Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Надвор од форма,вишок килажа,60 минути максимум може да изигра...
Нема мотивација никаква и плус сам побарал трансфер.

Некогаш за промена погледете ги нештата и од некоја друга страна.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.235
Поени од реакции
13.166
Надвор од форма,вишок килажа,60 минути максимум може да изигра...
Нема мотивација никаква и плус сам побарал трансфер.

Некогаш за промена погледете ги нештата и од некоја друга страна.
За Пато да не збориш :)?

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.235
Поени од реакции
13.166
Не другар,за Касано зборев.

Пратиш ти малце што се дешава или без интермец беше некое време?
Знам де,гледаш дека се шалев.Баш вака некои Миланисти го опишуваа Пато,затоа се зезав.
No hard feelings...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Знам де,гледаш дека се шалев.Баш вака некои Миланисти го опишуваа Пато,затоа се зезав.
No hard feelings...
Абе долго време беше со репрезентацијата Пато и вратен е здрав и мотивиран па ќе видиме што ќе биде.
Очекувањата се големи но ќе видиме..

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.557
Поени од реакции
5.550
Официјално Милан и Палермо се договориле околу Мезбах... сега се чека на него дали ќе се согласи, ако заебе работа ка за у Торино ќе му ебем пипер мајчин !

Амелија бил забележан у Лондон, покрај стадионот на Тотенхем.. Се врти моабет дека покрај Цезар Тотенхем стапиле у контакт и со Амелија. Ако замине ќе биде добро.. ќе има појќе простор за Габриел... а за трет голман може и некој младинец, или ќе најдат некој 33/4 годишен ка што знаат :icon_mrgr:

Трампата Мексес-Бентнер треба да се деси неделава...
И ако се иде ка по шпекулацииве Пацини и Бентнер ќе бидат новите миланези :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
M'Baye Niang is very closed to Milan the deal can be closed in a couple of days.
Milan has reportedly made a 1-year loan deal offer with a buy-out clause set at €3m for Caen's M'Baye Niang.

Fabio Quagliarella would be Milan's "Plan B" if Pazzini's signing fails.

Inter want Cassano + 10M for Pazzini , Milan's offer is 3M + Cassano.
PAZZINI'S AGENT: "An agreement reached with Milan? Absolutely not"

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Дим4е брате, нема потреба да дискутираме околу истите работи, губиме време, енергија, а знаеме дека нема ни цел. За најголем дел се согласувам со Hm_Hm ..
Ти ја сфаќам и поентава со медиумските спинови на Берлускони, ама ти имаше Марли поназад изјава на Касано, а и не го видов засега Касано да изјави нешто спротивно од тоа што ноќеска го кажа Галијани.
Ипак Галијани е човек со искуство и со педигре, не верувам дека спинува во ситуацијава, а Касано сите го знаеме каков е, се покажал многупати, така да во оваа конкретна ситуација нема никакво оправдување за Касано според мене.

Му ги читавме изјавите на Касано таму за време на првенството и знаевме дека ќе дојде до ова, а на тоа никој не го натера.
Немој молим те да ми кажуваш дека Галијани го излажал и изманипулирал Касано и му ветил некои ствари и слично. Кој е тој Касано и кој беше тој Касано во периодот пред да дојде во Милан за да му се ветува нешто? Да не зависеше Милан тогаш од Касано? Тој уопште не е ѕвезда на која треба нешто да му се ветува. Во таа ситуација Милан му се појави као спасител, да го извади од гомната во кои САМ влезе во Сампдорија и да му понуди да игра фудбал на високо ниво, па и му гарантираше Европско првенство на некој начин.

Ти прашуваш зошто тогаш не бил интераш. Ај јас ќе те прашам нешто затоа што мислиш дека на Касано му биле ветени планини, а тој сеа не гледа иднина во Милан.

Каква иднина глеа во Интер сеа Касано? Што му ветил Интер на Касано појше од тоа што го имаше во Милан моментално? Мудингаи? Во скоро иста ситуација се Интер и Милан. Не гледам појше перспектива во тимот на Интер отколку во овој на Милан. Каде ја видел па Касано?
За разлика од тоа, сите во Милан, во Касано гледаа потпорен ѕид на новиот Милан па каков и да е тој нов Милан. Гледаа предводник во него како еден од најискусните и можда најталентиран.

Ќе повторам. Не се согласувам со сите потези на управата. Далеку од тоа. Ниту некогаш сум рекол дека подобро Милан без Тијаго Силва, Ибрахимович, Агуеро, Фалкао, Чаби Алонсо и слични, отколку со нив. Само пробувам да бидам позитивен, затоа што така ми е многу полесно. Не мора да значи дека добар тим се прави со многу пари и никој нема да ме разубеди во врска со ова.
Знам дека управата прави се што може, затоа што ним најмалку од сите им одговара слаб Милан. Нема зошто да не работат за доброто на клубот. Нема логика.

Далеку сум од презадоволен летово со трансфеите на Милан. Далеку од тоа дека Запата и Ачеби боље од Неста и Силва. Ќе почекам уште 10ина дена за тансферите и барем уште 3-4 месеци за да ги оценам. Ама сега сме тука каде што сме, Милан е уште мојот тим и секако ќе се нервирам и радувам секоја утакмица.

За ситуацијава од Касано, нема шанси да прифатам дека некој дуг е крив освен него. Човекот сака да си оди, можда е од Х причини, ама се негови и крај.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
5ти Јануари 2011
Сигурен сум дека со ова ќе го достигнам врвот на мојата кариера. Дојдов во најтрофејниот клуб во светот. Милан е на врвот, над него нема ништо, само небо. Ова е мојата последна шанса. Нема да ги изневерам оние кој веруваат во мене. Ако повторно погрешам, тогаш сум за во лудница
Е Касано бе..

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
ako veke nema beganje od realnosta(nisko buxhetni transferi) sepak Bendtner i KVALJARELA se 10000 x podobri ..ne znam ovoj crep(pazzini) kako bi se uklopil,nema ni teknika ni visina ni gradenje ...upm Katastrofa

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411
Marco Amelia was reportedly seen today around White Heart Lane. He could be off Tottenham.
[Milannews]

ооооооп замина и Голманчето
како и да е... како беше песната
још једна* у низу
још једна* у низу
(један)

што е ова сите си одат од милан ??
90 % од играчите заслужни за титулата лани си заминаа/се во план за заминување.......

мислам дека годинава и милан и удинезе че се посерат во Лига на шампиони..

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Нека им брани Габриел бе не за џабе го потришија нон еу местото, а цела сезона да е на клупа.
Амелија + 7-8 мил = Сандро нека пробаат.
Aко земат кеш сигурно нема да идат за трансфери вака барем играч ќе имаме.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Немој молим те да ми кажуваш дека Галијани го излажал и изманипулирал Касано и му ветил некои ствари и слично. Кој е тој Касано и кој беше тој Касано во периодот пред да дојде во Милан за да му се ветува нешто? Да не зависеше Милан тогаш од Касано? Тој уопште не е ѕвезда на која треба нешто да му се ветува. Во таа ситуација Милан му се појави као спасител, да го извади од гомната во кои САМ влезе во Сампдорија и да му понуди да игра фудбал на високо ниво, па и му гарантираше Европско првенство на некој начин.

Ти прашуваш зошто тогаш не бил интераш. Ај јас ќе те прашам нешто затоа што мислиш дека на Касано му биле ветени планини, а тој сеа не гледа иднина во Милан.
Е ти се молам ти не ми кажувај дека не му беше ветувано и него проектот што му беше ветуван на Ибрахимович. Дека се вадеа на тој план ете ти кажуваа и изјавите на Ибра по завршувањето на сезоната. Во моментов сите што се осмелија да ја презентираат реалноста беа буквално избркани од Милан.
Кој беше Касано...па нека ти текне дека Милан до неговото доаѓање прокоцка некоја предност од 13 бода пред Интер... Не викам дека е најзаслужен али после повредата на Пато после глупостите на Ибра, Касано и Робињо сами добија неколку утакмици после таа криза, да го имавме како опција против Тотенхем сигурен сум дека ќе поминевме. А дека Милан е спасителот незнам баш Касано тој период имаше опции дали Интер дали Фиорентина Касано ќе беше првотимец. Што беше и случај и кај нас, пинг лани почетокот на сезоната кога го имавме подготвен се до несреќата.

Каква иднина глеа во Интер сеа Касано? Што му ветил Интер на Касано појше од тоа што го имаше во Милан моментално? Мудингаи? Во скоро иста ситуација се Интер и Милан. Не гледам појше перспектива во тимот на Интер отколку во овој на Милан. Каде ја видел па Касано?
За разлика од тоа, сите во Милан, во Касано гледаа потпорен ѕид на новиот Милан па каков и да е тој нов Милан. Гледаа предводник во него како еден од најискусните и можда најталентиран.
Јас сум убеден дека овој Интер е посилен од Милан. Тренерската позиција ми е најголема енигма таму али во случај Касано + Де Јонг во последниве 10 дена ги добие Интер итоа како ќе бидат поквалитетни од нас, и додај ја дополнителната опција да отпаднат од ЛЕ пошто сигурно нема да им биде некој приоритет, скоро сигурно се освен навивачот на Милан во мене ми говори дека ќе се пред нас на табела.
Знам дека управата прави се што може, затоа што ним најмалку од сите им одговара слаб Милан. Нема зошто да не работат за доброто на клубот. Нема логика.
Нема зошто да работат против доброто на клубот ама ете работат. Шевченко, Кака, Ибра, Силва, Пирло... Јасно е што ти зборам така? Ова според мене не е за доброто на клубот. Овие играчи гарантираат титули! Настрана муабетот што не гледам во која насока иде оваа неиновативност и немањето идеја да се одговори на екстерното опкружување.

ПС. Сега гледав секојдневна емисија на милан чанел кај што презентираат новости. Незнаете колку изгубено изгледаше Галијани црвен до немајкаде, јасно му е дека се наближува 31ви а нема идеја што потег да одигра. Настрана тоа што сега и да фрли пари прашање е кој клуб ќе се откаже од првотимец пред почеток на првенство.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
леле кај бе со пацини алооо
па и касано ако си замина - царот... у пм :tapp:
немам коментар за касано и неможам да го обвинувам за ништо - си го обожавам :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom