најавија законот , нешто најглупо што можат Вмро да направат за да си го нарушат рејтингот и шансите за следен мандат е да го повлечат законот е тек тогаш ќе доживеат фијаско, но ако СДСМ не даде подршка за законот а Дуи искочи од владата има две опции или СДСМ ДУИ и ДПА да изгласаат недоверба на оваа влада и за кратко време они да формираат влада(со 30 пратеници Дуи и Дпа и 40 СДСМ од кој пола министри ќе бидат рамковни , тоа ес идни инциденти слупчане на квадрат ) или ќе се иде на предвремени избори ако се иде на предвремени избори Вмро ќе издвојува победа слична на онаа во 2008 кога имаа просто мнозинство во парламент и не им требаше дури ни коалициски партнер за да формираат влада. Така да интересно ќе биде.

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Не бе, тие ќе си се испазарат за лични интереси:P како и секој политичар.

Ќе загуби албанското малцинство.

За некоја година ќе се увиди и дека с еоколу 15%.

Ќе почнат полека да губат се што добија, со лага, измами и лажна поддршка од западот.

Тркалото почна да се врти.

Почна да се врти али дали ќе се доврти за да се видат сите лаги и превари што ги направија шќиптариве... Мене ми мириса дека се ќе се заташка и заборави во корист само на политичарите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom