Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За Пато да не зборишНадвор од форма,вишок килажа,60 минути максимум може да изигра...
Нема мотивација никаква и плус сам побарал трансфер.
Некогаш за промена погледете ги нештата и од некоја друга страна.
Не другар,за Касано зборев.За Пато да не збориш?
Знам де,гледаш дека се шалев.Баш вака некои Миланисти го опишуваа Пато,затоа се зезав.Не другар,за Касано зборев.
Пратиш ти малце што се дешава или без интермец беше некое време?
Знам де,гледаш дека се шалев.Баш вака некои Миланисти го опишуваа Пато,затоа се зезав.
No hard feelings...
Сигурен сум дека со ова ќе го достигнам врвот на мојата кариера. Дојдов во најтрофејниот клуб во светот. Милан е на врвот, над него нема ништо, само небо. Ова е мојата последна шанса. Нема да ги изневерам оние кој веруваат во мене. Ако повторно погрешам, тогаш сум за во лудница
Е ти се молам ти не ми кажувај дека не му беше ветувано и него проектот што му беше ветуван на Ибрахимович. Дека се вадеа на тој план ете ти кажуваа и изјавите на Ибра по завршувањето на сезоната. Во моментов сите што се осмелија да ја презентираат реалноста беа буквално избркани од Милан.Немој молим те да ми кажуваш дека Галијани го излажал и изманипулирал Касано и му ветил некои ствари и слично. Кој е тој Касано и кој беше тој Касано во периодот пред да дојде во Милан за да му се ветува нешто? Да не зависеше Милан тогаш од Касано? Тој уопште не е ѕвезда на која треба нешто да му се ветува. Во таа ситуација Милан му се појави као спасител, да го извади од гомната во кои САМ влезе во Сампдорија и да му понуди да игра фудбал на високо ниво, па и му гарантираше Европско првенство на некој начин.
Ти прашуваш зошто тогаш не бил интераш. Ај јас ќе те прашам нешто затоа што мислиш дека на Касано му биле ветени планини, а тој сеа не гледа иднина во Милан.
Јас сум убеден дека овој Интер е посилен од Милан. Тренерската позиција ми е најголема енигма таму али во случај Касано + Де Јонг во последниве 10 дена ги добие Интер итоа како ќе бидат поквалитетни од нас, и додај ја дополнителната опција да отпаднат од ЛЕ пошто сигурно нема да им биде некој приоритет, скоро сигурно се освен навивачот на Милан во мене ми говори дека ќе се пред нас на табела.Каква иднина глеа во Интер сеа Касано? Што му ветил Интер на Касано појше од тоа што го имаше во Милан моментално? Мудингаи? Во скоро иста ситуација се Интер и Милан. Не гледам појше перспектива во тимот на Интер отколку во овој на Милан. Каде ја видел па Касано?
За разлика од тоа, сите во Милан, во Касано гледаа потпорен ѕид на новиот Милан па каков и да е тој нов Милан. Гледаа предводник во него како еден од најискусните и можда најталентиран.
Нема зошто да работат против доброто на клубот ама ете работат. Шевченко, Кака, Ибра, Силва, Пирло... Јасно е што ти зборам така? Ова според мене не е за доброто на клубот. Овие играчи гарантираат титули! Настрана муабетот што не гледам во која насока иде оваа неиновативност и немањето идеја да се одговори на екстерното опкружување.Знам дека управата прави се што може, затоа што ним најмалку од сите им одговара слаб Милан. Нема зошто да не работат за доброто на клубот. Нема логика.